NL
078 - 6143322
Volkswagen Connectiviteit

We Connect en We Connect ID.

Wat is Volkswagen Connectiviteit?

Met het connectiviteitsaanbod van Volkswagen betreedt de digitalisering uw Volkswagen wat meer comfort, veiligheid en vermaak biedt. Door de verbinding van de auto met internet ontvangt u verkeersinformatie in real-time, wordt u herinnerd aan de volgende servicebeurt, kunt u streaming en web radio of snelle hulp bij pech gebruiken. Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid en vereisten van afzonderlijke functies afhankelijk zijn van de gekozen dienst.

Koppelvideo's bekijken

Download We Connect

Download We Connect ID.

We Connect

De volgende generatie van mobiele online diensten. In auto's die compatibel zijn met We Connect, zoals de nieuwe Golf, Passat, T-Roc Cabrio en talloze andere nieuwe Volkswagen auto's vanaf modeljaar 2021, bent u online voordat u er erg in heeft. 

Download de app direct of lees meer over We Connect.

 

Meer over We Connect

We Connect ID

We Connect ID. vanaf de eerste generatie ID. modellen. De geïnstalleerde eSIM-kaart in Volkswagen ID's verbindt u vanaf het begin met het internet. Zo bent u altijd verbonden met uw ID.3 of 4. De actieradius van uw ID. bekijken? Dat én meer in de app.

Download de app direct of lees meer over We Connect ID.

 

Meer over We Connect ID.

Volkswagen We Connect koppelen

Rijdt u in een Volkswagen waar de connectiviteitsmogelijkheden van We Connect of We Connect ID. voor beschikbaar zijn maar weet u niet hoe u daarvan gebruik kunt maken? Via onderstaande video's helpen we u stap-voor-stap door het registratie en koppelproces heen. Zo zult u snel gebruik kunnen maken van de connectiviteitsfuncties van We Connect zoals voorverwarmen, voorkoelen en heeft u gedetailleerde voertuiginformatie altijd bij de hand.  

Volkswagen We Connect

Volkswagen We Connect ID.

Heeft u een vraag over Volkswagen connectiviteit?