NL
078 - 6143322

Garantie Skoda

Ruime auto’s. Ruime garanties.

 

4 jaar volledige garantie

Wij willen dat u zo lang mogelijk met plezier in uw Škoda rijdt. Daarom heeft u op uw Škoda met verbrandingsmotor (benzine, diesel & CNG) maar liefst 4 jaar garantie*. Zo hoeft u zich gedurende deze periode geen zorgen te maken over onverwachte reparatiekosten en kunt u onbezorgd genieten van uw Škoda. Onze 4 jaar garantie bestaat uit 2 jaar Škoda fabrieksgarantie aangevuld met 2 jaar Extra Garantie. De garantie blijft van toepassing zolang er door de fabriek voorgeschreven onderhoud en reparaties worden uitgevoerd. U kunt bij elke Škoda Service partner binnen Nederland de garantiewerkzaamheden laten uitvoeren. Bij een eigenaarswissel blijft de garantie op de auto behouden.

Bekijk de voorwaarden

 

NL

Deze garanties zitten ook op uw Skoda

12 jaar carrosseriegarantie

Voor alle Škoda-modellen met een volledig verzinkte carrosserie geldt een garantietermijn van 12 jaar. Voor de gevolgen van roestschade die ontstaat door oorzaken van binnenuit en die het herstel van een carrosseriedeel ten gevolge van doorroesten noodzakelijk maakt.

Bekijk de voorwaarden

skoda garantie
skoda lakgarantie

3 jaar lakgarantie

Een nieuwe Škoda heeft standaard 3 jaar lakgarantie. Indien er lakproblemen optreden door materiaal-of fabricagefouten worden vastgesteld door je Škoda-dealer, wordt de schade hersteld zonder dat daarbij loon- en materiaalkosten in rekening worden gebracht.

 

Bekijk de voorwaarden

* 4 jaar garantie niet van toepassing op elektrische voertuigen van Škoda. Op de elektrische voertuigen geldt een garantietermijn van 2 jaar. Škoda biedt standaard 4 jaar garantie op elke auto met verbrandingsmotor, gebouwd vanaf augustus 2020 - modeljaar 2021. De garantie blijft van toepassing zolang er door de fabriek voorgeschreven onderhoud en reparaties worden uitgevoerd. Benieuwd naar de resterende garantie op jouw Škoda? Neem hiervoor contact op met je dealer.