Proefrit
Offerte
Voorraad
088 - 37 497 65
Audi A4

Vanaf € 38.535,- of € 601,- p.m.

 Toonaangevende technologie

 Fraaie uitstraling

 Opvallend interieur

De nieuwe Audi A4

Maakt de topklasse bereikbaar.

De Audi A4 combineert toonaangevende technologie met een fraaie uitstraling en dynamisch rijgedrag met een laag verbruik. En dat voor een gunstige prijs, waarmee de topklasse zeer bereikbaar wordt. Voorafgaand aan de grote face lift die de Audi A4 in 2019 zal ondergaan, krijgt de Audi A4 eerst een pre face lift die wij nu al kunnen leveren. De foto's op deze pagina zijn al van de nieuwste generatie. 

 

Pre face Lift

De Audi A4 pre face lift mag gezien worden als een tussenstap richting de volledige face lift die de auto volgend jaar zal ondergaan. Hieronder een overzicht van de belangrijkste veranderingen m.b.t. de pre face lift:

 

  • Huidige S line voorbumper en grille bescherming wordt standaard op “Design”
  • Huidige S4 bumper wordt standaard op “Sport”
  • Achterzijde: modernere, hoekige uitlaateindstukken voor alle motoren (uitgezonderd de S4)
  • S line exterieur en S4 krijgen meer agressiever ogende bumpers

In de standaarduitrusting vervallen de krik en lage rolweerstandbanden. 

De face lift geldt op alle uitvoeringen van de A4. De Audi A4 pre face lift is vanaf juli 2018 te bestellen. 

 

Design

Ruim, elegant, sportief: dat is de Audi A4. Het design van zowel de A4 Limousine als de A4 Avant kenmerkt zich door strakke vlakken, scherpe lijnen en een eigen stijl. De krachtige voorzijde met driedimensionale singleframe grille is typisch Audi en ook de achterzijde met geïntegreerde uitlaten en optionele LED achterlichten maakt indruk.

 

Comfort

Audi heeft zich bij het ontwikkelen van de A4 vooral gericht op de introductie van nieuwe technieken en systemen. Een voorbeeld daarvan is de optionele Audi Virtual Cockpit. Een volledig digitaal instrumentenpaneel met een high res 12,3 inch kleurenscherm. Als bestuurder heeft u in de Audi A4 altijd alles onder controle. Zo maakt de Audi Smartphone interface de vertrouwde functionaliteiten van uw smartphone toegankelijk in de auto. Daarnaast zijn er innovatieve Audi Connect toepassingen voor nog meer entertainment, comfort en veiligheid. Het optionele Bang & Olufsen Sound System met 3D-sound tilt het luistergenot in uw A4 naar een nieuw niveau. Een slimme combinatie van nieuw ontwikkelde assistentiesystemen zorgen daarnaast voor nog meer rijcomfort en veiligheid onderweg. Zo neemt de Adaptive Cruise Control met stop & go-functie inclusief fileassistent u werk uit handen in druk verkeer en stuurt tot 65 km/h gedeeltelijk zelf.

 

Uitvoeringen

Of u nu kiest voor de fraaie A4 Limousine, de ruimtelijke A4 Avant of de dynamische A4 Allroad, ieder van deze modellen is uit te breiden met tal van sportieve, luxe en exclusieve opties waarmee de A4 bijna maatwerk wordt. Perfect afgestemd op uw levensstijl. Zowel de Limousine als de Avant zijn beschikbaar als S line edition en Lease edition.

 

Motoren

De krachtige TFSI en TDI motoren combineren adembenemende prestaties met een laag verbruik. Het vermogen van de verschillende krachtbronnen loopt uiteen van 110 kW/150 pk tot 200 kW/272 pk. Alle dieselmotoren combineren een hoge efficiency met sportieve prestaties en souplesse. Hoofdrollen zijn daarbij weggelegd voor de twee 3.0 TDI zescilinders met respectievelijk 160 kW/218 pk en 200 kW/272 pk aan vermogen en een koppel van 400 en 600 Nm. De basisbenzinemotor is een 1.4 TFSI met 110 kW/150 pk en 250 Nm aan koppel. Daarnaast is er een 2.0 TFSI met 185 kW/252 pk en een trekkracht van 370 Nm. Audi benadrukt bovendien de intenties met de A4 voor de zakelijke markt, door diverse 2.0 liter benzine- en dieselmotoren ook als extra zuinige ‘ultra’ variant aan te bieden. Dit zijn extra efficiënte uitvoeringen, waarvan de balans tussen prestaties en verbruik verder is verbeterd. Deze auto’s onderscheiden zich van de standaardversies door een lager brandstofverbruik en een geringere CO₂-uitstoot.

 

Nu in de showroom

Voel de voorsprong en ontdek zelf wat de Audi A4 voor u te bieden heeft. U bent van harte welkom in een van onze showrooms. U kunt ook direct een proefrit aanvragen. Er is al een Audi A4 Limousine vanaf € 39.385,- of een Audi A4 Avant vanaf € 41.685,-.

Meer informatie

Bekijk voorraad Audi A4

 

Nog krachtiger, nog zuiniger, nog slimmer: de nieuwe Audi A4 maakt indruk met zijn combinatie van toonaangevende technologie en een fraaie uitstraling. In het interieur vallen de innovatieve Audi virtual cockpit met hoge resolutie 12,3-inch LCD-scherm en het eveneens optionele Bang & Olufsen Sound System met 3D sound op. Deze auto maakt de topklasse bereikbaar.

 

Bekijk voorraad

De brochure van de Audi A4

Alles op een rijtje

Download

25 Jaar

De Audi A4 bestaat 25 jaar. In 2019 is het precies een kwart eeuw geleden dat de eerste A4 de fabriek in Ingolstadt verliet. Sindsdien is de middenklasser uitgegroeid tot één van Audi’s bestverkochte modellen. De teller staat inmiddels op meer dan 7,5 miljoen exemplaren. Afgelopen jaar was de A4 met bijna 350.000 verkochte auto’s wereldwijd zelfs het populairste model van Audi. Hieronder ziet u de evolutie van de Audi A4.

Lees meer 

Eerste generatie

Tweede generatie

Derde generatie

Vierde generatie

Ook interessant

formulier

Contactformulier 

Neem direct contact op