Skoda Elroq iV komt in 2025

Compacte elektrische SUV

Skoda komt in 2025 met een nieuwe elektrische SUV op de markt genaamd de Skoda Elroq iV. Deze SUV wordt iets compacter dan de populaire Enyaq iV en zal dus qua formaat vergelijkbaar zijn met de huidige Skoda Karoq. De Skoda Elroq wordt naar verwachting bestelbaar in 2024!  

Hoe de Elroq iV er uit zal zien en wanneer in 2025 we 'm in onze showroom mogen verwachten is voorlopig nog onbekend. Benieuwd naar de nieuwe Skoda Elroq iV? Meld u dan aan voor onze speciale Elroq iV nieuwsbrief, wij houden u vrijblijvend op de hoogte van alle ontwikkelingen m.b.t. de introductie van deze nieuwe auto.

Formaat Skoda Elroq

In 2024 komt het eerste nieuwe elektrische model uit de reeks van vier op de markt: de ‘Compact’. Dit model krijgt de naam Elroq. De Elroq is de volledig elektrische opvolger van de Škoda Karoq, met een lengte van ongeveer 4,50 meter en een ruim en praktisch interieur. De onthulling van de Elroq zal al dit najaar plaatsvinden. Na de Elroq volgen nog drie andere nieuwe volledig elektrische modellen: in 2025 verwachten we de 'Small', een compacte auto met een gelijk volume aan de Scala; in 2026 de 'Combi' als onze eerste volledig elektrische station; daarna de 'Space', ons grootste elektrische model en als concept bekend onder de naam Vision 7S.

skoda elroq
skoda elroq

De nieuwe elektrische Karoq?

Volgens Autobild zou het gaan om een compacte SUV die onder de Enyaq in het gamma komt te staan en daarmee een elektrisch equivalent van de Karoq zou worden. De naam Elroq zou dan ook simpelweg staan voor 'Electric Karoq'. Skoda zou daarmee mikken op een instapprijs van minder dan 40.000 euro.

Benieuwd naar de nieuwe Skoda Elroq iV?

Meld u hier aan voor onze speciale Elroq iV nieuwsbrief. Wij houden u vrijblijvend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de introductie van de nieuwe Elroq iV.

Veelgestelde vragen

De Elroq is de volledig elektrische opvolger van de Skoda Karoq, met een lengte van ongeveer 4,50 meter en een ruim en praktisch interieur. De onthulling van de Elroq zal dit najaar plaatsvinden.

De Skoda Elroq is de volledig elektrische opvolger van de compacte Karoq. 

De onthulling van de Elroq zal dit najaar plaatsvinden. De prijzen en exacte specificaties zullen in aanloop naar de Nederlandse marktintroductie worden bekendgemaakt.