NL
078 - 6143322

Audi accu

Voorkom pech onderweg.

Uw Audi accu laten controleren of vervangen? De accu is één van de belangrijkste onderdelen van uw auto, aangezien alle elektrische systemen in uw auto ervan afhankelijk zijn. Helaas krijgt uw accu ook een hoop te verduren, waardoor het één van de meest voorkomende oorzaken is van pech onderweg. Om te voorkomen dat u met pech komt te staan is het belangrijk dat u uw accu tijdig laat controleren en, indien nodig, laat vervangen.

Ames is een erkende Audi dealer, garage en specialist op het gebied van Audi accu’s. Wij controleren de conditie van uw airco en vervangen deze indien nodig. Dit doen wij voor alle Audi modellen, zoals de Audi A1, Audi A3, Audi A4 en de Audi A6.

Audi remmen controleren

Het is erg belangrijk dat u op de remmen van uw Audi kunt vertrouwen. Echter zijn uw remmen onderhevig aan slijtage. Remmen bestaan namelijk uit twee onderdelen: de remblokken en de remschijven. Wanneer u remt, dan drukken de remblokken tegen de remschijven. Daardoor remt de auto af. Door de grote druk op zowel de remblokken als de remschijven zijn beide onderdelen onderhevig aan slijtage.

De remmen zijn een belangrijk onderdeel van uw auto en het heeft grote gevolgen als deze niet optimaal functioneren. Daarom worden de remmen bij iedere onderhoudsbeurt gecontroleerd. Mocht u eerder uw twijfels hebben over de kwaliteit van uw remmen, neem dan gerust contact met ons op om uw remmen te controleren!

 

Plan uw werkplaatsafspraak

Audi accu check

Over het algemeen kan de accu van uw Audi zo’n drie tot vijf jaar meegaan. De exacte levensduur is sterk afhankelijk van het gebruik van de accu. Wanneer u veel korte afstanden aflegt, dan zal de accu van uw Audi niet goed worden geladen. Dit heeft een negatief effect op de levensduur van de accu. Het is dus belangrijk om uw accu regelmatig te laten checken, zodat u onderweg niet verrast wordt door autopech. Door de accu check weet u wat de staat van uw accu is en wanneer deze vervangen moet worden.

 

Plan uw Accu check

Audi accu vervangen

De accu heeft belangrijke functies in uw Audi. Misschien wel het allerbelangrijkste is dat de accu ervoor zorgt dat uw auto kan starten. Wanneer u de accu gebruikt, neemt de hoeveelheid actief materiaal in de motor langzaam af. Wanneer de hoeveelheid actief materiaal onder de 80% is gekomen, dan zal uw auto gebreken gaan vertonen. De accu heeft dan niet meer voldoende capaciteit om zijn werk goed te doen en moet dus vervangen worden. Het is belangrijk dat u de accu tijdig laat vervangen om pech onderweg te voorkomen.

 

Plan uw werkplaatsafspraak

Accu check en vervangen door Ames

Wanneer u kiest voor het controleren of vervangen van uw accu door Ames, dan kiest voor een erkende Audi garage. Onze Audi specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor het controleren en vervangen van de accu van uw Audi.

Vinkje rood Originele Audi onderdelen

Vinkje rood Vervangend vervoer

Vinkje rood 4 jaar garantie

Vinkje rood Opgeleid Audi personeel

 

Plan uw werkplaatsafspraak