NL
078 - 6321366

Garantie SKODA

Ruime auto’s. Ruime garanties.

 

Maak een werkplaatsafspraak 

 

Dat u in een uitstekende auto rijdt, is zeker. Maar daar bovenop hebben alle nieuwe SKODA’s een garantietermijn van 2 jaar. Ook geeft SKODA 3 jaar garantie op de lak en 12 jaar lang garantie tegen doorroesten van binnenuit.

 

ŠKODA extra garantie

Voor wie meer zekerheid wil, is er SKODA Extra Garantie. Hiermee bent u 2 jaar extra verzekerd tegen onverwachte reparatiekosten. U kunt rekenen op een snelle, vakkundige reparatie bij Ames Autobedrijf zonder hoge facturen achteraf. De Extra Garantie biedt een uitgebreide dekking die aansluit op de SKODA fabrieksgarantie.

 

4 jaar reparatiegarantie

U krijgt vanaf nu 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die door ons zijn uitgevoerd. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten én vakmanschap van onze monteur bestaat niet. Deze reparatiegarantie geldt op alle werkplaatsactiviteiten, met uitzondering van normale slijtage, invloeden van buitenaf en maximaal tot de geldende vervangingstermijnen.

 

Mobiliteitsservice

Is uw SKODA geleverd na 1 januari 2000 en is deze door ons onderhouden? Dan behoudt u levenslang het recht op Mobiliteitsservice. Zo bent u altijd verzekerd van pechhulp in Nederland en Europa.

 

Is het niet mogelijk om het probleem ter plekke te verhelpen, dan zorgen wij dat uw auto naar het dichtstbijzijnde SKODA dealer wordt gebracht. Samen met u kijken we wat in uw geval de beste oplossing is. U kunt daarbij denken aan vervangend vervoer of misschien een hotelovernachting. Deze kosten worden door ons vergoed en hoeft u niet eerst voor te schieten. Er zijn ook zaken die buiten de Mobiliteitsservice vallen, zoals pech en een lege accu veroorzaakt door eigen toedoen. Ook verkeerd ingebouwde accessoires, een ongeval, lege tank, aanhangend voertuig en de sleutel achterlaten in de auto vallen niet binnen de Mobiliteitsgarantie. Uiteraard kunt u dan wel een beroep doen op onze hulpverlening, alleen zijn de kosten dan voor eigen rekening of voor uw verzekering.

 

NL