Blogs Ames Bedrijfswagenscentrum

Lees hier alles over Ames en Volkswagen Bedrijfswagens. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen over toekomstige modellen, bijzondere gebeurtenissen in de showroom, speciale afleveringen, Ames in de media, onze evenementen en de maatschappelijke activiteiten die wij verrichten.

Interesse in Ames Bedrijfswagens acties?

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Jordens Kunststoffen kiest al jaren voor Ames Bedrijfswagencentrum ma, 11 september
Door de combinatie van innovatie en het leveren van hoogwaardige producten en goede service is Jordens Kunststoffen hard gegroeid. Die groei brengt ook uitbreiding van het wagenpark met zich mee, waarvoor Jordens al jarenlang samenwerkt met Ames Bedrijfswagencentrum uit Zwijndrecht. Lees hier meer over onze succesvolle samenwerking.
Legendarisch VW Bus Festival is terug van weggeweest di, 30 mei
Liefhebbers van Volkswagen-busjes opgelet: het legendarische VW Bus Festival is terug van weggeweest! 16 jaar na de laatste editie zetten duizenden Volkswagen-busjes binnenkort koers naar Hannover, waar van 23 t/m 25 juni het VW Bus Festival 2023 plaatsvindt, de grootste bijeenkomst van Volkswagen-busjes ter wereld. Tickets gaan vanaf vandaag in de verkoop. Wees er dus wel snel bij, want een beperkt aantal toegangskaarten wordt aangeboden met een speciale ‘early bird’ korting.
De VW bus van Ames en Stichting Seniorenbus wordt beschikbaar gesteld voor training KNGF Geleidehonden ma, 20 maart
Al sinds de oprichting van de stichting, in de jaren ’90, levert Ames de VW bussen aan de Seniorenbus Zwjindrecht & Hendrik-Ido-Ambacht. Het is een heel mooi initiatief van een enthousiaste groep vrijwilligers uit Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. om ouderen mobiel te houden. Daarnaast is de Seniorenbus ook op andere sociale vlakken actief. Zo stelt de Seniorenbus hun Volkswagen bus ter beschikking aan KNGF Geleidehonden voor de training van de hulphonden. Toekomstige blindengeleidehonden of assistentiehonden oefenen met de Seniorenbus om veilig in- en uit een bus te stappen.
Volkswagen ID. Buzz Cargo International Van of the Year 2023 do, 06 oktober
Tijdens de IAA Transportation vakbeurs in Hannover is de Volkswagen ID. Buzz Cargo uitgeroepen tot International Van of the Year 2023. Daarmee heeft de volledig elektrische bestelbus van Volkswagen Bedrijfswagens – gebaseerd op de iconische Volkswagen T1 van zeventig jaar geleden – nog vóór hij leverbaar is al internationale erkenning van vakspecialisten gekregen.
Ames stelt kosteloos bus beschikbaar voor uitje Oekraïense kinderen vr, 23 september
Stichting Diverz zet zich in voor welzijn in brede zin voor de inwoners van Zwijndrecht. Als welzijnsorganisatie zijn zij er voor iedereen. Zo ook voor mensen uit Oekraïne die vanwege de oorlog tijdelijk in Nederland verblijven. Op zaterdag 27 augustus heeft Diverz met ruim 70 Oekraïense kinderen een bezoek kunnen brengen aan Diergaarde Blijdorp. Naar aanleiding van de match die we gesloten hebben op het Beursvloer evenement in Zwijndrecht hebben we vanuit Ames een bijdrage mogen leveren aan een dag plezier voor mensen die gevlucht zijn uit Oekraïne en die nu tijdelijk verblijven op een boot in Zwijndrecht. Ames Bedrijfswagencentrum stelde kosteloos een bus beschikbaar waarmee de kinderen naar Blijdorp werden gereden.
Ames Zwijndrecht ontvangt bezoek uit bedrijfswagensfabriek vr, 16 september
Donderdag 15 september jl. hebben we de eer gehad om hoge vertegenwoordigers van de fabriek van Volkswagen Bedrijfswagens uit Duitsland te ontvangen bij onze vestiging in Zwijndrecht. Deze unieke vestiging biedt het one stop shopping aan met showrooms, bedrijfswagen inrichting, werkplaatsen en schadeherstel op één locatie. Dit bezoek gaf de mogelijkheid om deze totaaloplossing van dichtbij de laten zien met een rondleiding over het terrein en bezoek bij o.a. PSB Bedrijfswageninrichting.