Proefrit
Offerte
Voorraad
088 - 37 497 65
Audi Q7
Vanaf € 80.865,-

 Topklasse en comfort

 Vlaggenschip van de SUV's

 Nu extra afgeprijsd

De Audi Q7

Robuust en sportief.

De Audi Q7 toont karakter, stijl en luxe zonder in te leveren op de prestaties en comfort. Niets is aan het toeval overgelaten en dat biedt mogelijkheden. Iedere dag weer. Maak kennis met de toonaangevende Audi Q7 bij Ames Audi Centrum in Dordrecht.

 

Design

De Audi Q7 is het resultaat van een voortdurend streven om het beste bieden. Naast de sterke motorische prestaties oogt de nieuwe Audi Q7 gespierd zonder zwaar over te komen. De karakteristieke singelframe grille is ook terug te vinden in de Audi Q7. Met de optionele Audi Matrix LED koplampen en LED achterlichten valt u op. In positieve zin, want met hun kristalachtige modules verlichten zij de weg helder en homogeen.

 

Comfort

Het interieur van de Audi Q7 laat zich omschrijven als comfortabel, innovatief en elegant. Bovendien heeft u keuze uit verschillende stoeltypes, fraaie bekledingen, schitterende kleuren en bijzondere afwerkingsdetails. Ook is het interieur flexibel aan te passen aan wie of wat er ook mee moet. Een achterbank is standaard, maar de Q7 is ook leverbaar met een bank waarvan de 3 zitplaatsen los van elkaar te verschuiven zijn. Bovendien is ook een elektrisch bedienbare derde zitrij mogelijk voor 2 passagiers. Al naar gelang de configuratie heeft de Audi Q7 dus 2, 3, 4, 5, 6 of 7 zitplaatsen. Wie u ook meeneemt, de comfort airconditioning houdt met iedereen rekening en is zelfs leverbaar met 4 afzonderlijk instelbare klimaatzones inclusief extra airco-unit voor de achterinzittenden. Ook op het gebied van bedieningsgemak, infotainment, connectiviteit en assistentiesystemen legt de Audi Q7 de lat hoog. Zo beschikt de Audi Q7 over de tweede generatie van het modulaire infotainmentsysteem en over de optionele Audi Virtual Cockpit, het volledig elektronische instrumentenpaneel. Naar wens is MMI Navigatie Plus inclusief MMI Touch aan de uitrusting toe te voegen. In de Audi Q7 zijn ook extra online diensten van Audi Connect beschikbaar. Voor de passagiers achterin zijn Audi tablets leverbaar evenals verschillende sound systems met 3D audio.

 

Uitvoeringen

Moet uw Audi Q7 sportief, comfortabel, fraai of praktisch zijn? Kies de juiste uitvoering en maak hem met hoogwaardige extra's helemaal naar wens. Naast de standaard Q7 uitvoering is er een extreem krachtige Audi SQ7 en een hybride Audi Q7 e-tron. De Audi Q7 e-tron is een unieke plug-in hybride met vierwielaandrijving en een 3.0 TDI V6 motor. Dit is een echte alleskunner, die een forse trekkracht combineert met een laag brandstofverbruik.

 

Motoren

De Audi Q7 is er met een 3.0 TFSI benzinemotor met 245 kW/333 pk, een 3.0 TDI diesel met 160 kW/218 pk en een 3.0 TDI met 200 kW/272 pk. Elke krachtbron geeft uw Audi een flinke dosis efficiency, dynamiek en karakter. In alle gevallen beschikt de Audi Q7 standaard een tiptronic automaat met koppelomvormer en quattro permanente vierwielaandrijving.

 

Nu in de showroom

De Audi Q7 is leverbaar vanaf € 80.865,-. Meer weten over de Q7, SQ7 of Q7 e-tron? Neem gerust contact op met Ames Autobedrijf, uw Audi dealer in Dordrecht en omstreken.

Meer informatie

Bekijk voorraad Audi Q7

Met een gewicht van 1.995 kg voor de versie met de 3.0 TDI is de nieuwe Q7 de lichtste auto in zijn segment – de gewichtsverlaging ten opzichte van het vorige model bedraagt 325 kg. Het koetswerk en het onderstel zijn zeer licht door een slimme materialenmix. Het onderstel is compleet nieuw. Het biedt een mooie combinatie van comfort en de voor Audi typische sportieve dynamiek.

 

Bekijk voorraad

 

De brochure van de Audi Q7

Alles op een rijtje

Download

Ook interessant

Contactformulier 

Neem direct contact op