NL
078 - 6143322

Škoda Extra Garantie

Škoda staat voor kwaliteit en dat ziet u terug in de auto’s van Škoda. Omdat Škoda is overtuigd van haar kwaliteit biedt Škoda een uitgebreid garantiepakket met extra garanties die verder reikt dan de fabrieksgarantie. Zo kunt u zo lang mogelijk genieten van uw Škoda.

Plan uw werkplaatsafspraak

Ames is een erkende Škoda dealer en garage, daarom kunt u met reparaties die onder de fabrieksgarantie en extra garantie vallen bij Ames terecht. Wij voeren reparaties standaard met officiële Škoda onderdelen uit. Dit doen wij voor alle Škoda modellen, waaronder de Škoda Kodiaq, Škoda Kamiq, Škoda Yeti, Škoda Citigo en de Škoda Scala.

Škoda 2 jaar extra garantie

Škoda staat achter de kwaliteit van haar auto’s. Deze worden namelijk uitvoerig getest om zeker te zijn van auto’s van hoge kwaliteit. Omdat Škoda zeker is van de kwaliteit van haar auto’s biedt Škoda bovenop de twee jaar fabrieksgarantie nog twee jaar éxtra garantie. Dit is van toepassing op modellen vanaf bouwjaar 2021 met een verbrandingsmotor. Hierdoor heeft u in totaal 4 jaar garantie op uw nieuwe Škoda.

3 jaar Škoda lakgarantie

De nieuwe Škoda modellen worden standaard geleverd met 3 jaar lakgarantie. Dit betekent dat wanneer er schade ontstaat aan uw lak door materiaal- of fabricagefouten, wij dit kosteloos voor u verhelpen.

Plan uw werkplaatsafspraak

8 jaar Škoda accugarantie voor elektrische modellen

Op de hoogvoltaccu van de nieuwe hybride en elektrische modellen heeft u een garantie van 8 jaar of tot maximaal 160.000 kilometer. Ons personeel is opgeleid om met de hoogvoltaccu’s te werken. Zo bent u verzekerd van het beste onderhoud en worden onnodige storingen voorkomen.

 

Plan uw werkplaatsafspraak

12 jaar carrosseriegarantie Škoda

De carrosserie van onze Škoda modellen is volledig verzinkt of gemaakt van hoogwaardige staalsoorten. Omdat de carrosserie van de Škoda auto’s hierdoor van uitstekende kwaliteit is, ontvangt u 12 jaar carrosseriegarantie op doorroesten van binnenuit.

 

Plan uw werkplaatsafspraak

4 jaar garantie op Škoda onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden

Omdat wij een erkende Škoda garage zijn, werken wij met officiële Škoda onderdelen en beschikken we over de juiste kennis en ervaring. Hierdoor ontvangt u 4 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en het vervangen van onderdelen. 

Škoda reparaties door Ames

Heeft uw Škoda een reparatie nodig of wilt u uw auto laten onderhouden door Ames. Dan kiest u reparaties of onderhoud bij een erkende Škoda garage. Onze Škoda specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor het onderhoud aan uw Škoda.

Originele Škoda onderdelen

Vervangend vervoer

4 jaar garantie

Onderhoud door opgeleid Škoda personeel

 

Plan uw onderhoudsbeurt