NL
078 - 6143322

Volkswagen Bedrijfswagens Extra Garantie

Volkswagen bedrijfswagens extra garantie? Als ondernemer wilt u natuurlijk kunnen vertrouwen op uw Volkswagen bedrijfswagen. U wilt niet zo maar met pech onderweg komen te staan of dat uw auto vroegtijdig gebreken gaat vertonen. Volkswagen bedrijfswagens staan voor kwaliteit en worden dan ook uitvoerig getest. Omdat Volkswagen zo overtuigd is van de kwaliteit van haar bedrijfswagen, biedt Volkswagen een uitgebreid garantiepakket met extra garanties die verder reiken dan de fabrieksgarantie. Zo kunt u met een vertrouwt gevoel de weg op!

Ames is een erkende Volkswagen bedrijfswagens dealer en garage, daarom kunt u met reparaties die onder de fabrieksgarantie en extra garantie vallen bij Ames terecht. Wij voeren reparaties standaard met officiële Volkswagen bedrijfswagen onderdelen uit. Dit doen wij voor alle Volkswagen modellen, waaronder de Volkswagen Caddy, Volkswagen Crafter en de Volkswagen Transporter.

Volkswagen bedrijfswagens 2 jaar extra garantie

Volkswagen staat achter de kwaliteit van haar bedrijfswagen. Deze worden uitvoerig getest om zeker te zijn van de kwaliteit van de bedrijfswagens. Daarom biedt Volkswagen op sommige bedrijfswagens bovenop de twee jaar fabrieksgarantie nog twee jaar, of tot 150.000 km, éxtra garantie op voorwaarde dat de bedrijfswagen volgens fabrieksopgave is onderhouden bij de dealer. Dit is van toepassing op de Volkswagen Caddy Cargo, Volkswagen Transporter 6.1 en Volkswagen Crafter.

3 jaar Volkswagen bedrijfswagen lakgarantie

De nieuwe Volkswagen bedrijfswagen modellen worden standaard geleverd met 3 jaar lakgarantie. Dit betekent dat wanneer er schade ontstaat aan uw lak door materiaal- of fabricagefouten, wij dit kosteloos voor u verhelpen.

Plan uw werkplaatsafspraak

Volkswagen Bedrijfswagen Extra Garantie Plus 

De extra garantie van Volkswagen Bedrijfswagen geldt tot 100.000 kilometer bij de Caddy en Transporter 6.1 en tot 120.000 kilometer bij de Crafter. De Extra Garantie Plus van Volkswagen Bedrijfswagen geeft de keuze om het kilometrage te verhogen naar 150.000 of 200.000 kilometer. Hiervoor betaald u éénmalig een vaste premie. De Extra Garantie Plus kunt u bij Ames afsluiten vóór of minimaal bij de aflevering van uw Volkswagen Bedrijfswagen.

 

8 jaar Volkswagen bedrijfswagen accugarantie voor elektrische modellen

Op de hoogvoltaccu van de nieuwe hybride en elektrische modellen heeft u een garantie van 8 jaar of tot maximaal 160.000 kilometer. Ons personeel is opgeleid om met de hoogvoltaccu’s te werken. Zo bent u verzekerd van het beste onderhoud en worden onnodige storingen voorkomen.

 

Plan uw werkplaatsafspraak

12 jaar carrosseriegarantie Volkswagen bedrijfswagen

De carrosserie van onze Volkswagen bedrijfswagen modellen is volledig verzinkt of gemaakt van hoogwaardige staalsoorten. Omdat de carrosserie van de Volkswagen bedrijfswagens hierdoor van uitstekende kwaliteit is, ontvangt u 12 jaar carrosseriegarantie op doorroesten van binnenuit.

 

Plan uw werkplaatsafspraak

4 jaar garantie op Volkswagen bedrijfswagen onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden

Omdat wij een erkende Volkswagen bedrijfswagen garage zijn, werken wij met officiële Volkswagen bedrijfswagen onderdelen en beschikken we over de juiste kennis en ervaring. Hierdoor ontvangt u 4 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en het vervangen van onderdelen.

Volkswagen APK Ames

Volkswagen Bedrijfswagen reparaties door Ames

Heeft uw Volkswagen Bedrijfswagen een reparatie nodig of wilt u uw bedrijfswagen laten onderhouden door Ames? Wanneer u ervoor kiest om uw Volkswagen Bedrijfswagen bij Ames te laten repareren of onderhouden, dan kiest u voor een erkende Volkswagen Bedrijfswagen garage. Onze Volkswagen bedrijfswagen specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor de werkzaamheden aan uw Volkswagen Bedrijfswagen.

 Originele Volkswagen bedrijfswagen onderdelen

 Vervangend vervoer

 4 jaar garantie

 Onderhoud door opgeleid Volkswagen bedrijfswagen personeel

Plan uw werkplaatsafspraak