De vernieuwde Audi Q4 e-tron

Vanaf € 49.990

Vernieuwde Audi Q4 e-tron: méér Audi voor aangescherpte prijzen

De vernieuwde Audi Q4 e-tron-range zet grote stappen op alle gebieden die bepalend zijn voor ontspannen elektrisch rijden. Dankzij een standaard accupakket van 77 kWh en een nog efficiëntere aandrijflijn hebben de nieuwe modellen nu een range tot zelfs 547 kilometer*. Tegelijkertijd is de Q4 e-tron nu nog sneller te laden, heeft hij sterkere motoren én zorgt een aangepast onderstel voor extra rijplezier. Dat betekent nu nog meer Audi voor prijzen die zijn aangescherpt, waardoor de Audi Q4 45 e-tron nu al te rijden is vanaf € 49.990**.


Interesse in de Audi Q4 e-tron?

 

Elke Audi Q4 (Sportback) e-tron heeft nu een accupakket met een netto capaciteit van 77 kWh. De modellen met achterwielaandrijving kunnen bij een snellader met 135 kW worden geladen en de quattro-versies zelfs met 175 kW. Het opladen van 10-80% duurt onder optimale omstandigheden nu slechts 28 minuten.


Krachtiger, comfortabeler en veiliger

Aan de basis van de vernieuwde line-up staat nu de Audi Q4 45 e-tron met een nieuwe, 210 kW/286 pk sterke elektromotor. Tegen meerprijs is de Q4 45 e-tron er ook met quattro vierwielaandrijving. Het topmodel is de Q4 55 e-tron met een systeemvermogen van 250 kW/340 pk. Deze uitvoering wordt standaard geleverd met quattro. Dankzij een verder verfijnde onderstelafstemming bieden alle versies nog meer comfort en rijplezier in combinatie met een hoog veiligheidsniveau. Dat laatste wordt nog eens extra versterkt door de nieuwe active lane assist-functie, die via de Audi virtual cockpit en het augmented reality head-up display aangeeft of een rijstrookwisseling veilig kan plaatsvinden.

Meer luxe

De meerwaarde van de vernieuwde Audi Q4 e-tron zit hem ook in de nog completere standaarduitrusting. Zo zijn Audi MMI navigatie plus, Audi connect Navigatie & Entertainment, stoelverwarming en een automatisch openende en vergrendelende achterklep voortaan standaard op alle modellen. Als optie is bovendien een unieke ‘character sound’ beschikbaar, waarmee de Q4 e-tron zich bij lage snelheden nadrukkelijker onderscheidt van het overige verkeer. 

Keuze uit drie editions

De Audi Q4 e-tron en Q4 Sportback e-tron zijn er om te beginnen als luxe Edition-uitvoering. Naast de al genoemde elementen omvat de standaarduitrusting onder meer 19 inch lichtmetalen velgen (5-arm design), LED-verlichting, volautomatische airconditioning, interieur voorverwarming/-ventilatie, een multifunctioneel met leder bekleed en aan de onderzijde afgevlakt stuur, Audi smartphone interface en veiligheidsvoorzieningen als Audi Lane Departure Warming, Audi Pre Sense front, parkeerhulp achter en een alarmsysteem.

De Audi Q4 e-tron Advanced edition biedt de volgende stap in luxe en geavanceerde technologieën, met onder meer standaard LED Matrix-verlichting, doorlopende LED-verlichting achter, dynamische richtingaanwijzers, specifieke lichtmetalen velgen (5 W-spaak aero), sportstoelen, het lichtpakket met ambienteverlichting en aluminium afwerkingsdetails.

In de S edition vormen luxe en sportiviteit een perfecte match. Dat wordt al op het eerste gezicht duidelijk dankzij 20 inch lichtmetalen velgen en de sportief-markant gestileerde elementen van het S line exterieur en S line interieur. Dankzij onder meer Audi drive select, het sportonderstel en progressive steering staan de S editions ook voor extra rijplezier. 

Rijkere standaarduitrusting

Audi MMI navigatie plus, Audi connect Navigatie & Infotainment en het volledig digitale 10,25 inch instrumentarium Audi virtual cockpit zijn voortaan standaard in alle uitvoeringen te vinden. Het kofferdeksel wordt nu ook automatisch geopend en afgesloten, en in combinatie met de optionele Comfortsleutel reageert het kofferdeksel tevens op voetbewegingen. Stoelverwarming is eveneens standaard.

De vernieuwde Audi Q4 e-tron op beeld

In de video ziet u de highlights van de vernieuwde Audi Q4 e-tron. Bent u benieuwd naar de rijprestaties van de Q4 e-tron? Maak een proefritafspraak of kom langs in de showroom.

 

Proefrit plannen

Meerwaarde compleet: Audi Q4 e-tron vanaf € 49.990**

Op alle fronten biedt de Audi Q4 e-tron meer. In combinatie met prijzen vanaf € 49.990** voor de Q4 45 e-tron Edition (Sportback: vanaf € 56.915**) is hij daarmee aantrekkelijker dan ooit. De Audi Q4 45 e-tron Advanced edition is er als SUV vanaf € 57.865** (Sportback: vanaf € 59.915**), terwijl de prijzen van de Audi Q4 45 e-tron S edition beginnen bij € 60.365 (Sportback: 62.415). De 250 kW/340 pk sterke aandrijflijn inclusief quattro vierwielaandrijving is beschikbaar in combinatie met het Advanced edition- en S edition-uitrustingsniveau. Alle uitvoeringen zijn nu te configureren op Audi.nl en te bestellen bij Ames Audi Centrum.

Alle Audi Q4 e-tron-modellen worden geleverd inclusief twee jaar fabrieksgarantie, acht jaar garantie op de hoogvoltaccu (of maximaal 160.000 km) en tot maximaal 7 jaar onderhoud.

Uitvoeringen van de Q4 e-tron 

Edition - Quattro
Vanaf € 49.990

Audi Q4 e-tron

Bevat o.a.:

 • LED-koplampen en -achterlichten
 • Automatische airconditioning
 • Voorverwarming/-ventilatie van het interieur
 • Elektrisch bediende achterklep
 • Digitale radio-ontvangst (DAB+)
 • Cruise control met snelheidsbegrenzer
 • 19 inch lichtmetalen velgen
 • Audi smartphone interface
 • Audi sound system
 • Parkeerhulp achter

Advanced Edition - Quattro
Vanaf € 52.990

Audi Q4 e-tron Advanced Edition

Bevat o.a extra.:

 • 19 inch lichtmetalen velgen aero
 • Advanced exterieur in Manhattangrijs metallic
 • Matrix LED-koplampen
 • Doorlopende LED-achterlichten
 • Navigatie Plus & Virtual cockpit
 • Sportstoelen

S Edition - Quattro
Vanaf € 55.490

Bevat o.a extra.:

 • 20 inch lichtmetalen velgen
 • S line interieur & S line exterieur
 • Parkeerhulp plus (voor en achter) met achteruitrijcamera
 • Audi drive select
 • Audi progressive steering

Interesse in de Audi Q4 e-tron?

Via onderstaand formulier kunt u een offerte, proefrit of meer informatie aanvragen. Wij nemen spoedig contact met u op.

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

** Alle genoemde prijzen waren ten tijde van publicatie actueel.