NL
0786143322

Volkswagen navigatie-update

Snel en veilig van A naar B.

Een Volkswagen navigatie-update, oftewel kaartupdate, uit laten voeren? Ames is een erkende Volkswagen dealer en gespecialiseerd in Volkswagen onderhoud. Een bijgewerkte navigatie is niet alleen belangrijk voor uw rijcomfort, maar ook voor uw veiligheid op de weg. De navigatie-update voeren wij uit voor alle Volkswagen modellen, waaronder de Volkswagen Polo, Volkswagen Golf en de Volkswagen UP.

Volkswagen kaartupdate

Het is belangrijk dat u uw navigatie regelmatig laat updaten om onveilige en stressvolle situaties te voorkomen. Het wegennet verandert namelijk regelmatig, waardoor er straten, wegen en rotondes verdwijnen en bijkomen. Wanneer uw navigatie verouderd is, dan kan het zijn dat u een afslag eerder moet hebben dan aangegeven op uw navigatie. Dit kan voor onveilige situaties zorgen. Door uw navigatie tijdig te updaten, zit u met meer zekerheid achter het stuur en worden stressvolle situaties voorkomen. Zo zorgt een bijgewerkte navigatie voor extra rijcomfort.

 

Plan direct uw werkplaatsafspraak

Microsoft.CSharp.RuntimeBinder.RuntimeBinderException: 'Newtonsoft.Json.Linq.JValue' does not contain a definition for 'image'
   at CallSite.Target(Closure, CallSite, Object)
   at System.Dynamic.UpdateDelegates.UpdateAndExecute1[T0,TRet](CallSite site, T0 arg0)
   at CallSite.Target(Closure, CallSite, Object)
   at AspNetCore.Views_Partials_grid_editors_media.ExecuteAsync() in D:\Inetpub\Production\AmegaContent-Ames\Views\Partials\grid\editors\media.cshtml:line 69
   at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderPageCoreAsync(IRazorPage page, ViewContext context)
   at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderPageAsync(IRazorPage page, ViewContext context, Boolean invokeViewStarts)
   at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderAsync(ViewContext context)
   at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewFeatures.HtmlHelper.RenderPartialCoreAsync(String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData, TextWriter writer)
   at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewFeatures.HtmlHelper.PartialAsync(String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
   at AspNetCore.Views_Partials_grid_editors_base.ExecuteAsync() in D:\Inetpub\Production\AmegaContent-Ames\Views\Partials\grid\editors\base.cshtml:line 11

Volkswagen navigatie

Welke navigatie-update uw Volkswagen nodig heeft, is afhankelijk van het infotainment systeem in uw auto. De Volkswagens die al wat langer mee gaan, zijn namelijk uitgerust met een RNS of een MFD systeem. De nieuwere Volkswagens zijn uitgerust met het Discover systeem. Voor deze systemen zijn afzonderlijke updates beschikbaar.

5 jaar Volkswagen update garantie

Omdat een bijgewerkte kaart zo belangrijk is, biedt Volkswagen gratis kaartupdates aan tot maximaal 5 jaar na het laatste product van uw generatie navigatie. Een deel hiervan is zelf zonder kosten te downloaden. Het updaten van een navigatie kan echter redelijk ingewikkeld zijn, daarom is het aan te raden dit uit te laten voeren door een Volkswagen dealer. Hier zitten wel kosten aan vast.

 

Meer over Volkswagen garantie

Volkswagen navigatie-update kosten

Wanneer u uw navigatie door Volkswagen laat updaten dan kunt u er van op aan dat uw navigatie weer is bijgewerkt met alle nieuwe wegen en voorzieningen. Dit doen wij zowel voor Nederland als het buitenland.

Navigatie-update                                                        € 199,-

Volkswagen navigatie-update van Ames 

Wanneer u kiest voor een navigatie-update door Ames, dan kiest voor een erkende Volkswagen dealer. Onze Volkswagen specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak om de navigatie van uw Volkswagen te updaten.

 Gratis pechhulp in Europa

 Originele Volkswagen onderdelen

 4 jaar garantie

 Opgeleid Volkswagen personeel

 

Plan direct uw werkplaatsafspraak