NL
078 - 6143322

Volkswagen bedrijfswagen accu

Voorkom pech onderweg

Uw Volkswagen bedrijfswagen accu laten controleren of vervangen? Als ondernemer wilt u natuurlijk niet met pech onderweg komen te staan wanneer u op weg bent naar een klant. De accu is één van de belangrijkste onderdelen van uw bedrijfswagen, aangezien alle elektrische systemen in uw bedrijfswagen hiervan afhankelijk zijn. Helaas krijgt uw accu ook een hoop te verduren, waardoor het één van de meest voorkomende oorzaken van pech onderweg is.

Maak direct een afspraak

NL

Om te voorkomen dat u op een ongewenst moment stil komt te staan langs de weg, is het belangrijk om uw accu tijdig te laten controleren en, indien nodig, te laten vervangen. Ames is een erkende Volkswagen garage en specialist op het gebied van Volkswagen bedrijfswagens. Wij controleren de conditie van uw accu en vervangen deze indien nodig. Dit doen wij voor alle Volkswagen bedrijfswagen modellen, waaronder de Volkswagen Caddy, Volkswagen Transporter en de Volkswagen Crafter.

Volkswagen bedrijfswagen accu check

Over het algemeen kan de accu van uw Volkswagen bedrijfswagen zo’n drie tot vijf jaar meegaan. De exacte levensduur is sterk afhankelijk van het gebruik van de accu. Wanneer u veel korte afstanden aflegt, dan zal de accu van uw Volkswagen bedrijfswagen niet goed worden geladen. Dit heeft een negatief effect op de levensduur van de accu. Het is dus belangrijk om uw accu regelmatig te laten checken, zodat u onderweg niet verrast wordt door autopech. Door de accu check weet u wat de staat van uw accu is en wanneer deze vervangen moet worden.

 

Plan uw accucheck

Volkswagen bedrijfswagen accu vervangen

De accu heeft belangrijke functies in uw Volkswagen bedrijfswagen. Misschien wel het allerbelangrijkste is dat de accu ervoor zorgt dat uw auto kan starten. Wanneer u de accu gebruikt, neemt de hoeveelheid actief materiaal in de motor langzaam af. Wanneer de hoeveelheid actief materiaal onder de 80% is gekomen, dan zal uw auto gebreken gaan vertonen. De accu heeft dan niet meer voldoende capaciteit om zijn werk goed te doen en moet dus vervangen worden.

Het is belangrijk dat u de accu tijdig laat vervangen om pech onderweg te voorkomen. Wij snappen dat u het als ondernemer druk heeft en uw bedrijfswagen niet te lang kunt missen. Daarom kost het vervangen van de accu bij ons in de meeste gevallen niet meer dan een uur, zodat u snel weer onderweg bent.

 

Plan uw werkplaatsafspraak

Accu check en vervangen door Ames

Wanneer u kiest voor het controleren of vervangen van uw accu door Ames, dan kiest voor een erkende Volkswagen garage. Onze Volkswagen bedrijfswagen specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor het controleren en vervangen van de accu van uw Volkswagen bedrijfswagen, zoals de Volkswagen Caddy en Volkswagen Crafter.

 Originele Volkswagen bedrijfswagens onderdelen

 Vervangend vervoer

 4 jaar garantie

 Opgeleid Volkswagen bedrijfswagen personeel

 

Plan uw werkplaatsafspraak

NL