De elektrische modellen van SKODA

Duurzaam en klaar voor de toekomst

SKODA presenteerde niet alleen zijn nieuwe sub-merk iV E-Mobility, maar ook de eerste twee geëlektrificeerde productiemodellen in de 124-jarige historie van het merk: de elektrische CITIGOᵉ iV en de SUPERB iV plug-in hybride. Beide modellen maken E-Mobility ‘Simply Clever’ met een korte laadtijd, een groot bereik en betaalbare prijzen. iV is de naam die we bij SKODA meegeven aan onze meest innovatieve auto’s. Dit zijn onze hybride en volledig elektrische auto’s. De iV staat niet alleen voor innovatief, maar staat ook voor intelligentie, individuele en intuïtieve auto’s. Voor auto’s die iconisch en inspirerend zijn. En bovenal auto’s die voor iedereen zijn.

Bekijk voorraad elektrische auto's

De voordelen van elektrisch rijden

vinkje Goedkoop elektrisch laden

vinkje Minder onderhoud

vinkje Milieuvriendelijk

vinkje Profiteer van belastingvoordeel

vinkje Lage bijtelling (8%)

vinkje Stil rijden

CITIGOe iV

Vanaf € 23.290

Actieradius 260 km

citigoe iv

 

Bekijk hier

OCTAVIA iV

September in de showroom

Hybride actieradius 60 km

SKODA Octavia iV

 

Bekijk hier

SUPERB iV

Vanaf € 42.250

Totaal actieradius 850 km

SKODA Superb iV

 

Bekijk hier

ENYAQ

Marktintroductie 2021

Actieradius tot 500 km

 

Bekijk hier

skoda enyaq

SKODA ENYAQ: nieuwe elektrische SUV

Enerverend, efficiënt en elektrisch: de ENYAQ is een grote stap voorwaarts in de elektrificatie van SKODA. Hij is de eerste lokaal emissievrije auto van het merk dat op het revolutionaire MEB-platform staat en biedt een enorme binnenruimte, een aansprekend design en volop rijdynamiek. De ENYAQ biedt keuze uit drie accuversies en vijf vermogensvarianten. Het eerste model van de nieuwe generatie elektrische ŠKODA’s arriveert begin 2021 bij ons in de showroom.

Bekijk de SKODA ENYAQ

Perfecte keuze voor de zakelijke rijder

Een elektrische auto van SKODA is uitermate geschikt voor de zakelijke rijder. Bij Ames bieden we altijd een passende financiering voor zzp’ers, het mkb en alle andere zakelijke rijders in Nederland. Dankzij onze uitgebreide financieringsmogelijkheden kiest u eenvoudig voor de vorm die het beste bij uw situatie past.

SKODA modellen van de toekomst

Voor 2020 staat de productieversie van de VISION E concept op stapel: een volledig elektrische SUV met een actieradius van 500 kilometer. Eerder werd op de autoshow van Genève de VISION X voorgesteld, met een hybride aandrijflijn die een schone verbrandingsmotor op biogas met elektrische aandrijving combineert. Deze nieuwe hybridetechnologie maakt autorijden nog milieuvriendelijker. In 2025 is het de bedoeling dat SKODA tien geëlektrificeerde modellen op de markt heeft, waarvan er vijf volledig op stroom rijden.

Ontdek alle toekomst modellen

Voorraad elektrische SKODA modellen

Momenteel geen elektrische SKODA modellen op voorraad.