NL
0786143322

Alsnog het allerbeste voor uw toekomst

We Connect is uw opstapje naar de nieuwste generatie mobiele online diensten en diensten in talloze Volkswagen-modellen. Vanaf het begin en op verzoek online, staan er voor u tal van We Connect diensten ter beschikking. Na een eenmalige activering en aanmelding met uw Volkswagen ID, maakt We Connect u het alledaagse leven niet alleen aangenamer maar ook comfortabeler. Nieuw daarbij is dat u de mogelijkheid heeft nieuwe functies in te schakelen voor uw Volkswagen, ook na aankoop van de auto. Volledig volgens uw wens alsnog individualiseerbaar. En heel eenvoudig online in de In-Car shop van het infotainmentsysteem. Hier kunt u als We Connect-hoofdgebruiker de reeds verkrijgbare ‘We Upgrade’ -functies voor uw auto bekijken en rechtstreeks aanschaffen.

Uw Volkswagen leert altijd bij

We Upgrade-functies voor auto's die compatibel zijn met We Connect

Weet waar u heen gaat

Wilt u een betere oriëntatie? Activeer dan alsnog de navigatiefuncties voor het infotainmentsysteem 'Ready 2 Discover' om uw auto op te waarderen met intuïtieve navigatie. Dankzij de activering ontvang u een geïntegreerde, intuïtieve navigatie met 2D-kaartweergave voor Europa en toegang tot bijzondere reisdoelen (POI’s). Deze functies staan u na de activering blijvend ter beschikking en u heeft er geen internetverbinding of We Connect contract voor nodig. Naast deze praktische offline functies kunt u gebruik maken van de We Connect Plus licentie met bijkomende nuttige online diensten. Zo word u, als hoofdgebruiker, dankzij de online verkeersinformatie nagenoeg in realtime over veranderingen en gevaren op de route geïnformeerd. Daarnaast zorgt de online routeberekening met permanente inachtneming van de verkeerssituatie en prognoses voor een optimale en veilige aankomst op uw bestemming. Het kaartmateriaal wordt via een online kaartupdate (na selectie van de instelling 'Positie delen' in uw infotainmentsysteem) automatisch en regelmatig bijgewerkt zodra de auto online is.

“Hallo Volkswagen”

Uw Volkswagen begrijpt u. Bij de uitspraak 'Hallo Volkswagen' begint er een natuurlijke dialoog, zo wordt het veilig en comfortabel aansturen van de gekozen functies voor telefonie, media of navigatie mogelijk. Activeer daarvoor de spraakbediening voor het infotainmentsysteem 'Ready 2 Discover' of 'Discover Media' en stuur talrijke functies van de auto aan met uw stem. Afhankelijk van het model en de uitrusting van de auto kunnen verschillende gekozen wagenfuncties door middel van spraak worden bediend. Hierdoor kunt u zich volledig op de weg concentreren en voortaan nog meer van uw ritten genieten.

Haal uw apps de auto in

Met App-Connect worden gekozen apps en inhoud via de kabel rechtstreeks naar de display van het Infotainmentsysteem van uw Volkswagen overgedragen en kunnen deze makkelijk en overzichtelijk door u bediend worden. Zo wordt het bijzonder eenvoudig om bijvoorbeeld toegang te krijgen tot muziek, nieuws, kaarten of gesproken boeken. Volkswagen biedt drie interfaces voor het koppelen van smartphones met talrijke mogelijkheden: Apple CarPlay™, Android Auto™ van Google en MirrorLink®. Het gebruik van Apple CarPlay™ en Android Auto™ van Google is bovendien als ‘We Upgrade’-functie voor het navigatiesysteem ‘Discover Media’ en voor het systeem 'Ready 2 Discover' ook zonder kabel mogelijk. Om niet te worden afgeleid, kunnen er tijdens de rit alleen gecertificeerde apps worden gestart

Extra We Upgrade-functies voor uw Golf

Voor innerlijke rust

Geef uw nieuwe Golf meer persoonlijkheid. Met de uitbreiding van de standaard sfeerverlichting kunt u aan de hand van uw stemming de kleur van de verlichting in het interieur wijzigen. Met de sfeerverlichting (meerkleurig) krijgt u in de vorm van een 'We Upgrade'-functie namelijk de beschikking over een uitgebreid kleurenpakket en daarmee een grotere keuze aan accentkleuren. Kies koelere of warmere kleuren, kleuren die passen in een verlichte metropool of ‘s nachts op donkere landwegen: voor elke rit kiest u voor u en uw passagiers een gepaste sfeer.

Verblindingsvrij in bijna alle situaties

Het Assistentiesysteem voor groot licht 'Light Assist', zet ritten met de nieuwe Golf in een volledig nieuw licht. Met een camera die is ingebouwd achter de voorruit, kan Light Assist tegenliggers en verkeer dat voor u rijdt binnen de systeemgrenzen herkennen en automatisch schakelen tussen dim- en grootlicht. Zijn dat geen mooie vooruitzichten?

Altijd dezelfde afstand én maximumsnelheid

De automatische afstandsregeling ACC (Adaptive Cruise Control) houdt een door u ingestelde maximumsnelheid tot 210 km/u aan. Wanneer uw Golf een voorligger nadert, past de ACC de snelheid automatisch binnen de ingestelde grenzen aan en houdt daarbij de afstand aan die u heeft ingesteld.

We Upgrade. U ook?

Heeft u al een nieuwe Golf en een geldig We Connect-contract? Dan kunt u als We Connect-hoofdgebruiker de via de In-Car shop gekozen functies tijdens een proefmaand gratis testen.

 

Meer over We Connect

Overzicht van de We Upgrade-functies voor uw Volkswagen

Hier vindt u een vrijblijvend overzicht van de geselecteerde 'We Upgrade'-functies in de auto van uw keuze die nog op een later moment geactiveerd kunnen worden. Over het algemeen is het noodzakelijk dat de auto over de voor de desbetreffende ‘We Upgrade’ benodigde technische functies en hardware beschikt. Om te weten komen welke functies er precies beschikbaar zijn voor uw Volkswagen, opent u de in-Car shop van het infotainmentsysteem.  Hier ziet u als hoofdgebruiker een overzicht van alle voor de auto beschikbare 'We Upgrade'-functies.

  De nieuwe Golf Andere auto's die compatibel zijn met 'We Connect'
Navigatie Wordt in een later stadium beschikbaar Wordt in een later stadium beschikbaar
Spraakbediening Wordt in een later stadium beschikbaar
App-Connect  Wordt in een later stadium beschikbaar
Light-Assist (Assistentie systeem voor groot licht)
Sfeerverlichting (meerkleurig)

Heeft u vragen over We Upgrade?

Stel ze via het formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.