NL
078 - 6143322

De slimme verbinding met uw Volkswagen ID.

Met We Connect ID.

Rijdt u een model uit de ID. familie? Dan gaat u voortaan niet alleen volledig elektrisch de weg op, maar bent u met We Connect ID. ook volledig online. Met de online diensten van We Connect ID. haalt u ook digitale assistenten de auto binnen die u actuele informatie geven over het laden van de auto of de verkeerssituatie. Ook bedient u bepaalde functies op afstand via uw smartphone.

Verbonden met de We Connect ID. app

Download de comfortupdate voor de ID. familie: De We Connect ID. app is de toegang tot uw ID. en alles wat u nodig heeft. De app verandert uw smartphone namelijk in een afstandsbediening waarmee u meerdere nuttige wagenfuncties kunt bedienen. Zo heeft u altijd zicht op uw ID., ook als u even niet in de auto zit.

Simpel en snel uw Volkswagen connecten

Stap 1: Download de We Connect ID. app via de Apple App Store of Google Play Store

Stap 2: Maak een Volkswagen ID aan

Stap 3: Voeg uw Volkswagen toe in de app aan de hand van het VIN nummer. Dit nummer kan worden gevonden in het raam van uw Volkswagen

Stap 4: Koppel uw Volkswagen aan de app via het infotainment systeem van de auto

Stap 5: Volg de verdere instructies in de app

Stap 6: Selecteer Ames als dealer en zet de service planning aan

 

Volkswagen Connect ID

Volkswagen We Connect ID.

In de video "Volkswagen We Connect ID. registreren en koppelen" leggen we stap voor stap uit hoe u uw ID. kunt koppelen aan uw smartphone. Zo krijgt u toegang tot uitgebreide voertuiggegevens en verschillende functionaliteiten zoals het voorverwarmen of voorkoelen van uw auto, uw parkeerpositie bekijken en service notificaties ontvangen of service afspraken maken. 

Voor het koppelen van We Connect ID. heeft u het volgende nodig:

vinkje Uw beide autosleutels

vinkje Een smartphone

vinkje Het VIN- of chassisnummer

Verkeersinformatie_Ames

Verkeersinformatie

Blijf het verkeer voor

Vanaf nu manoeuvreert u ongestoord door het verkeer want uw Volkswagen ID. denkt met u mee. Uw navigatiesysteem heeft realtime toegang tot verkeersinformatie, herkent ongevallen, wegwerkzaamheden of andere verkeersverstoringen en stelt u altijd de optimale route voor. Zo bespaart u tijd en bent u ontspannen onderweg.

Laden 

Altijd klaar voor vertrek

Wilt u de resterende actieradius van uw ID. checken? Via uw smartphone heeft u in de We Connect ID. app altijd zicht op de laadstatus en resterende actieradius van de accu en kunt u zien of de laadkabel is aangesloten. Zo ja, dan kunt u een laadsessie vanaf de bank starten of beëindigen.
Klimatisering_Ames

Klimatisering

Volledig op u ingesteld

Is het buiten snikheet of ijskoud? Met de app stelt u heel eenvoudig een aangename temperatuur in de ID. in. U kunt op uw smartphone de airconditioning aan- of uitzetten en de gewenste temperatuur instellen. Extra comfortabel: de stoelverwarming kunt u ook al voor de rit instellen. Voor direct een comfortabel gevoel zodra u instapt.

Laadstations

Volledig verbonden met laadstations

We Connect Start zorgt voor verbinding. Is de accu van uw ID. bijna leeg? Dan gaat de app automatisch op zoek naar laadstations in de buurt en geeft de prijzen, openingstijden, bezette laadstations en het stekkertype weer. De routebeschrijving naar het geselecteerde station kan vervolgens worden aangegeven. Makkelijker bestaat niet.

Kaartupdates

Altijd een goede kaart voor in het verkeer

In de modellen van de ID. familie worden de navigatiekaarten automatisch bijgewerkt naar de nieuwste versie. Wanneer de auto online is, werkt het infotainmentsysteem het kaartmateriaal namelijk rechtstreeks in de auto bij en installeert het systeem het materiaal.

Lukt het niet om te koppelen of heeft u vragen over We Connect?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  *Wagens die We Connect ondersteunen zijn standaard voorbereid op connectiviteit. Voor nieuwe wagens zijn afhankelijk van de uitvoering bepaalde dienstenpakketten voor een eerste looptijd gratis beschikbaar. Na afloop kunt u deze verlengen via uw MyVolkswagen account in het webportaal. Afhankelijk van de gewenste opties en de uitvoering variëren de kosten en looptijden.