De elektrische modellen van Audi

Electric has gone Audi

Het rijden van een elektrische auto is bij Audi geen toekomstmuziek meer. De eerste volledig elektrische auto van Audi, de Audi e-tron, werd in maart 2019 grootschalig in Nederland geïntroduceerd. Ontdek meer over de werking van deze auto’s en kom te weten welke nieuwe elektrische auto’s er in 2020 verschijnen.

Bekijk voorraad elektrische auto's

De voordelen van elektrisch rijden

 Goedkoop elektrisch laden

 Minder onderhoud

 Milieuvriendelijk

 Profiteer van belastingvoordeel

 Lage bijtelling (8%)

 Stil rijden

e-tron

Vanaf € 62.700

Totaal actieradius 411 km

e-tron

 

Bekijk hier

e-tron Sportback

Vanaf € 65.100

Totaal actieradius 466 km

etron sportback

 

Bekijk hier

A3 Sportback TFSI e

Vanaf € 40.220

EV Actieradius 67 km

Audi A3

 

Bekijk hier

e-tron S

Vanaf € 107.209

Totaal actieradius 503 km

 

Bekijk hier

e-tron Sportback S

Vanaf € 109.457

Totaal actieradius 503 km

 

Bekijk hier

Q7 TFSI e

Vanaf € 85.503

Met 55 en 60 motor

 

Bekijk hier

e-tron GT

Voorjaar 2020

Totaal actieradius 400 km

 

Bekijk hier

Audi e-tron GT

De Kerstman ruilt zijn oude slee in voor de Audi e-tron GT concept. Niet alleen voor hem breekt daarmee een nieuw tijdperk aan. Twee jaar na de presentatie van de Audi e-tron GT concept is het bijna zover. In het voorjaar van 2021 zal de Audi e-tron GT in het Nederlandse straatbeeld verschijnen. We houden u graag op de hoogte van de eerste bestelmogelijkheid in februari 2021, events en productinformatie.

Bekijk e-tron GT

De Audi e-tron & e-tron Sportback

De Audi e-tron is in 2018 gepresenteerd en is inmiddels al een vertrouwd gezicht in de showroom van Ames Audi Centrum. De e-tron is gecreëerd met een toekomstgerichte blik op duurzaam rijden. In de sportieve SUV komen innovatie, comfort en rijplezier allemaal samen. De auto vertrouwt volledig op batterijen in plaats van fossiele brandstoffen en stoot daardoor geen CO2 en stikstof uit. Hiermee wordt rijden niet alleen leuk, maar ook zeer milieubewust.

Daarnaast kunt u nu ook rijden in de nieuwe Audi e-tron Sportback, deze SUV coupé is nu verkrijgbaar vanaf € 65.100 en is nu te bewonderen bij ons in de showroom van Ames Audi Centrum. De e-tron en e-tron Sportback is er inmiddels ook in de S uitvoering.

Laatste modellen Audi e-tron met 4% bijtelling!

Een Audi e-tron kopen? Bij Ames hebben wij de allerlaatste Audi e-tron modellen bijgekocht van Nederland met 4% bijtelling! Voor Audi e-tron modellen met registratie in 2020 betaalt u immers 8% bijtelling. Profiteer van deze laatste kans!

Bekijk laatste e-tron modellen

Totaal oplossing voor elektrisch rijden

Wij bieden verschillende type laadpalen aan, ontdek welke oplossingen het beste bij uw situatie passen. Wij kunnen u voorzien in elke laadpaal behoefte: thuisladen, op het werk of op een openbare parkeerplaats. Met onze configurator ziet u snel en eenvoudig welke laadpaal het beste past bij u en uw auto. Bovendien ziet u direct waar u op moet letten bij het kiezen van een laadpaal. Ames adviseert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en de kosten. Zowel het kopen als het huren van een laadpaal is mogelijk, evenals de installatie ervan.

Ames & Mobilitics

Naast een fraai aanbod van uiteenlopende elektrische auto's, bieden wij u via Mobilitics ook volledige ontzorging aan bij alles wat komt kijken bij elektrisch rijden. Net als Ames is Mobilitics onderdeel van de Amega Groep. Na het voltooien van de laadpaal configurator ontvangt u van hen een persoonlijk aanbod voor het installeren van een laadstation en kunt u bij Mobilitics een laadpakket afsluiten. Op deze manier leveren wij u een totaaloplossing voor de volledige laadpaalpropositie. 

Over Mobilitics

Mobilitics is een beheer- en adviesorganisatie op het gebied van mobiliteit. Ons doel is om bedrijven flexibiliteit op het gebied van mobiliteit te bieden zonder dat zij het overzicht verliezen. Dit doen wij door middel van onze Mobiliticspas, de daaraan verbonden software en onze wagenparkbeheer software. Zo bieden wij alle bedrijven een passende oplossing, van ZZP’ers tot aan grote corporate organisaties.

Meer over Mobilitics

Audi modellen van de toekomst

De concept cars van Audi nemen een duidelijke voorsprong op ontwikkelingen in de autowereld. De fraaie modellen zitten vol innovaties en hightech. Met hun vernieuwende design, materialen en techniek zijn ze een indrukwekkende voorbode van mobiliteit in de nabije en verre toekomst.

Ontdek alle toekomst modellen

Voorraad elektrische Audi modellen

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien