Ames stelt kosteloos bus beschikbaar voor uitje Oekraïense kinderen

Stichting Diverz zet zich in voor welzijn in brede zin voor de inwoners van Zwijndrecht. Als welzijnsorganisatie zijn zij er voor iedereen. Zo ook voor mensen uit Oekraïne die vanwege de oorlog tijdelijk in Nederland verblijven. Op zaterdag 27 augustus heeft Diverz met ruim 70 Oekraïense kinderen een bezoek kunnen brengen aan Diergaarde Blijdorp. Naar aanleiding van de match die we gesloten hebben op het Beursvloer evenement in Zwijndrecht hebben we vanuit Ames een bijdrage mogen leveren aan een dag plezier voor mensen die gevlucht zijn uit Oekraïne en die nu tijdelijk verblijven op een boot in Zwijndrecht. Ames Bedrijfswagencentrum stelde kosteloos een bus beschikbaar waarmee de kinderen naar Blijdorp werden gereden.

Wij vinden het fantastisch om te zien hoe iedereen, maar vooral de kinderen, genoten van het bezoek aan deze mooie dierentuin. Ames juicht dit soort maatschappelijke initiatieven van harte toe en via deze weg willen wij Divers complimenteren voor de organisatie van het uitje en hun fantastische werk in het algemeen. Extra dankwoord gaat uit naar Melanie Barbier voor haar inzet om zoveel mensen een leuke dag te bezorgen.

Lees ook

Ames Zwijndrecht ontvangt bezoek uit bedrijfswagensfabriek vr, 16 september
Donderdag 15 september jl. hebben we de eer gehad om hoge vertegenwoordigers van de fabriek van Volkswagen Bedrijfswagens uit Duitsland te ontvangen bij onze vestiging in Zwijndrecht. Deze unieke vestiging biedt het one stop shopping aan met showrooms, bedrijfswagen inrichting, werkplaatsen en schadeherstel op één locatie. Dit bezoek gaf de mogelijkheid om deze totaaloplossing van dichtbij de laten zien met een rondleiding over het terrein en bezoek bij o.a. PSB Bedrijfswageninrichting.