Werkplaatsen Ames

Heeft uw auto onderhoud nodig of is het tijd voor de APK? U kunt bij al onze werkplaatsen terecht. Kies uw favoriete Ames vestiging en bekijk de openingstijden en contactgegevens.

Via de online werkplaatsplanner kunt u gemakkelijk en snel uw afspraak inplannen.

 

Plan direct uw afspraak

Voorjaarsacties Ames

Wilt u uw auto ook helemaal voorjaarsklaar maken? Met de voorjaarsacties van Ames zorgt u ervoor dat uw Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagen, SEAT of ŠKODA helemaal klaar is voor het lenteweer. Zo zijn er onder andere airco-services zoals de airco-check of het airco-onderhoud t/m 31 mei 2022 extra voordelig. Bekijk de voorjaarsacties per merk.

Connectiviteit bij Ames

Tegenwoordig zijn de meeste nieuwe auto's klaargestoomd voor connectiviteitsdiensten. Met deze diensten kunt u online met uw auto communiceren. De applicatie verbeteren uw rijcomfort en voorzien u van informatie over uw auto en het verkeer onderweg. Verschillende Ames merken hebben applicaties beschikbaar gemaakt. Zo zijn er de We Connect apps voor Volkswagen, de MyAudi app, de SEAT Connect en SKODA Connect apps. Bekijk de pagina voor meer informatie over de verschillende applicaties en functionaliteiten. U kunt de applicaties ook direct downloaden. 

Heeft u vragen over de connectiviteitsdiensten? Ook dan helpen we u graag op weg bij Ames.

Meer over connectiviteit bij Ames

Economy & Lifetime Service

Met Economy Service en met Audi Lifetime Service kiest u voor het beste onderhoud voor uw Volkswagen, SEAT, SKODA en Audi van 5 jaar en ouder en profiteert u van veel voordeel. 

Garantie | Pechhulp | Software- en Kaartupdates | Onderhoud 

Garages Ames