Blogs Ames Bedrijfswagenscentrum

Lees hier alles over Ames en Volkswagen Bedrijfswagens. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen over toekomstige modellen, bijzondere gebeurtenissen in de showroom, speciale afleveringen, Ames in de media, onze evenementen en de maatschappelijke activiteiten die wij verrichten.

Interesse in Ames Bedrijfswagens acties?

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Veel veranderingen voor bedrijfswagens vanaf 2025 ma, 04 maart
Vanaf 2025 neemt de overheid ingrijpende mobiliteitsmaatregelen om ondernemers te stimuleren richting milieuvriendelijke opties.
ID. Buzz populairste elektrische bestelwagen van 2023 zo, 11 februari
De ID. Buzz was in 2023 de bestverkochte elektrisch aangedreven bestelwagen van Nederland. In zijn eerste volledige verkoopjaar namen het MKB en grote bedrijven in totaal bijna 1.400 exemplaren in gebruik. Voor hen is de ID. Buzz niet alleen praktisch en veelzijdig, maar fungeert ook als duurzaam visitekaartje. Bovendien biedt het sterke design van de ID. Buzz veel mogelijkheden voor een persoonlijke, kleurrijke touch.
Ames Bedrijfswagens ''Sales Dealer van het Jaar'' do, 01 februari
Ames Bedrijfswagencentrum is dankzij de uitstekende verkoopresultaten in 2023 en een hoge klanttevredenheid uitgeroepen tot ‘’Volkswagen Bedrijfswagen Sales Dealer van het Jaar 2024’’! Wij willen iedereen die een aandeel heeft gehad in deze prestatie bedanken voor hun inzet. In het bijzonder willen wij al onze klanten onwijs bedanken voor hun vertrouwen en waardering. Zonder jullie konden wij deze prijs niet (opnieuw) winnen.
Jordens Kunststoffen kiest al jaren voor Ames Bedrijfswagencentrum ma, 11 september
Door de combinatie van innovatie en het leveren van hoogwaardige producten en goede service is Jordens Kunststoffen hard gegroeid. Die groei brengt ook uitbreiding van het wagenpark met zich mee, waarvoor Jordens al jarenlang samenwerkt met Ames Bedrijfswagencentrum uit Zwijndrecht. Lees hier meer over onze succesvolle samenwerking.
Legendarisch VW Bus Festival is terug van weggeweest di, 30 mei
Liefhebbers van Volkswagen-busjes opgelet: het legendarische VW Bus Festival is terug van weggeweest! 16 jaar na de laatste editie zetten duizenden Volkswagen-busjes binnenkort koers naar Hannover, waar van 23 t/m 25 juni het VW Bus Festival 2023 plaatsvindt, de grootste bijeenkomst van Volkswagen-busjes ter wereld. Tickets gaan vanaf vandaag in de verkoop. Wees er dus wel snel bij, want een beperkt aantal toegangskaarten wordt aangeboden met een speciale ‘early bird’ korting.
De VW bus van Ames en Stichting Seniorenbus wordt beschikbaar gesteld voor training KNGF Geleidehonden ma, 20 maart
Al sinds de oprichting van de stichting, in de jaren ’90, levert Ames de VW bussen aan de Seniorenbus Zwjindrecht & Hendrik-Ido-Ambacht. Het is een heel mooi initiatief van een enthousiaste groep vrijwilligers uit Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. om ouderen mobiel te houden. Daarnaast is de Seniorenbus ook op andere sociale vlakken actief. Zo stelt de Seniorenbus hun Volkswagen bus ter beschikking aan KNGF Geleidehonden voor de training van de hulphonden. Toekomstige blindengeleidehonden of assistentiehonden oefenen met de Seniorenbus om veilig in- en uit een bus te stappen.