Proefrit
Offerte
Voorraad
088 - 37 497 65
Volkswagen Multivan

Vanaf € 38.700 of € 672 p.m.

 Pure vrijheid

 Een zee aan ruimte

 Met de nieuwste assistentiesystemen

De Volkswagen Multivan

Pure vrijheid.

 

De Volkswagen Multivan is de bedrijfswagen die aan ieders wensen voldoet, maar nooit hetzelfde is. De talrijke individuele mogelijkheden geven het ultieme gevoel van vrijheid.

 

Design

Weet u nog? De klassieke T1, in Duitsland liefkozend 'Bulli' genoemd, was een ongekend succes. Toen al multi-inzetbaar, net als de Volkswagen Multivan nu. Dankzij het flexibele en luxe interieur kunt u met de Multivan alle kanten op. De Multivan is daarmee de ideale reisgenoot. De ruime afmetingen en het flexibele ruimteconcept maken uw dagelijkse werkzaamheden een stuk eenvoudiger. Maar ook op reis biedt dit ruimtewonder ongekende mogelijkheden. Dankzij het verfijnde design, gekenmerkt door strakke lijnen en contouren, komt u ook nog eens goed voor de dag. De geavanceerde LED technologie van de koplampen biedt een groot lichtvolume en een lichtspectrum vergelijkbaar met daglicht.

 

Comfort

Alles in het interieur van de Multivan is tot in de puntjes verzorgd. Zo is hij standaard uitgerust met 2 'captain chairs': passagiersstoelen op de tweede rij die 360 graden kunnen draaien. Om meer ruimte te creëren voor bagage of boodschappen kunnen de individuele stoelen en zitbanken eenvoudig verwijderd worden. Met de vele bevestigingsogen kunt u uw bagage goed vastmaken. Ook de infotainmentsystemen vallen op. Met de innovatieve touch screens zijn de radiosystemen en het optionele navigatiesysteem zeer gebruiksvriendelijk. Diverse veiligheidssystemen ondersteunen bovendien de bestuurder en verhogen de veiligheid van zowel inzittenden als andere weggebruikers. Zo bewaakt de Side Assist uw dode hoek. Als zich bij het wisselen van rijstrook een voertuig in de dode hoek bevindt, dan waarschuwt het systeem u via een indicatie in de buitenspiegels.

 

Uitvoeringen

Er is een Volkswagen Multivan in Comfortline en in Highline uitvoering. De Comfortline biedt standaard ruimte aan 7 personen. De cockpit is voorzien van een luxe dashboard met het optionele met leer beklede multifunctionele stuurwiel, Climatic airconditioning en topkwaliteit radiosysteem, plus een aantal handige opbergvakken. De Multivan Highline is er voor iedereen die op zoek is naar echt iets bijzonders. Zo kunnen beide schuifdeuren met de schakelaar op de middenconsole of met de afstandsbediening elektronisch geopend en gesloten worden.

 Naast de 'Van'-uitvoering kunt u ook kiezen voor de Volswagen Multivan Dubbele Cabine met plaats voor 4 of 5 personen en volop ruimte voor verschillende soorten ladingen. De Multivan Dubbele Cabine is ook beschikbaar in Comfortline en Highline uitvoering. Voor meer informatie ontvangen wij u graag bij Ames Bedrijfswagencentrum in Zwijndrecht.
 

Motoren

Net als de Transporter Kombi wordt ook de Multivan standaard met de nieuwe Euro6 motoren geleverd. De 2.0 TDI-motor met 110 kW of 150 kW zijn uitzonderlijk krachtig, maar hebben toch een laag brandstofverbruik.

 

Nu in de showroom

De Volkswagen Multivan is bestelbaar vanaf € 34.900. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of informatie over hoe u uw Multivan het beste kunt financieren of verzekeren? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie

De brochure van de Volkswagen Multivan

Alles op een rijtje

Download

Contactformulier 

Neem direct contact op