NL
078 - 6143322

Volkswagen bedrijfswagens schadeherstel en reparaties

Snel weer onderweg

Schade aan uw Volkswagen bedrijfswagen? Als ondernemer heeft u uw bedrijfswagen nodig en kunt u hem niet te lang missen. Helaas kan schade snel gebeuren en iedereen overkomen.

Maak direct een afspraak

NL

Ames is een erkende Volkswagen bedrijfswagen garage en gespecialiseerd in schadeherstel. We snappen dat schade aan uw bedrijfswagen vervelend is en dat u hem niet te lang kunt missen. Daarom verhelpen wij schade aan uw Volkswagen bedrijfswagen vakkundig én snel. Deze service bieden wij aan voor alle Volkswagen bedrijfswagens, waaronder de Volkswagen Caddy, Volkwagen Crafter en Volkswagen Transporter.

Schade aan uw bedrijfswagen

Ames is een erkend Volkswagen schadeherstelbedrijf, wat betekent dat ons personeel is opgeleid voor schadeherstel aan een Volkswagen bedrijfswagen. Bovendien werken wij met originele Volkswagen bedrijfswagen onderdelen. Hierdoor bent u er zeker van dat uw bedrijfswagen na het schadeherstel weer zo goed als nieuw is. Wij herstellen uw auto snel én vakkundig, zodat u snel weer de weg op kunt.

 

Plan uw werkplaatsafspraak

MerkZeker schadeherstel aan uw Volkswagen bedrijfswagen

Met MerkZeker schadeherstel wordt het schadeherstel uitgevoerd door een voor een Volkswagen bedrijfswagen opgeleide monteur. Zij volgen structureel trainingen en werken met de officiële onderdelen en voorgeschreven gereedschappen.

 Schadeherstel door een gecertificeerd schadeherstelbedrijf

 Veiligheid gewaarborgd door dat het herstel wordt uitgevoerd door specialisten

 Eén aanspreekpunt

 Zorgeloze schadeafwikkeling

Kleine schade snel gerepareerd

Door middel van Slim Schadeherstel® heeft Volkswagen een methode ontwikkeld waarmee de schade aan uw bedrijfswagen snel kan worden verholpen zonder hoge kosten. Voor kleine schade, zoals een kleine deuk, kras of andere beschadiging, betaalt u nu ook een kleine prijs om het te laten herstellen.

 

Plan uw werkplaatsafspraak

Volkswagen bedrijfswagen ruitschade

Heeft u een sterretje in uw voorruit? Het is zaak om deze snel te laten herstellen voordat deze doorscheurt. De voorruit wordt namelijk zwak door een sterretje en verliest daarmee zijn beschermende werking. Ames helpt u graag bij het herstellen van een sterretje. Ook wanneer het sterretje is doorgescheurd en een barst is geworden, kunt u bij ons terecht voor het vervangen van uw ruit.

 

Volkswagen bedrijfswagen ruitschade

Volkswagen bedrijfswagen schadeherstel prijzen 

De kosten voor een reparatie aan uw Volkswagen bedrijfswagen hangen af van het soort reparatie. U ontvangt vooraf altijd een offerte van ons, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Mocht de reparatie toch duurder uitvallen dan gedacht, dan nemen we eerst contact met u op voordat we de reparatie uitvoeren. Wanneer de reparatie aan uw auto onder de fabrieksgarantie of verlengde garantie valt, dan hoeft u mogelijk niets te betalen.

Garantie

Een Volkswagen bedrijfswagen wordt altijd geleverd met twee jaar fabrieksgarantie. In het geval van een Volkswagen Caddy Cargo, Volkswagen Transporter 6.1 en Volkswagen Crafter is dit zelfs vier jaar. Bovendien heeft u op een Volkswagen bedrijfswagen ook recht op 3 jaar lakgarantie en 12 jaar carrosseriegarantie. Wanneer de reparatie aan uw Volkswagen bedrijfswagen onder de garantie valt, dan hoeft u mogelijk niets te betalen.

 

Meer over Volkswagen
bedrijfswagen garantie

Volkswagen bedrijfswagen schadeherstel van Ames

Wanneer u kiest voor schadeherstel door Ames, dan kiest voor een erkende Volkswagen bedrijfswagen dealer. Onze Volkswagen specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor schadeherstel of reparaties aan uw Volkswagen bedrijfswagen.

 Gratis pechhulp in Europa

 Originele Volkswagen onderdelen

 4 jaar garantie

 Opgeleid Volkswagen personeel

 

Plan uw werkplaatsafspraak

NL