NL
078 - 6143322

ŠKODA accessoires

Haal alles uit uw ŠKODA.

ŠKODA accessoires toevoegen aan uw ŠKODA? Haal alles uit uw auto met de originele accessoires van ŠKODA. Ames is een erkende ŠKODA dealer. Wij bieden onze ŠKODA’s dan ook aan met de originele ŠKODA onderdelen. Hierdoor weet u zeker dat de accessoires van hoge kwaliteit zijn en vallen de accessoires onder de fabrieksgarantie van uw ŠKODA. Wij bieden accessoires aan voor alle ŠKODA modellen, zoals de ŠKODA Superb en de ŠKODA Octavia.

Maak direct een afspraak

NL

Accessoires van ŠKODA

Door middel van de accessoires van ŠKODA kunt u uw ŠKODA zo luxe maken als u zelf wilt. De accessoires kunnen verschillende doeleinden hebben, zoals personaliseren, praktisch gebruik en het verhogen van veiligheid en comfort.

  • Personaliseer uw ŠKODA met accessoires

Door middel van de ŠKODA accessoires maakt u uw ŠKODA uniek door hem te personaliseren met eigen kleuren, velgen en interieurpakketten.

  • Accessoires voor praktisch gebruik

Ook voor praktisch gebruik heeft ŠKODA diverse accessoires. Bijvoorbeeld voor het vervoer van grote voorwerpen, door middel van een fietsendrager, bagagerek of een dakkoffer.

  • Accessoires voor het verhogen van de veiligheid en comfort

Verder is het mogelijk om accessoires toe te voegen die de veiligheid van de bijrijders verhogen, zoals een gecertificeerd kinderzitje. Of voeg accessoires toe die het rijcomfort verhogen, bijvoorbeeld door middel van een smartphonehouder of een geurverspreider.

Wit u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw ŠKODA? Neem dan contact met ons op!

 

Neem contact op

Škoda navigatie

Navigatie integreren in uw Škoda? Door middel van de ingebouwde Škoda navigatie verdwaalt u nooit meer. De navigatie leidt u veilig en snel naar uw gewenste bestemming. Bovendien geeft de navigatie van Škoda u informatie over relevante voorzieningen in de omgeving zoals een tankstation, restaurant of ziekenhuis.

Škoda accessoires van Ames

Wanneer u kiest voor Škoda accessoires van Ames, dan kiest u voor een erkende Škoda dealer. Onze Škoda specialisten staan voor u klaar. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor het installeren van accessoires in uw Škoda.

Originele Škoda accessoires

 2 jaar garantie op accessoires

Opgeleid Škoda personeel

 

Plan direct uw werkplaatsafspraak