NL
078 - 6143322

ŠKODA schadeherstel en reparaties

Snel weer onderweg

Schade aan uw ŠKODA? Schade kan snel gebeuren en iedereen overkomen. Ames is een erkende ŠKODA reparateur en is gespecialiseerd in schadeherstel. We snappen dat schade aan uw auto vervelend is en doen dan ook ons best om de schade aan uw auto snel te verhelpen. Dit doen wij op professionele wijze met originele ŠKODA onderdelen. Ames biedt schadeherstel aan alle ŠKODA modellen, waaronder de ŠKODA Superb en de ŠKODA Octavia.

Maak direct een afspraak

NL

ŠKODA schadeherstel

Ames is een erkend ŠKODA schadeherstelbedrijf, wat betekent dat ons personeel is opgeleid voor schadeherstel aan een ŠKODA en dat wij met originele ŠKODA onderdelen werken. Hierdoor bent u er zeker van zijn dat uw ŠKODA na het schadeherstel weer zo goed als nieuw is. Wij herstellen uw auto snel én vakkundig, zodat u snel weer de weg op kunt.

 

Plan uw werkplaatsafspraak

ŠKODA reparatie prijzen

De kosten voor een reparatie aan uw ŠKODA hangen af van het soort reparatie. U ontvangt vooraf altijd een offerte van ons, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Mocht de reparatie toch duurder uitvallen dan gedacht, dan nemen we eerst contact met u op voordat we de reparatie uitvoeren. Wanneer de reparatie aan uw auto onder de fabrieksgarantie of verlengde garantie valt, dan hoeft u mogelijk niets te betalen.

Garantie

Een nieuwe ŠKODA (vanaf modeljaar 2021) wordt altijd geleverd met 4 jaar garantie, bestaande uit twee jaar fabrieksgarantie en twee jaar extra garantie. Zo hoeft u zich de eerste paar jaar geen zorgen te maken om reparatiekosten en heeft u recht op gratis pechhulp in heel Europa.

 

Meer over ŠKODA garantie

ŠKODA schadeherstel van Ames

Wanneer u kiest voor schadeherstel door Ames, dan kiest voor een erkende ŠKODA dealer. Onze ŠKODA specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor schadeherstel of reparaties aan uw ŠKODA.

 Gratis pechhulp in Europa

Originele ŠKODA onderdelen

4 jaar garantie

Opgeleid ŠKODA personeel

 

Plan direct uw werkplaatsafspraak

NL