SEAT leasing

Private Lease

 Een auto leasen als particulier is ontzettend gemakkelijk geregeld bij Ames. U rijdt in een nieuwe SEAT én geniet van alle voordelen die Private Lease u te bieden heeft. U betaalt een vast bedrag per maand, waar onder andere wegenbelasting, allriskverzekering, internationale pechhulp, reparaties en service bij inbegrepen zijn. U hoeft alleen voor de brandstof te zorgen, wij regelen de rest.

 

Meer informatieKeurmerk

Het Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om een betrouwbaar privé leasecontract af te sluiten. 
Als een product van een keurmerk private leaseleasemaatschappij het keurmerk heeft, dan kunt u er op vertrouwen dat u veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leaset. De voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld. U kunt ervan uitgaan dat de deelnemers van het keurmerk helder en eerlijk zakendoen.

Financial Lease

Bent u op zoek naar een leaseauto? Dan bent u bij Ames aan het juiste adres. Wij werken samen met vrijwel alle leasemaatschappijen. Of u nu opzoek bent naar een milieuvriendelijke oplossing, een riante laadruimte of een stoere stadsauto, er is altijd een SEAT die aansluit bij uw wensen. Wij maken graag een offerte op maat. Ook kunnen wij uw volledige wagenparkbeheer uit handen nemen. U zorgt voor de financiering, wij regelen de rest. Meer weten? Klik dan op de knop hiervoor.

 

Meer informatie

Operational Lease

Full Operational Lease is te vergelijken met huur op lange termijn. De leasemaatschappij is juridisch én economisch eigenaar van de auto en na contractbeëindiging gaat het deze terug naar de leasemaatschappij. Als ondernemer bent u met Full Operational Lease voor een vast maandbedrag verzekerd van onbezorgd leasen.

 

 Meer informatie