NL
0786143322

Mijn Volkswagen App

Met de Mijn Volkswagen app weet u echt alles van uw Volkswagen. U bent in een handomdraai verbonden met uw Volkswagen. Zie op afstand of uw Volkswagen op slot staat, waar u hebt gereden, hoeveel u verbruikt, wanneer u moet tanken, of het tijd is voor onderhoud en wat de status is van de belangrijkste autofuncties. Open de app en u weet het.

Heeft u hulp nodig bij het activeren van de Mijn Volkswagen App of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de app? Wij helpen u graag! Neem contact op met onze specialisten telefonisch via 078 - 6143322 of via de e-mail info@ames.nl

De Mijn Volkswagen app is inclusief twee jaar gratis gebruik standaard geleverd op de volgende Volkswagens: 

  • Golf Business Edition Connected-versie 
  • Golf Variant  
  • Golf Sportsvan 
  • Vanaf oktober 2015 kunt u ook de Mijn Volkswagen Module laten inbouwen in uw Polo, Golf en Passat vanaf bouwjaar 2010. 

Dankzij de verbinding met een Volkswagen ‘ziet’ de Mijn Volkswagen app het direct als er een storing is. Als bestuurder krijgt u dan een seintje via de smartphone. Hetzelfde geldt voor onderhoud: de app weet op elk moment de precieze kilometerstand. Op basis daarvan én rekening houdend met de variabele service-interval, krijgt u als bestuurder tijdig het advies om contact op te nemen met Ames Autobedrijf. De app kent zelfs eventuele APK-data. Ook hiervoor verschijnt op de smartphone een ‘kattenbelletje’.

Bekijk een demonstratievideo van Mijn Volkswagen AppSnellere hulp bij pech
De Mijn Volkswagen app is ook een belangrijk hulpmiddel bij pech. Vanuit de app is namelijk het servicenummer van de Mobiliteitsservice te bellen. Dan worden de GPS-locatie en het statusrapport van de auto ‘meegestuurd’. Hulpdiensten zien zo precies waar uw auto staat én ze kunnen anticiperen op de werkzaamheden. Zo zijn problemen nog sneller opgelost.

Bekijk de video over de werking van de app 


Verwijzing: