NL
078 - 6143322

Volkswagen bedrijfswagen airco

Verhoog uw rijcomfort

De airco van uw Volkswagen bedrijfswagen laten checken of onderhouden? Als ondernemer zult u uw Volkswagen bedrijfswagen veel gebruiken. Daarom is rijcomfort voor u natuurlijk erg belangrijk. Een goed functionerende airco heeft hier grote invloed op. Het zorgt ervoor dat u uw hoofd koel kunt houden in de zomer. Maar het zorgt er ook voor dat u snel weg kunt in de winter, doordat u uw ruiten snel kunt ontwasemen.

Maak direct een afspraak

NL

Wij helpen u graag door uw airco te checken op koelvermogen en schimmels. Ook voeren wij, indien nodig, onderhoud aan uw airco uit. Deze services bieden wij aan voor alle Volkswagen bedrijfswagens, waaronder de Volkswagen Caddy, Volkswagen Crafter en Volkswagen Transporter. 

Plan direct uw 
werkplaatsafspraak

Volkswagen Bedrijfswagen aircocheck

Een goed werkende airco is erg belangrijk voor uw rijcomfort. Bovendien is het ook belangrijk voor de kwaliteit van de lucht in uw bedrijfswagen. Een airco heeft namelijk een vochtig klimaat waar bacteriën en schimmels zich graag in nestelen. Daarom is het belangrijk dat u uw airco regelmatig laat checken.

Tijdens de Volkswagen bedrijfswagen aircocheck controleren we uw airco op functioneren. Tijdens de check controleren we de koelende werking en de kwaliteit van de stof- en pollenfilter. Op basis hiervan bepalen we of airco onderhoud nodig is. Het is belangrijk dat u jaarlijks uw airco laat controleren en indien nodig laat desinfecteren, reinigen en het koudemiddel incl. smeerolie laat vervangen. Zo blijft uw airco optimaal werken!

Plan direct uw 
werkplaatsafspraak

Volkswagen bedrijfswagen airco onderhoud

Jaarlijks verliest uw airco ongeveer 10-15% koudemiddel. Koudemiddel heeft twee functies: het koelen van de lucht uit de airco en in het koude middel zit compressorolie, hetgeen zorgt voor de smering van de airco. Wanneer er te weinig koudemiddel in uw airco aanwezig is, dan wordt de aircocompressor niet voldoende gesmeerd. Hierdoor kan de airco kapot gaan, wat zorgt voor hoge kosten.

Regelmatig onderhoud aan uw airco kan dit voorkomen. Tijdens het onderhoud aan uw airco desinfecteren en reinigen we de airco van uw Volkswagen bedrijfswagen. Ook worden het koudemiddel en andere vloeistoffen die belangrijk zijn voor de werking van uw airco vervangen.  

 

Plan direct uw 
werkplaatsafspraak

Vervangen stof- en pollenfilter Volkswagen bedrijfswagen

De stof- en pollenfilter van je airco filtert de lucht die van buiten naar binnenkomt. Het tijdig vervangen van de stof- en pollenfilter verkleint de kans op schadelijke stoffen in je bedrijfswagen. Bovendien verbetert het de luchtdoorstroom in jouw bedrijfswagen.

Anti-geurbehandeling Volkswagen bedrijfswagen

Zoals eerder benoemd kunnen er door het vochtige klimaat van uw airco schimmels en andere micro-organismen ontstaan die een onaangename geur veroorzaken. Tijdens een anti-geurbehandeling verwijderen we de schadelijk micro-organismen die de onaangename geur met zich meenemen. Zo ruikt het weer heerlijk fris in uw bedrijfswagen!

Kosten Volkswagen airco onderhoud

Door regelmatig onderhoud aan uw auto kunt u hogere kosten aan uw auto voorkomen. Wij hanteren de landelijke Volkswagen prijzen, waardoor u nooit te veel betaald. Mochten er tijdens het onderhoud aanvullende acties vereist zijn, dan zullen we u dit altijd eerst laten weten voordat we de acties uitvoeren. Prijzen hieronder zijn inclusief btw.

  • Airco check: € 20,-
  • Airco onderhoud (Volkswagen Bedrijfswagens t/m 2016): € 147,95
  • Airco onderhoud (Volkswagen Bedrijfswagens vanaf 2017):  € 207,95

Volkswagen bedrijfswagen airco onderhoud van Ames

Wanneer u kiest voor airco onderhoud door Ames, dan kiest u voor een erkende Volkswagen dealer. Onze Volkswagen bedrijfswagen specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor een airco check of airco onderhoud aan uw Volkswagen Bedrijfswagen.

 Gratis pechhulp in Europa

 Originele Volkswagen onderdelen

 4 jaar garantie

 Opgeleid Volkswagen bedrijfswagen personeel

 

Plan uw werkplaatsafspraak

NL