Skoda modellen

Binnenkort verwacht

Concept Skoda 2
Nieuwe Kodiaq
Marktintroductie in 2024 Bekijk
Concept Skoda 2
Nieuwe Octavia
Marktintroductie 2024 Bekijk
Concept Skoda 2
Elroq iV
Marktintroductie 2024 Bekijk
Concept Skoda 2
Epiq
Marktintroductie 2025 Bekijk

Nieuwe Kodiaq
Medio 2024

 

Bekijk hier

Nieuwe Octavia
Medio 2024

 

Bekijk hier

Elroq
Eind 2024

 

Bekijk hier

Epiq
2025

 

Bekijk hier

Categorieën

Skoda video's video

Bekijk alle video's

Voorraad

Elektrische Skoda modellen

iV is de naam die we bij Skoda meegeven aan onze meest innovatieve auto’s. Dit zijn onze hybride en volledig elektrische auto’s. De iV staat niet alleen voor innovatief, maar staat ook voor intelligentie, individuele en intuïtieve auto’s. Voor auto’s die iconisch en inspirerend zijn. En bovenal auto’s die voor iedereen zijn. Ontdek alle elektrische modellen!

 

Bekijk hier

Skoda SUV familie

De SUV familie van Skoda is voorzien van een avontuurlijk design, bevat een natuurlijk gevoel van veiligheid en maakt een praktisch gebruik van ruimte. Onze SUV’s zijn niet voor niets enorm populair! Vol trots presenteren wij onze volledige familie: grote broer Kodiaq, het avontuurlijke broertje Karoq, het stedelijke zusje Kamiq en het groentje... De volledig elektrische Enyaq iV!

Bekijk SUV voorraad

Skoda Dealer van het Jaar 2024

Ames Autobedrijf is uitgeroepen tot Škoda Dealer van het Jaar 2024. Bijna het hele jaar voerde Ames Autobedrijf het klassement aan, maar in de slotfase naderde de top-3 zich op minimale afstand van elkaar. Ames Autobedrijf wist uiteindelijk de meeste punten te vergaren en mag zich met recht de beste dealer van Nederland noemen.

Lees het persbericht hier

Skoda Zaterdagfamilies

Zaterdagfamilies. Zij op wie je altijd kunt rekenen. Met wie je lief en leed deelt. En voor wie je alles over hebt. Verbonden door die ene dag. En ook al zie je elkaar alleen op zaterdag, het voelt als familie. Dat is het mooie van Zaterdagfamilies. En wij staan voor jullie klaar.

Uw eigen Skoda samenstellen?

 

Naar de configurator

Skoda brochures en prijslijsten

Download ze hier

vizzion e

Skoda modellen van de toekomst

Als betrokken autodealer volgen wij de ontwikkelingen van elektrische modellen en de transitie naar duurzame, emissievrije mobiliteit op de voet. Voor ieder automerk dat wij verkopen, hebben wij een informatiepagina gebouwd met daarin de laatste nieuwtjes omtrent elektrificering en concept cars die in de komende jaren daadwerkelijk bij ons in de showroom te bewonderen zijn. Gaat u met ons mee op reis naar de mobiliteit van de toekomst?

 

Bekijk hier

Interesse in één van onze Skoda modellen?

Vraag hier vrijblijvend een proefrit, offerte of meer informatie aan. Wij nemen spoedig contact met u op.