NL
078 - 6143322

SEAT accu

Voorkom pech onderweg.

Uw SEAT accu laten controleren of vervangen? De accu is één van de belangrijkste onderdelen van uw auto, aangezien alle elektrische systemen in uw auto ervan afhankelijk zijn. Helaas krijgt uw accu ook een hoop te verduren, waardoor het één van de meest voorkomende oorzaken is van pech onderweg. Om te voorkomen dat u met pech komt te staan is het belangrijk dat u uw accu tijdig laat controleren en, indien nodig, laat vervangen.

Maak direct een afspraak

NL

Ames is een erkende SEAT dealer, garage en specialist op het gebied van SEAT accu’s. Wij controleren de conditie van uw airco en vervangen deze indien nodig. Dit doen wij voor alle SEAT modellen, zoals de SEAT Leon, SEAT Ibiza en de SEAT Mii.

SEAT accu check

Over het algemeen kan de accu van uw SEAT zo’n drie tot vijf jaar meegaan. De exacte levensduur is sterk afhankelijk van het gebruik van de accu. Wanneer u veel korte afstanden aflegt, dan zal de accu van uw SEAT niet goed worden geladen. Dit heeft een negatief effect op de levensduur van de accu. Het is dus belangrijk om uw accu regelmatig te laten checken, zodat u onderweg niet verrast wordt door autopech. Door de accu check weet u wat de staat van uw accu is en wanneer deze vervangen moet worden.

 

Plan uw Accu check

SEAT accu vervangen

De accu heeft belangrijke functies in uw SEAT. Misschien wel het allerbelangrijkste is dat de accu ervoor zorgt dat uw auto kan starten. Wanneer u de accu gebruikt, neemt de hoeveelheid actief materiaal in de motor langzaam af. Wanneer de hoeveelheid actief materiaal onder de 80% is gekomen, dan zal uw auto gebreken gaan vertonen. De accu heeft dan niet meer voldoende capaciteit om zijn werk goed te doen en moet dus vervangen worden. Het is belangrijk dat u de accu tijdig laat vervangen om pech onderweg te voorkomen.

 

Plan uw werkplaatsafspraak

Accu check en vervangen door Ames

Wanneer u kiest voor het controleren of vervangen van uw accu door Ames, dan kiest voor een erkende SEAT garage. Onze SEAT specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor het controleren en vervangen van de accu van uw SEAT.

Originele SEAT onderdelen

Vervangend vervoer

4 jaar garantie

Opgeleid SEAT personeel

 

Plan uw werkplaatsafspraak