NL
078 - 6143322
Audi Accessoires

Haal alles uit uw Audi

Audi accessoires

Audi accessoires toevoegen aan uw Audi? Haal alles uit uw auto met de originele accessoires van Audi. Ames is een erkende Audi dealer. Wij bieden onze Audi’s dan ook aan met de originele Audi onderdelen. Hierdoor weet u zeker dat de accessoires van hoge kwaliteit zijn en vallen de accessoires onder de fabrieksgarantie van uw Audi. Wij bieden accessoires aan voor alle Audi modellen, zoals de Audi A1, Audi A3, Audi A4 en de Audi A6.

Bekijk de accessoires

Personaliseer uw Audi met wielensets

Door middel van de Audi accessoires maakt u uw Audi uniek door personalisatiemogelijkheden zoals eigen kleuren, velgen en interieurpakketten. Velgen kunnen na het bestellen van het nieuwe voertuig nog uitgekozen worden. Er zijn diverse sets waaruit u kunt kiezen, zowel de lichtmetalen zomersets als wintersets. Deze kunt u vinden in de webshop van Audi via onderstaande button. 

 

Bekijk ze hier

 

Sport en design

Wilt u uw Audi nog verder personaliseren dan enkel de wielensets? Dat kan op verschillende manieren en onderdelen. U stijlt uw Audi naar wens met sport en design onderdelen zoals zwarte Audi ringen voor verschillende modellen, carbon spiegelkappen, sportpedalen en meer.

Bekijk Sport en design

 

Comfort en bescherming

Uw Audi is zo gebouwd dat de auto u zoveel mogelijk beschermt tegen ongemakken die u onderweg kunt treffen. Daarom wilt u uw auto natuurlijk ook zo mooi en zo goed mogelijk onderhouden. Met de comfort- en beschermingsartikelen uit de Audi shop beschermt u uw Audi net een beetje extra. De comfort en bescherming artikelen bestaan uit mattensets, stoelhoezen, onderhoudsproducten, EHBO-artikelen en meer.

Bekijk de artikelen

Werkplaatsafspraak

Heeft u accessoires naar wens besteld en wilt u deze laten monteren door een erkende service dealer? Dan maakt u gemakkelijk en snel uw afspraak bij Ames.

Plan uw afspraak
NL
KM

Communicatie

Om uw rit te vergemakkelijken en comfortabeler te maken gebruiken veel nieuwe Audi modellen communicatie onderdelen. Dit kunnen beelden zijn maar ook signalen. Hulpsystemen zijn in de meeste nieuwe auto's niet meer weg te denken, maar wist u dat deze ook bij sommige modellen achteraf kunnen worden geïnstalleerd? Zo kunt u bij verschillende modellen achteraf een achteruitrijcamerasysteem laten installeren. Daarnaast kunt u accessoires zoals tablethouders, USB laders en kabels, navigatie-updates en meer bestellen via de shop.

 

Bekijk de accessoires

Plan uw afspraak

 

Vervoer 

Wanneer u op reis gaat met uw Audi of uw auto gebruikt voor diverse doeleinden kunnen de accessoires van Audi ervoor zorgen dat u extra bagage kunt vervoeren. De Audi shop heeft onder andere dakdragers, bagageboxen, fietsendragers, trekhaken en elektrische laadkabels voor verschillende Audi modellen.

Bekijk de accessoires

Lifestyle

Ook wanneer u niet in de auto zit kunt u blijven genieten van mooie en handige Audi producten. Van sleutelhangers tot strandstoelen, er zit voor iedere Audi liefhebber wel wat bij, van jong tot oud. De webshop heeft onder andere:
rood vinkje Hoesjes en technologie: horloges en smartphone hoesjes 
rood vinkje Vakantie artikelen zoals Samsonite trolleys
rood vinkje Keukenartikelen waaronder een espressomachine 
rood vinkje Kinderartikelen: knuffeldoekje Audi sport en loopauto quattro

Alle lifestyle artikelen

Kinderzitjes en meer

Wanneer u met uw gezin reist, zorgt u er natuurlijk voor dat iedere passagier veilig en comfortabel wordt vervoert. Voor de kleinsten aan boord heeft de Audi shop prettige en veilige kinderzitjes in het assortiment. 
rood vinkje Babyzitje I-size gen2
rood vinkje Kinderzitje Dualfix I-size
rood vinkje Audi kinderwagen gen2
rood vinkje ISOFIX-basis I-SIZE voor baby- en kinderzitje

Alle gezinsartikelen

Audi accessoires van Ames

Wanneer u kiest voor Audi accessoires van Ames, dan kiest u voor een erkende Audi dealer. Onze Audi specialisten staan voor u klaar. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor het bestellen en/of installeren van accessoires in uw Audi.

Vinkje rood Originele Audi onderdelen

Vinkje rood 2 jaar garantie op accessoires

Vinkje rood Opgeleid Audi personeel

 

Plan direct uw werkplaatsafspraak