NL
078 - 6143322

Audi Extra Garantie

Audi staat voor kwaliteit en dat ziet u terug in de auto’s van Audi. Omdat Audi is overtuigd van haar kwaliteit biedt Audi een uitgebreid garantiepakket met een verlengde garantie die verder reikt dan de 2 jaar fabrieksgarantie. Daarnaast biedt Audi ook nog een aantal extra garanties zoals een lakgarantie en carrosseriegarantie. Zo kunt u zo lang mogelijk genieten van uw Audi.

Ames is een erkende Audi dealer en garage, daarom kunt u met reparaties die onder de fabrieksgarantie en Audi extra garantie vallen bij Ames terecht. Wij voeren reparaties standaard met officiële Audi onderdelen uit. Dit doen wij voor alle Audi modellen, waaronder de Audi A1, Audi A4 en de Audi Q5.

2 jaar Audi Extra Garantie

Audi staat achter de kwaliteit van haar auto’s. Deze worden namelijk uitvoerig getest om zeker te zijn van auto’s van hoge kwaliteit. Omdat Audi zeker is van de kwaliteit van haar auto’s biedt Audi bovenop de twee jaar fabrieksgarantie nog een verlengde garantie van twee jaar voor modellen vanaf modeljaar 2021. Dit is van toepassing op modellen met maximaal 100.000 gereden kilometers en wanneer u uw Audi volgens fabrieksvoorschriften laat onderhouden. Hierdoor heeft u in totaal 4 jaar garantie op uw nieuwe Audi.

3 jaar Audi lakgarantie

De nieuwe Audi modellen worden standaard geleverd met 3 jaar lakgarantie. Dit betekent dat wanneer er schade ontstaat aan uw lak door materiaal- of fabricagefouten, wij dit kosteloos voor u verhelpen.

Plan uw werkplaatsafspraak

12 jaar carrosseriegarantie Audi

De carrosserie van onze Audi modellen, vanaf modeljaar 1998, is volledig verzinkt of gemaakt van hoogwaardige staalsoorten. Omdat de carrosserie van de Audi auto’s hierdoor van uitstekende kwaliteit is, ontvangt u 12 jaar carrosseriegarantie op doorroesten van binnenuit.

 

Plan uw werkplaatsafspraak

Audi Lakgarantie

4 jaar garantie op Audi onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden

Omdat wij een erkende Audi garage zijn, werken wij met officiële Audi onderdelen en hebben we de juiste kennis in huis. Hierdoor ontvangt u 4 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en het vervangen van onderdelen. 

Audi reparaties door Ames

Wanneer u kiest voor Audi reparaties door Ames, dan kiest u voor reparaties door een erkende Audi garage. Onze Audi specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor het onderhoud aan uw Audi.

Vinkje rood Originele Audi onderdelen

Vinkje rood Vervangend vervoer

Vinkje rood 4 jaar garantie

Vinkje rood Onderhoud door opgeleid Audi personeel

 

Plan uw onderhoudsbeurt