NL
078 - 6143322

Volkswagen ruitschade

Ga voor veiligheid.

Volkswagen ruitschade repareren of uw ruit vervangen? Wanneer u een sterretje of een barst in uw ruit heeft, dan is het belangrijk dat u hier niet te lang mee rond blijft rijden. Ames is een erkende Volkswagen garage reparateur. Onze medewerkers zijn opgeleid voor Volkswagen schadeherstel, waardoor dit op professionele wijze gebeurt. Onze specialisten repareren uw ruit vakkundig en snel, waardoor u zo weer onderweg bent!

Volkswagen ruitschadeherstel

Wanneer u een barst of sterretje in uw ruit heeft, dan is het zaak om deze snel te repareren. Ruitschade zorgt namelijk voor verminderd zicht, waardoor gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Bovendien kan ruitschade hogere kosten met zich meenemen wanneer het sterretje doorscheurt en heel de ruit vervangen moet worden.

Wij controleren iedere onderhoudsbeurt de ruit om grotere schade aan uw ruit te voorkomen, zoals een sterretje dat doorscheurt. Bovendien zorgen wij ervoor dat schadeherstel van uw ruit snel gebeurt, waardoor u spoedig veilig de weg weer op kunt.

 

Plan uw werkplaatsafspraak

Sterretje in de ruit

Een sterretje in uw ruit lijkt onschuldig. Toch is het belangrijk dat u snel actie onderneemt bij een sterretje in uw ruit. Een sterretje kan namelijk doorscheuren, waardoor heel de ruit vervangen moet worden. Dit terwijl het repareren van een sterretje eenvoudig en snel te verhelpen is. Bij het repareren van een sterretje wordt het sterretje gevuld met doorzichtige kunsthars. Deze wordt vervolgens uitgehard door uv-licht, waardoor de autoruit zijn sterkte weer terug krijgt.

 

Plan uw werkplaatsafspraak

Voorruit vervangen

Wanneer een sterretje doorscheurt en groter is geworden dan 2 centimeter, dan noemen we het een breuk of een barst. Een breuk of een barst kan ook op andere manieren veroorzaakt worden, zoals opspattende steentjes, een vogel tegen de ruit of vandalisme. Bij een breuk of een barst is vervanging van de ruit noodzakelijk, omdat de ruit niet meer op volle sterkte kan worden herstelt. Tijdens het vervangen van de ruit worden alle systemen, zoals de regensensoren die aan de ruit verbonden zijn, gecontroleerd en juist afgesteld. Vaak zit er een camera voor de frontassist gemonteerd bij de binnenspiegel, ook deze kalibreren wij tijdens het vervangen van de ruit. Soms is dit in combinatie met het kalibreren van de adaptive cruisecontrol.

Kosten ruitschade herstel en ruit vervangen

Het repareren van een sterretje wordt bijna altijd door de verzekeraar gedekt. Ook het vervangen van de ruit valt vaak onder uw WA-verzekering. De WA is wettelijk aansprakelijk. Ruitverzekering valt onder de casco of gedeelde casco verzekering.

Ruitschadeherstel en ruit vervangen door Ames

Wanneer u kiest voor het repareren van sterretje of het vervangen van een ruit door Ames, dan kiest u voor een erkende Volkswagen garage. Onze Volkswagen specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor het repareren van de ruitschade aan uw Volkswagen.

 Originele Volkswagen onderdelen

 Vervangend vervoer

 4 jaar garantie

 Onderhoud door opgeleid Volkswagen personeel

 

Plan uw onderhoudsbeurt