Volkswagen Bedrijfswagens levert maatwerk met e-Crafter voor luxe personen- en rolstoelvervoer

Eenvoudig toegankelijk voor iedereen

De nieuwe e-Crafter-uitvoering biedt afhankelijk van de configuratie plaats aan 8 passagiers (8+1) of een combinatie met één rolstoel. De toegankelijkheid is voor iedereen optimaal. Zo stappen passagiers eenvoudig in en uit dankzij de elektrische schuiftrede of de verlaagde en verdiepte instap. Speciale rijplaten maken de toegang via de achterzijde ook voor rolstoelen eenvoudig. Uiteraard zijn er voldoende opbergmogelijkheden voor de bagage van de passagiers.

Ideaal als shuttle

De combinatie van hoogwaardig comfort, configuratie naar wens en elektrische aandrijving maakt de nieuwe e-Crafter zeer geschikt voor shuttle-vervoer van kleine groepen. Zo is hij perfect inzetbaar als taxi en voor bijvoorbeeld hotel- en airporttransfers. 

 

De voordelen van elektrisch

De nieuwe e-Crafter heeft een actieradius van 115 km* volgens de WLTP-norm. Doordat hij geen schadelijke gassen uitstoot, is hij welkom in elke milieuzone. Het nieuwe model is dankzij de 40 kW snellaadmogelijkheid altijd snel weer klaar voor de volgende rit. Zo is het accupakket in bijvoorbeeld een lunchpauze van een uur volledig te laden. Bovendien staat de e-Crafter ook voor belangrijke zekerheden: de accu heeft een garantie van 8 jaar. En het onderhoud is gedurende de eerste 8 jaar inbegrepen. Dit draagt bij aan de gunstige gebruikskosten.

De e-Crafter kan dankzij de elektrische aandrijving in aanmerking komen voor diverse (overheids)regelingen zoals de KIA (kleinschaligheidsinvesteringsaftrek), MIA + VAMIL (Milieuinvesteringsaftrek en willekeurige afschrijving milieu-investeringen).

Lees ook

Caddy Cargo nu ook met 4MOTION en nieuwe scheidingswanden do, 08 april
Als enige bestelauto in zijn klasse is de Caddy Cargo nu ook leverbaar met 4MOTION vierwielaandrijving. Bovendien nu ook met nieuwe tussenschotten.
Elektrische ID. Buzz eerste auto van Volkswagen Groep die ook autonoom rijdt wo, 10 maart
Volkswagen Bedrijfswagens maakt in hoog tempo vorderingen met de ontwikkeling en implementatie van autonoom rijden.