NL
078 - 6143322

Volkswagen Bedrijfswagens Onderhoud

Onderhoud aan uw Volkswagen bedrijfswagen? Als ondernemer wilt u kunnen vertrouwen op uw Volkswagen bedrijfswagen. U wilt namelijk niet tijdens een klus met pech onderweg komen te staan. Door regelmatig onderhoud aan uw Volkswagen bedrijfswagen kunt u vertrouwen op uw bedrijfswagen en neemt de kans op pech onderweg af. Daarnaast voorkomt u met regelmatig onderhoud, dat u voor onverwachte grote kosten komt te staan.

 

Ames is een erkende Volkswagen bedrijfswagen dealer en garage. Wij bieden zowel een grote als kleine beurt voor uw Volkswagen bedrijfswagen. Dit doen wij voor alle Volkswagen bedrijfswagens, waaronder de Volkswagen Caddy, Volkswagen Transporter en de Volkswagen Crafter.

Maak direct een afspraak

NL

Volkswagen bedrijfswagen olieservice

Om uw Volkswagen bedrijfswagen in topconditie te houden, is van het belang dat u regelmatig onderhoud laat uitvoeren. De olieservice is een controleafspraak waarbij alle belangrijke onderdelen van uw Volkswagen bedrijfswagen worden gecheckt. Hierbij voeren we de volgende handelingen uit:

wit vinkje Vervangen van motorolie en het oliefilter

wit vinkje Controle van de remschijven en remblokken op dikte

wit vinkje Bijvullen van vloeistoffen, indien nodig.

 

Plan uw olieservice

Volkswagen bedrijfswagen inspectieservice

Een inspectieservice is, zoals de naam al zegt, een inspectie van uw Volkswagen bedrijfswagen volgens fabrieksvoorschrift. De eerste inspectieservice van uw auto vindt na maximaal 3 jaar of na 45.000 kilometer plaats en daarna elk jaar of 30.000 km. Na een inspectieservice weet u precies wat de staat van uw Volkswagen bedrijfswagen is en kunt u met vertrouwen de weg op. Tijdens een inspectieservice voeren wij de volgende handelingen uit:

vinkje Uitgebreide inspectie volgens fabrieksvoorschrift

vinkje Controle van de dikte van de remschijven en remblokken

vinkje Controle en bijvullen van diverse vloeistoffen

vinkje Signaleren van storingen door de auto uit te lezen

 

Plan uw inspectieservice

Volkswagen Long Life service 

Volkswagen bedrijfswagen Long Life service zorgt ervoor dat u het maximale uit uw Volkswagen bedrijfswagen haalt en de maximale waarde behoudt. Volkswagen bedrijfswagen Long Life onderhoud is variabel. Wanneer uw Volkswagen bedrijfswagen Long Life onderhoud nodig heeft, is afhankelijk van het model, het bouwjaar en het aantal kilometers. De service indicator van uw bedrijfswagen geeft aan wanneer het onderhoud precies nodig is. Tijdens de Long Life onderhoudsbeurt voeren wij de volgende handelingen uit:

 

 Uitlezen van uw Volkswagen bedrijfswagen, zodat we alle regelapparaten en storingen signaleren

 Uitvoeren van updates vanuit de fabrikant (bijv. motormanagementsysteem)

 Vervangen van motorolie en het oliefilter. We gebruiken hiervoor speciale long life olie (gaat mee tot wel 2 jaar of afhankelijk van uw model minimaal 30.000 kilometer).

 Controleren en bijvullen van diverse vloeistoffen

 Controle van de dikte van de remschijven en remblokken

 Controle van de verlichting

 Controle van de banden en bandenspanning

 Kalibreren van het bandenspanningscontrolesysteem

 Accutest

 Motormanagement test

 Controle van de aandrijving, assen en versnellingsbak

 Carrosserie inspectie

Alle handelingen

 

Plan Long Life service

Volkswagen bedrijfswagen onderhoudsinterval

Het onderhoudsinterval van de Volkswagen bedrijfswagens hangt af van het model dat u heeft en het onderhoud dat u wilt laten uitvoeren. Over het algemeen gelden de volgende onderhoudsintervallen voor de verschillende typen onderhoud, deze zullen worden aangegeven door uw display:

 Volkswagen bedrijfswagen olieservice

 Volkswagen bedrijfswagen inspectieservice

 Volkswagen bedrijfswagen Long Life service of variabel onderhoud

Volkswagen bedrijfswagen onderhoudsprijzen

De kosten van het onderhoud aan uw Volkswagen bedrijfswagen hangen af van het soort onderhoud dat u wilt laten uitvoeren en uw type Volkswagen bedrijfswagen. De prijzen die wij hanteren voor onderhoud aan uw Volkswagen bedrijfswagen zijn de landelijke prijzen. Wanneer het onderhoud aan uw Volkswagen bedrijfswagen meer omvat dan van te voren gedacht, dan zullen we dit altijd met u afstemmen. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan.

Volkswagen APK Ames

Volkswagen bedrijfswagen onderhoud van Ames

Wanneer u kiest voor Volkswagen bedrijfswagen onderhoud door Ames, dan kiest u voor onderhoud door een erkende Volkswagen bedrijfswagen garage. Onze Volkswagen bedrijfswagen specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor het onderhoud aan uw Volkswagen bedrijfswagen.

 Originele Volkswagen bedrijfswagens onderdelen

 Vervangend vervoer

 4 jaar garantie

 Onderhoud door opgeleid Volkswagen bedrijfswagen personeel

Plan uw onderhoudsbeurt

NL