Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.
Audi zomeracties

Voor een comfortabele zomer

Audi zomeracties

Met de handige en voordelige zomeracties van Ames is uw Audi helemaal klaar voor de zomer! Met onder andere de zomercheck en de gratis APK bij groot onderhoud gaat u voorbereid het seizoen tegemoet. Daarnaast zijn er Audi accessoires acties: van dakdragers tot trekhaken en van zonweringen tot Audi quattro slippers. Bekijk alle Audi zomeraccessoires met korting!

Deze aanbiedingen gelden t/m 31 augustus 2022.

Audi zomercheck € 20

Inclusief Audi koffiemok

Tijdens de zomercheck controleren wij uw auto op 20 belangrijke puntenHierbij checken we onder andere het volgende:

Indien gewenst, is het mogelijk om bij de check aanwezig te zijn. In dat geval hoort u meteen onze bevindingen. Na de zomercheck ontvangt u een rapportage met alle gecontroleerde punten.

Plan uw afspraak

Audi Airco onderhoud vanaf € 139,95*

Uw airco draait op volle toeren, zeker tijdens de zomer. Belangrijk is dan ook dat u frisse lucht binnenkrijgt en de koeling van de airco zijn werk blijft doen. Bij Ames hebben we dan ook een zomeractie op het airco onderhoud. Tijdens het onderhoud worden de volgende zaken uitgevoerd: 

vinkje Bijvullen of vervangen koudemiddel

vinkje Temperatuurmeting

vinkje Druk- en lektest

vinkje Controle van pollenfilter

vinkje Visuele controle

vinkje Controle van de bediening

vinkje Anti-geur behandeling

Plan uw afspraak

Audi APK: Gratis bij groot onderhoud

Ongeveer twee maanden voordat uw auto toe is aan een APK ontvangt u een bericht van de RDW. De APK is een verplichte controle voor alle Nederlandse auto's. De APK geeft een indicatie van de staat van uw auto en of het veilig is om ermee op weg te gaan. Onze Audi specialisten controleren uw auto op verkeersveiligheid, milieuvriendelijkheid en documentatie.

Het kan zijn dat uw auto gelijktijdig toe is aan onderhoud. Bij Ames, een erkende dealer, krijgt u de APK gratis bij groot onderhoud. 

Plan uw APK afspraak

Lees meer over de APK

 

 

Bekijk de video voor meer informatie over de APK

Ames Zomertips

In de zomer trekken we er meer op uit. Wanneer het warm is in het land zoeken we verkoeling aan de kust en tijdens de zomervakantie zoeken we juist het warmere weer op in het buitenland. Waar u ook heen gaat, met deze tips gaat u voorbereid het zomerse weer tegemoet.

Interesse in onze Audi zomer accessoires? 

Wij ontvangen u graag bij ons in de showroom. Via onderstaande button wordt u doorgestuurd naar de actie pagina van Audi. U kunt uw interesse in de zomer accessoires kenbaar maken via onderstaand formulier.

Bekijk alle acties

* De kosten voor aircoservice vanaf modeljaar 2017 bedragen € 199,95