Accu vervangen bij Ames

Voorkom pech onderweg

Startaccu vervangen bij Ames

Uw accu laten controleren of vervangen? De accu is één van de belangrijkste onderdelen van uw auto, aangezien alle elektrische systemen in uw auto ervan afhankelijk zijn. Helaas krijgt uw accu ook een hoop te verduren. Met name extreme kou en hitte zijn slecht voor een accu. Daarnaast zijn accu’s tegenwoordig zelf voorzien van elektronica en is het een steeds belangrijke component van het voertuig geworden. Het is dan ook één van de meest voorkomende oorzaken van pech onderweg. Om te voorkomen dat u met pech komt te staan is het belangrijk dat u uw accu tijdig laat controleren en, indien nodig, laat vervangen.

Plan hier uw onderhoud in!
NL
KM

Startaccu check

Over het algemeen kan de accu zo’n drie tot vijf jaar meegaan. De exacte levensduur is sterk afhankelijk van het gebruik van de startaccu. Wanneer u veel korte afstanden aflegt, dan zal de accu van uw auto niet goed worden geladen. Dit heeft een negatief effect op de levensduur van de accu. Het is dus belangrijk om uw accu regelmatig te laten checken, zodat u onderweg niet verrast wordt door autopech. Door de accu check weet u wat de staat van uw accu is en wanneer deze vervangen moet worden.

Waarom uw startaccu vervangen bij Ames?

Bij Ames adviseren we sterk om accuwerkzaamheden in onze werkplaats uit te laten voeren om twee essentiële redenen. Ten eerste is het correct inleren van de accu bij de auto van groot belang. Deze procedure verbindt als het ware de auto en de accu, waardoor eventuele foutmeldingen in de auto worden voorkomen. Dit nauwkeurige proces zorgt voor een naadloze integratie, waardoor de accu optimaal functioneert met de specifieke voertuigelektronica. Ten tweede hangt de keuze van het type accu af van het specifieke automodel. Onze deskundige technici kunnen de juiste accu selecteren die perfect past bij de technische specificaties van uw auto, wat bijdraagt aan een betrouwbare en probleemloze werking. Kortom, bij Ames zorgen we ervoor dat accuwerkzaamheden op maat worden uitgevoerd voor een geoptimaliseerde prestatie van uw voertuig.

Startaccu vervangen

De accu heeft belangrijke functies in uw auto. Misschien wel het allerbelangrijkste is dat de accu ervoor zorgt dat uw auto kan starten. Wanneer u de accu gebruikt, zal deze ontladen worden. Wanneer startaccu’s vaker en langduriger ontladen worden, vermindert de capaciteit ervan. Hierdoor kan de accu zijn werk niet goed uitvoeren en moet het dus vervangen worden. Het is belangrijk dat u de accu tijdig laat vervangen om pech onderweg te voorkomen.

Startaccu check en vervangen door Ames

Wanneer u kiest voor het controleren of vervangen van uw startaccu door Ames, dan kiest u voor een erkende garage. Onze specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor het controleren en vervangen van de startaccu van uw auto.

 Originele Volkswagen, Audi, SEAT en SKODA onderdelen

 Vervangend vervoer

 4 jaar garantie

 Opgeleid personeel

Heeft u nog vragen?

Contacteer ons