NL
078 - 6143322

Volkswagen fabrieksgarantie

Kwaliteit met zekerheid.

Volkswagen fabrieksgarantie is een standaard service die bij iedere nieuwe Volkswagen van Ames wordt geleverd. Niets is zo vervelend als een nieuwe auto die snel gebreken gaat vertonen. Volkswagen staat voor kwaliteit en doet er dan ook alles aan om gebreken te voorkomen. Toch is het onvermijdelijk dat er een auto soms vroegtijdig gebreken gaat vertonen. Daarom biedt Volkswagen een uitgebreide fabrieksgarantie.

Ames is een erkende Volkswagen dealer en garage, daarom kunt u met reparaties die onder de fabrieksgarantie vallen bij Ames terecht. Wij voeren reparaties standaard met officiële Volkswagen onderdelen uit. Dit doen wij voor alle Volkswagen modellen, waaronder de Volkswagen Polo, Volkswagen UP en de Volkswagen Passat.

 

Plan uw werkplaatsafspraak

2 jaar Volkswagen fabrieksgarantie

Volkswagen biedt standaard twee jaar fabrieksgarantie op al haar modellen, ongeacht het aantal gereden kilometers. Dit betekent dat, wanneer in de eerste twee jaar uw Volkswagen een defect oploopt door een materiaal- of fabricagefout, deze kosteloos zal worden hersteld. De twee jaar gaan in vanaf het moment van levering.

Daarnaast biedt Volkswagen bovenop de twee jaar fabrieksgarantie ook een verlengde garantie en aanvullende garantie voor bijvoorbeeld de lak en carrosserie.

 

Volkswagen extra garantie

Mobiliteitsgarantie Volkswagen

Volkswagen biedt tevens een mobiliteitsgarantie. Dit betekent dat u mobiel moet zijn, wat er ook gebeurt. De enige voorwaarde van de mobiliteitsgarantie is dat u uw Volkswagen bij ons laat onderhouden. Zo bent u na iedere onderhoudsbeurt verzekerd van mobiliteitsgarantie inclusief pechhulp.

Wanneer u pech onderweg heeft, dan proberen we het probleem altijd ter plekke op te lossen. Indien dit niet mogelijk is, dan kijken we samen met u naar de beste oplossing, zoals vervangend vervoer of een hotelovernachting. Deze kosten worden dan door ons vergoed. Dit geldt niet voor reparaties bij uw dealer of voor reparaties door eigen toe doen en oorzaken van buitenaf.

Volkswagen reparaties door Ames

Wanneer u kiest voor Volkswagen reparaties door Ames dan, kiest voor reparaties door een erkende Volkswagen garage. Onze Volkswagen specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor het onderhoud aan uw Volkswagen.

 Originele Volkswagen onderdelen

 Vervangend vervoer

 4 jaar garantie

 Onderhoud door opgeleid Volkswagen personeel

 

Plan uw werkplaatsafspraak