NL
078 - 6143322

Schade aan uw Volkswagen bedrijfswagen? Als ondernemer heeft u uw bedrijfswagen nodig en kunt u hem niet te lang missen. Helaas kan schade snel gebeuren en iedereen overkomen. Ames is een erkende Volkswagen Bedrijfswagens garage en gespecialiseerd in schadeherstel. We snappen dat schade aan uw bedrijfswagen vervelend is en dat u hem niet te lang kunt missen. Daarom verhelpen wij schade aan uw Volkswagen bedrijfswagen vakkundig én snel. Deze service bieden wij aan voor alle Volkswagen bedrijfswagens, waaronder de Volkswagen Caddy, Volkwagen Crafter en Volkswagen Transporter.

Schade aan uw bedrijfswagen

Ames is een erkend Volkswagen schadeherstelbedrijf, wat betekent dat ons personeel is opgeleid voor schadeherstel aan een Volkswagen bedrijfswagen. Bovendien werken wij met originele Volkswagen bedrijfswagen onderdelen. Hierdoor bent u er zeker van dat uw bedrijfswagen na het schadeherstel weer zo goed als nieuw is. Wij herstellen uw auto snel én vakkundig, zodat u snel weer de weg op kunt.

 

Kent u de voordelen al van onze schadeherstel bedrijven?

vinkje Gratis haal- en brengservice

vinkje We herstellen zowel bedrijfswagens als personenwagens

vinkje We herstellen voor elke leasemaatschappij

vinkje We herstellen voor elke verzekeringsmaatschappij

vinkje We herstellen volgens fabrieksnormen (merkerkenning)

vinkje U krijgt nu gratis vervangend vervoer als u uw schadeherstel afspraak combineert met onderhoud in onze werkplaats

 

Plan uw werkplaatsafspraak

MerkZeker schadeherstel aan uw Volkswagen bedrijfswagen

Met MerkZeker schadeherstel wordt het schadeherstel uitgevoerd door een voor een Volkswagen bedrijfswagen opgeleide monteur. Zij volgen structureel trainingen en werken met de officiële onderdelen en voorgeschreven gereedschappen.

 Schadeherstel door een gecertificeerd schadeherstelbedrijf

 Veiligheid gewaarborgd door dat het herstel wordt uitgevoerd door specialisten

 Eén aanspreekpunt

 Zorgeloze schadeafwikkeling

 

Volkswagen bedrijfswagen schadeherstel prijzen 

De kosten voor een reparatie aan uw Volkswagen bedrijfswagen hangen af van het soort reparatie. U ontvangt vooraf altijd een offerte van ons, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Mocht de reparatie toch duurder uitvallen dan gedacht, dan nemen we eerst contact met u op voordat we de reparatie uitvoeren. Wanneer de reparatie aan uw auto onder de fabrieksgarantie of verlengde garantie valt, dan hoeft u mogelijk niets te betalen.

Kleine schade snel gerepareerd

Door middel van Slim Schadeherstel® heeft Volkswagen een methode ontwikkeld waarmee de schade aan uw bedrijfswagen snel kan worden verholpen zonder hoge kosten. Voor kleine schade, zoals een kleine deuk, kras of andere beschadiging, betaalt u nu ook een kleine prijs om het te laten herstellen.

 

Plan uw werkplaatsafspraak

Ames_Kleine_Schade_Reparatie

Volkswagen bedrijfswagen ruitschade

Heeft u een sterretje in uw voorruit? Het is zaak om deze snel te laten herstellen voordat deze doorscheurt. De voorruit wordt namelijk zwak door een sterretje en verliest daarmee zijn beschermende werking. Ames helpt u graag bij het herstellen van een sterretje. Ook wanneer het sterretje is doorgescheurd en een barst is geworden, kunt u bij ons terecht voor het vervangen van uw ruit.

 

Volkswagen bedrijfswagen ruitschade

Velgenherstel

Nu ook bij Ames

Heeft u een stoepje geschampt met uw Volkswagen Bedrijfswagen en is daarbij de velg beschadigd? Bij Ames kunt u ook terecht voor velgenherstel. Hierbij wordt gebruikgemaakt van geavanceerde CNC-techniek en poedercoating met originele fabriekskleuren, waardoor uw velg er weer als nieuw uit komt te zien.

Velgenherstel per velg

Gepolijste velg, reparatie per velg (CNC + Poedercoating + wielen demontage en montage) - € 280

Gespoten velg, reparatie per velg zonder CNC - € 225

Gespoten velg, omspuiten in andere kleur, per velg - € 225

 

Velgenherstel per set

Gepolijste velg, reparatie per set (CNC + Poedercoating + wielen demontage en montage) - € 945

Gespoten velg, reparatie per set zonder CNC - € 740

Gespoten velg, omspuiten in andere kleur, per set - € 740

Garantie

Een Volkswagen bedrijfswagen wordt altijd geleverd met twee jaar fabrieksgarantie. In het geval van een Volkswagen Caddy Cargo, Volkswagen Transporter 6.1 en Volkswagen Crafter is dit zelfs vier jaar. Bovendien heeft u op een Volkswagen bedrijfswagen ook recht op 3 jaar lakgarantie en 12 jaar carrosseriegarantie. Wanneer de reparatie aan uw Volkswagen bedrijfswagen onder de garantie valt, dan hoeft u mogelijk niets te betalen.

 

Meer over garantie

Volkswagen bedrijfswagen schadeherstel bij Ames

Wanneer u kiest voor schadeherstel door Ames, dan kiest u voor een erkende Volkswagen bedrijfswagen dealer. Onze Volkswagen specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor schadeherstel of reparaties aan uw Volkswagen bedrijfswagen.

 Gratis pechhulp in Europa

 Originele Volkswagen onderdelen

 4 jaar garantie

 Opgeleid Volkswagen personeel

 

Plan uw werkplaatsafspraak