Leasing & Financiële Diensten
Occasions

Bijtelling Berekenen

Bereken eenvoudig en snel de netto bijtelling van uw nieuwe leaseauto. Naast de bijtelling van het huidige jaar kunt u deze ook berekenen van voorgaande jaren. Wij hebben regelmatig diverse elektrische modellen op voorraad met het bouwjaar van voorgaande jaren waarbij u dus nog profiteert van de lage bijtellingsregels die toen gelden.

Bereken

Operational Lease occasions

Full Operational Lease is te vergelijken met huur op lange termijn. De leasemaatschappij is juridisch én economisch eigenaar van de auto en na contractbeëindiging gaat het deze terug naar de leasemaatschappij. Als ondernemer bent u met Full Operational Lease voor een vast maandbedrag verzekerd van onbezorgd leasen.

Meer informatie

Financial Lease occasions

Deze financieringsvorm heeft als voordeel dat u de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering kunt houden. Anders gezegd, u wordt direct economisch eigenaar en kunt zo uw occasion op de bedrijfsbalans plaatsen. U kiest zelf de looptijd die het beste past bij de afschrijving en de gebruiksperiode van de auto. De bijbehorende rente- en afschrijvingskosten zijn fiscaal aftrekbaar.

Meer informatie

Financiering occasions

Een auto financieren is veel makkelijker dan u misschien zou denken. U bepaalt zelf welk maandbedrag bij u past en zo weet u precies hoeveel u per maand kwijt bent. Wel zo handig!

Meer informatie

Autoverzekering occasions

Voor het afsluiten van een verzekering werken wij nauw samen met Captive Finance. Ze kennen de markt als geen ander en bemiddelen in autoverzekeringen voor meerdere verzekeringsmaatschappijen. Door de omvang kan Captive Finance scherpe prijzen bedingen. Zo kiest u altijd voor de beste autoverzekering en de beste service. 

Meer informatie