NL
078 - 6143322
ŠKODA Aircocheck en onderhoud

Houd uw hoofd koel met airco onderhoud

Škoda Aircocheck of airco-onderhoud

Uw Škoda airco laten checken of onderhoud uitvoeren? Een werkende airco is niet alleen prettig om het hoofd koel te houden in de zomer. Het is ook prettig in koude en vochtige periodes om beslagen ruiten snel schoon te maken door de warme lucht.

Ames is een erkende Škoda reparateur en gespecialiseerd in Škoda onderhoud. Wij helpen u graag door uw airco te checken op koelvermogen en schimmels. Ook voeren wij, indien nodig, onderhoud aan uw airco uit. Deze service bieden wij aan voor alle Škoda modellen, zoals de Škoda Superb en de Škoda Octavia.

Maak direct een afspraak

NL

Škoda aircocheck

Een goed werkende airco is erg belangrijk voor uw rijcomfort. Een airco zorgt namelijk voor een prettig klimaat in uw auto in de zomer. Daarnaast zorgt een airco er ook voor dat u uw beslagen ramen eenvoudig schoon kunt maken. Een goed werkende airco is bovendien ook belangrijk voor de kwaliteit van de lucht in uw auto. Een airco heeft namelijk een vochtig klimaat waar bacteriën en schimmels zich graag in nestelen. Daarom is het belangrijk dat u uw airco regelmatig laat checken.

Tijdens de Škoda aircocheck controleren we uw airco op functioneren. Tijdens de check controleren we de koelende werking en de kwaliteit van de stof- en pollenfilter. Op basis hiervan bepalen we of airco onderhoud nodig is. Het is belangrijk dat u jaarlijks uw airco laat controleren en indien nodig laat desinfecteren, reinigen en de vloeistoffen laat vervangen. Zo blijft uw airco optimaal werken!

 

Plan direct uw aircocheck

Škoda airco onderhoud

Jaarlijks verliest uw airco ongeveer 10% koudemiddel. Koudemiddel heeft twee functies: het koelen van de lucht uit de airco en het zorgt voor de smering van de airco. Wanneer er te weinig koudemiddel in uw airco aanwezig is, dan wordt de aircocompressor niet voldoende gesmeerd. Hierdoor kan de airco kapot gaan, wat zorgt voor hoge kosten.

Regelmatig onderhoud aan uw airco kan dit voorkomen. Tijdens het onderhoud aan uw airco desinfecteren en reinigen we de airco van uw Škoda. Ook worden het koudemiddel en andere vloeistoffen die belangrijk zijn voor de werking van uw airco vervangen.

 

Plan direct uw airco onderhoud

Škoda airco reiniging

Kosten Škoda airco onderhoud

Door regelmatig onderhoud aan uw auto kunt u hogere kosten aan uw auto voorkomen. Wij hanteren de landelijke Škoda prijzen, waardoor u nooit te veel betaald. Mochten er tijdens het onderhoud aanvullende acties vereist zijn, dan zullen we u dit altijd eerst laten weten voordat we de acties uitvoeren.

  • Airco check: € 20,-
  • Airco onderhoud (Škoda t/m bouwjaar 2016): € 147,95
  • Airco onderhoud (Škoda vanaf bouwjaar 2017): € 207,95

Škoda airco onderhoud van Ames

Wanneer u kiest voor airco onderhoud door Ames dan kiest u voor een erkende Škoda dealer. Onze Škoda specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor een airco check of airco onderhoud aan uw Škoda.

Gratis pechhulp in Europa

Originele Škoda onderdelen

4 jaar garantie

Onderhoud door opgeleid Škoda personeel

 

Plan direct uw werkplaatsafspraak