Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.
SEAT Zomeracties

Klaar voor de zomer

SEAT zomeracties

Ga de zomer in met de handige en voordelige SEAT zomeractes van Ames!  Zo gaat u uw avonturen voorbereid tegemoet. Van airco onderhoud tot SEAT accessoires. Bekijk al het zomervoordeel van SEAT. Deze aanbiedingen gelden t/m 31 augustus 2022.

SEAT Zomerklaar

Uw SEAT klaar voor de zomer. Bij Ames controleren we uw SEAT op alle essentiële punten. Zo is uw auto klaar voor het mooie weer. Tijdens de SEAT Zomercheck controleren we uw SEAT op de volgende 20 punten:

Multibanner Zomercheck (1)
Banden
Bandenprofiel, slijtagepatroon, reparatieset en reservewiel en bandenspanning
Multibanner Zomercheck Remmen (1)
Remmen
Remblokken en Remschijven
Multibanner Zomerscheck Ruiten (1)
Ruiten
Ruitenwissers, Ruitensproeier-niveau, Ruitensproeiers en Voorruit
Motoroliepijl
Onder de motorkap
Motoroliepeil, koelvloeistof vorstbeveiliging, koelvloeistofniveau, accu
Multibanner Zomercheck Interieur (1)
Interieur
Airconditioning en verwarming
Multibanner Zomercheck Exterieur
Exterieur
Trekhaak, deuren, buitenverlichting en uitlaatsysteem

SEAT Airco onderhoud vanaf € 139,95*

Uiteraard is het belangrijk dat u frisse lucht binnenkrijgt en de koeling van de airco zijn werk blijft doen, zeker wanneer het goede weer zich laat zien. Bij gebruik neemt het koudemiddel, dat zorgt voor de smering van uw airco, namelijk af. Iedere twee jaar is het aan te raden uw airco te laten onderhouden. Bij Ames hebben we momenteel een zomeractie op het airco onderhoud. Zo gaat u fris de zomer in. Tijdens het onderhoud worden de volgende zaken uitgevoerd: 

vinkje Bijvullen of vervangen koudemiddel

vinkje Temperatuurmeting

vinkje Druk- en lektest

vinkje Controle van pollenfilter

vinkje Visuele controle

vinkje Controle van de bediening

vinkje Anti-geur behandeling

Plan uw afspraak

Bandenwissel-VWB

Bandenwissel vanaf € 39

Banden bepalen grotendeels de veiligheid en rijprestaties van uw SEAT. Uw ideale set banden is daarnaast afhankelijk van het jaargetijde, wacht dus niet te lang met omwisselen. Wanneer de temperatuur boven de 7 graden komt, adviseren we te wisselen naar zomerbanden. Daarmee voorkomt u onnodig slijten en bespaart u kosten voor brandstof. Wij kennen uw SEAT als geen ander en voorzien u graag van professioneel advies of direct een passende set zomerbanden. Op het gebied van bandenservice kunt u met reparatie, bandenvervanging, bandenwissel en bandenopslag bij Ames SEAT terecht.

 

Heeft u nieuwe banden nodig? Momenteel gelden er ook scherpe tarieven op een nieuwe set zomerbanden. Via onderstaande bandenofferte button kunt u gemakkelijk online een bandenofferte aanvragen.

Vraag bandenofferte op 

Plan uw werkplaatsafspraak

Interesse in SEAT zomer accessoires? 

De zomer tegemoet gaan met gloednieuwe SEAT accessoires, daar maakt u uw SEAT compleet zomerklaar mee. Wij ontvangen u graag bij ons in de showroom. Via onderstaand contactformulier kunt u uw interesse kenbaar maken zodat wij de door u gewenste accessoires bestellen en u ze gemakkelijk kunt ophalen in onze showroom. 

Bekijk de acties

* Het airco-onderhoud voor SEAT auto's vanaf modeljaar 2017 bedraagt € 199,95