Blogs

Exlusief interview met Mirjam Pol di, 30 april
Als betrokken organisatie hoort sponsoring er voor Amega bij, zoals sponsoring van de succesvolle Nederlandse motorcoureur Mirjam Pol. Een dame die van aanpakken weet en daar houden wij van bij Amega. Begin dit jaar stond ze in Peru aan de start van de zwaarste rally ter wereld om haar ambities waar te maken. En met succes, ze werd tweede in het damesklassement van de Dakar 2019. Tijd voor een exclusief interview
Interview Rob en Ben van der Valk en Leen en Reinier de Koning van Amega di, 23 april
UIT AMEGAZINE We worden hartelijk ontvangen in het sfeervolle restaurant van Van der Valk in Dordrecht met een heerlijk kop koffie en wat lekkers. Want van gastvrijheid en lekker eten daar weten ze bij Van der Valk alles van. Tijdens een levendig gesprek met vader en zoon Rob en Ben van der Valk en vader en zoon Leen en Reinier de Koning van Amega gaat het over de (onderlinge) samenwerking en de raakvlakken tussen de twee bedrijven.
Amegazine ma, 15 april
Bekijk hier digitaal de nieuwste editie van het Amegazine, uitgekomen in april 2019 met een oplage van 180.000 in de regio Dordrecht. Het thema van deze editie staat in het teken van alle smaken van Amega. Bekijk het laatste nieuws, aanbiedingen en acties van Amega Groep in het Amegazine.
Nieuwe bedrijfswagen voor Den Hartog Glas ma, 15 april
Den Hartog Glas is in 1950 begonnen als verfwinkel in Oud-Beijerland en is inmiddels uitgegroeid tot een gespecialiseerd glasbedrijf. Kortom, echte vakmannen die betrouwbare bedrijfswagens nodig hebben. Collega Coen Bel heeft onlangs een nieuwe Volkswagen Crafter mogen afleveren aan Den Hartog Glas. Wij wensen de berijders veel succes en veilige kilometers met deze stoere en opvallende bedrijfswagen!
Ames levert 2 nieuwe zorgambulances af wo, 20 maart
Ames levert 2 nieuwe zorgambulances af aan de Ambulancedienst Zuid-Holland Zuid. Zorgambulances zijn anders dan spoedambulances. Bij de zorgambulances is met name het comfort voor de patiënt van groot belang.
Ames aanwezig in Bouwmaat Dordrecht ma, 11 maart
Deze week zijn wij met een stand aanwezig in de Bouwmaat Dordrecht om winkelaars te informeren over onze huidige en elektrische Volkswagen modellen. Met de e-up!, Load-up!, e-Golf en e-Crafter bezit Volkswagen al een flink aantal volledig elektrische modellen. Daarnaast komen er nog een hoop nieuwe elektrische modellen bij de komende jaren, hierover praten wij u graag bij!