NL
078 - 6143322

Audi Onderhoud

Onderhoud aan uw Audi? Onderhoud is belangrijk omdat het de levensduur van uw Audi verlengt en zorgt voor een hogere restwaarde. Bovendien kunt u door onderhoud aan uw Audi vertrouwen op uw auto en is de kans op pech onderweg een stuk kleiner. Daarnaast voorkomt regelmatig onderhoud aan uw auto dat u onverwacht voor grote kosten komt te staan.

Ames is een erkende Audi dealer en garage. Wij bieden zowel een kleine als een grote beurt aan voor uw Audi en hebben daarnaast Audi Longlife onderhoudsservice. Dit doen wij voor alle Audi modellen, zoals de Audi A1, Audi A3, Audi A4 en de Audi A6.

NL

Audi kleine onderhoudsbeurt

Om uw Audi in topconditie te houden, is van het belang dat u regelmatig onderhoud laat uitvoeren. Een kleine beurt moet ieder jaar of na maximaal 15.000 kilometer worden uitgevoerd. De kleine beurt is een controleafspraak waarbij alle belangrijke onderdelen van uw Audi worden gecheckt. Hierbij voeren we de volgende handelingen uit:

Vinkje rood Vervangen van motorolie en het oliefilter
Vinkje rood Controle van de remschijven en remblokken op dikte
Vinkje rood Testen van het uitlaatsysteem op lekkage en bevestiging
Vinkje rood Controleren van verlichting
Vinkje rood Bijvullen van vloeistoffen, indien nodig.

Plan uw kleine onderhoudsbeurt

Audi grote onderhoudsbeurt

Een grote beurt is, zoals de naam al zegt, een uitgebreide inspectie van uw Audi volgens fabrieksvoorschrift. De eerste grote beurt van uw auto vindt na maximaal 2 jaar of na 30.000 kilometer plaats. In het geval van de Audi Mii, TGI- en PHEV-modellen geldt echter een interval van 1 jaar of 30.000 km. Na een grote beurt weet u precies wat de staat van uw Audi is en kunt u met vertrouwen de weg op. Tijdens een grote beurt voeren wij de volgende handelingen uit:

Vinkje rood Alle handelingen uit de kleine onderhoudsbeurt
Vinkje rood Uitgebreide inspectie essentiële onderdelen
Vinkje rood Signaleren van storingen door de auto uit te lezen

Plan uw grote onderhoudsbeurt

Audi Longlife onderhoudsservice 

De Longlife onderhoudsservice van Audi is onderhoud wanneer uw Audi hier aan toe is. Wanneer Longlife service moet worden uitgevoerd is afhankelijk van het model, bouwjaar en de kilometerstand van uw Audi. Tijdens de Longlife onderhoudsservice voeren wij de volgende handelingen uit:


Vinkje rood Check motorolie- en het oliefilter vervangen
Vinkje rood Vloeistoffen worden aangevuld
Vinkje rood Verlichting wordt gecontroleerd
Vinkje rood Uitlezen van uw auto op storingen
Vinkje rood Uitvoeren van updates die door de fabrikant zijn afgegeven (zoals motormanagementsoftware)
Vinkje rood Controle remsysteem
Vinkje rood Controle van banden, bandenspanning en reparatieset
Vinkje rood Kalibreren bandenspanningscontrolesysteem
Vinkje rood Controle van de accu
Vinkje rood Motormanagementtest
Vinkje rood Controle aandrijving, assen en versnellingsbak
Vinkje rood Carrosserie inspectie

Alle handelingen

Audi 4 jaar reparatiegarantie

Audi biedt 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die worden uitgevoerd door een officiële Audi dealer. Indien er uit de onderhoudsbeurt naar voren is gekomen dat er een reparatie nodig is aan uw auto, dan is dat dus kosteloos voor u.

Meer over Audi garantie

Audi onderhoud kosten

De kosten van het onderhoud aan uw Audi hangen af van het soort onderhoud dat u wilt laten uitvoeren aan uw Audi en uw type Audi. De prijzen die wij hanteren voor onderhoud aan uw Audi zijn de landelijke prijzen. Wanneer het onderhoud aan uw Audi meer omvat dan van te voren gedacht dan zullen we dit altijd met u afstemmen. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan.

Audi Lifetime Service

Bij Ames Audi Centrum willen we dat u eindeloos kunt blijven genieten van uw Audi. Onderhoud is daarbij essentieel, zeker als uw Audi al wat langer meegaat. Met Audi Lifetime Service bij Ames kiest u voor het beste onderhoud voor uw Audi van 5 jaar en ouder en profiteert u daarnaast van veel voordeel op onze onderhoudstarieven* 

 

Meer over Audi Lifetime Service

Audi onderhoud van Ames

Wanneer u kiest voor Audi onderhoud door Ames, dan kiest voor onderhoud door een erkende Audi garage. Onze Audi specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor het onderhoud aan uw Audi.

Vinkje rood Originele Audi onderdelen
Vinkje rood Vervangend vervoer
Vinkje rood 4 jaar garantie
Vinkje rood Onderhoud door opgeleid Audi personeel

Plan uw onderhoudsbeurt

* Audi Lifetime Service biedt voor alle Audi’s, van 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud en geselecteerde reparatiepakketten. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Audi Lifetime Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services, vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine) en vervanging van remmen (excl. keramische remmen), distributieriemen, multiriemen en waterpompen. Reparaties en vervanging van overige slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld ruitenwissers vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Audi Lifetime Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.