NL
078 - 6322222

Garantie SEAT

Hoogwaardige kwaliteit beschermd met uitstekende garantie.

Maak een werkplaatsafspraak 

 

Kiest u voor een SEAT dan kiest u voor hoogwaardige kwaliteit. Kwaliteit die ook nog eens beschermd wordt door uitstekende garantie. Op iedere nieuwe SEAT ontvangt u nu standaard een uitgebreide fabrieksgarantie voor 4 jaar tot 100.000 kilometer. Ook als uw SEAT onverhoopt een mankement heeft aan de versnellingsbak of aircopomp, dan kunt u ervan op aan dat het mankement snel en vakkundig door ons wordt verholpen. Voor alle SEAT-modellen met een volledig verzinkte carrosserie geldt bovendien een garantie van 12 jaar op de gehele carrosserie. Voor de overige modellen geldt een termijn van 6 jaar carrosseriegarantie. Afhankelijk van het model biedt SEAT ook 2 of 3 jaar lakgarantie.

 

4 jaar reparatiegarantie

U krijgt vanaf nu 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die door ons zijn uitgevoerd. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten én vakmanschap van onze monteur bestaat niet. Deze reparatiegarantie geldt op alle werkplaatsactiviteiten, met uitzondering van normale slijtage, invloeden van buitenaf en maximaal tot de geldende vervangingstermijnen.

 

Mobiliteitsservice

Gedurende de eerste 2 jaar na aflevering van uw nieuwe SEAT heeft u recht op gratis Mobiliteitsservice. De enige voorwaarde is dat u uw SEAT bij ons laat onderhouden. Zo bent u 24 uur per dag verzekerd van pechhulp in heel Europa. Is uw recht op gratis mobiliteitsservice verlopen? Dan is het door ons laten uitvoeren van een grote beurt of een Long Life onderhoudsbeurt voldoende om de Mobiliteitsservice opnieuw in te laten gaan.

 Is het niet mogelijk om het probleem ter plekke te verhelpen, dan zorgen wij dat uw auto naar het dichtstbijzijnde SEAT dealer wordt gebracht. Samen met u kijken we wat in uw geval de beste oplossing is. U kunt daarbij denken aan vervangend vervoer of misschien een hotelovernachting. Deze kosten worden door ons vergoed en hoeft u niet eerst voor te schieten. Er zijn ook zaken die buiten de Mobiliteitsservice vallen, zoals pech en een lege accu veroorzaakt door eigen toedoen. Ook verkeerd ingebouwde accessoires, een ongeval, lege tank, aanhangend voertuig en de sleutel achterlaten in de auto vallen niet binnen de Mobiliteitsgarantie. Uiteraard kunt u dan wel een beroep doen op onze hulpverlening, alleen zijn de kosten dan voor eigen rekening of voor uw verzekering.

 

NL