NL
078 - 6143322

Volkswagen Bedrijfswagen accessoires

Richt uw bedrijfswagen in naar eigen wens.

Volkswagen bedrijfswagen accessoires toevoegen aan bijvoorbeeld uw Volkswagen Caddy, Volkswagen Crafter, Volkswagen Transporter, Volkswagen California of Volkswagen Amarok? Als ondernemer is uw bedrijfswagen erg belangrijk. Hij wordt door veel ondernemers gebruikt als mobiel kantoor, opbergruimte of kantine. Het is dan ook fijn als uw bedrijfswagen naar uw wens is ingericht. Door middel van accessoires kunt u uw Volkswagen bedrijfswagen naar eigen wens aanpassen. Zo kunt u hem personaliseren, beschermen en uitbreiden voor praktisch gebruik.

Maak direct een afspraak

NL

Ames is een erkende Volkswagen bedrijfswagen dealer en garage en werkt met de officiële Volkswagen accessoires. Hierdoor weet u zeker dat de accessoires van hoge kwaliteit zijn en zijn afgestemd op uw Volkswagen. Bovendien heeft u op de officiële Volkswagen accessoires 2 jaar garantie. Ames biedt accessoires voor alle Volkswagen bedrijfswagens, zoals de Volkswagen Caddy, Volkswagen Crafter, Volkswagen Transporter, Volkswagen California en Volkswagen Amarok.

Plan direct uw
werkplaatsafspraak

Accessoires voor uw Volkswagen bedrijfswagen

Door middel van de accessoires van Volkswagen kunt u uw bedrijfswagen zo luxe maken als u zelf wilt. De accessoires kunnen verschillende doeleinden hebben, zoals personaliseren, praktisch gebruik en het verhogen van veiligheid en comfort.

  • Personaliseer uw Volkswagen bedrijfswagen met accessoires
    Door middel van de Volkswagen bedrijfswagen accessoires maakt u uw bedrijfswagen uniek door hem te personaliseren met eigen kleuren, velgen en interieurpakketten.

  • Accessoires voor praktisch gebruik
    Ook voor praktisch gebruik heeft Volkswagen bedrijfswagens diverse accessoires. Bijvoorbeeld voor het vervoer van een aanhanger of grote voorwerpen, door middel van een trekhaak of imperialen.

  • Accessoires voor het verhogen van de veiligheid en comfort
    Verder is het mogelijk om accessoires toe te voegen die de veiligheid verhogen, zoals inbraakbeveiliging of bumperbescherming. Of voeg accessoires toe die het rijcomfort verhogen, bijvoorbeeld door middel van een smartphonehouder of een geurverspreider.

Wit u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw Volkswagen bedrijfswagen? Neem dan contact met ons op!

 

Neem contact op

Volkswagen bedrijfswagen navigatie

Navigatie integreren in uw Volkswagen bedrijfswagen? Door middel van de ingebouwde Volkswagen bedrijfswagen navigatie verdwaalt u nooit meer. Ideaal als u op weg bent naar een klant. De navigatie leidt u veilig en snel naar uw gewenste bestemming. Bovendien geeft de navigatie van uw Volkswagen bedrijfswagen u informatie over relevante voorzieningen in de omgeving zoals een tankstation, restaurant of ziekenhuis. Erg fijn als u een hele dag onderweg bent.

Volkswagen bedrijfswagen accessoires van Ames

Wanneer u kiest voor Volkswagen bedrijfswagen accessoires van Ames, dan kiest u voor een erkende Volkswagen bedrijfswagen dealer. Onze Volkswagen specialisten staan voor u klaar. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor het bestellen en/of installeren van accessoires in uw Volkswagen bedrijfswagen.

 Originele Volkswagen bedrijfswagen accessoires

 2 jaar garantie op accessoires

 Opgeleid Volkswagen bedrijfswagen personeel

 

Plan direct uw
werkplaatsafspraak

NL