Volkswagen T-Roc facelift 2025

Volkswagen heeft bekendgemaakt dat de populaire compacte SUV, de Volkswagen T-Roc, in 2025 wordt vernieuwd. Hoe de vernieuwde Volkswagen T-Roc er exact uit zal zien en wanneer in 2025 we 'm in onze showroom mogen verwachten is voorlopig nog onbekend.

Benieuwd naar de nieuwe Volkswagen T-Roc? Meld u dan aan voor onze speciale T-Roc nieuwsbrief, wij houden u vrijblijvend op de hoogte van alle ontwikkelingen m.b.t. de introductie van de nieuwe T-Roc.

vw id3 facelift

Sinds de introductie in 2017 een succesnummer

De Volkswagen T-Roc is een waar succesnummer. Sinds zijn introductie in 2017 (T-Roc Cabrio in 2020) werden in totaal al meer dan een miljoen exemplaren van de compacte SUV verkocht. Klanten vallen vooral voor de combinatie van design, ruimte, praktische bruikbaarheid en sportiviteit.

Op de hoogte blijven?

Wilt u het weten wanneer de Volkswagen T-Roc facelift is onthuld, te bestellen is of wanneer de nieuwe Volkswagen T-Roc in de showroom staat? Via onderstaand formulier houden wij u vrijblijvend op de hoogte van al het nieuws over de T-Roc facelift, die verwacht wordt in 2025.