De elektrische modellen van SKODA

Duurzaam en klaar voor de toekomst

SKODA presenteerde niet alleen zijn nieuwe sub-merk iV E-Mobility, maar ook de eerste twee geëlektrificeerde productiemodellen in de 124-jarige historie van het merk: de elektrische CITIGOᵉ iV en de SUPERB iV plug-in hybride. Beide modellen maken E-Mobility ‘Simply Clever’ met een korte laadtijd, een groot bereik en betaalbare prijzen. iV is de naam die we bij SKODA meegeven aan onze meest innovatieve auto’s. Dit zijn onze hybride en volledig elektrische auto’s. De iV staat niet alleen voor innovatief, maar staat ook voor intelligentie, individuele en intuïtieve auto’s. Voor auto’s die iconisch en inspirerend zijn. En bovenal auto’s die voor iedereen zijn.

Bekijk voorraad elektrische auto's

De voordelen van elektrisch rijden

vinkje Goedkoop elektrisch laden

vinkje Minder onderhoud

vinkje Milieuvriendelijk

vinkje Profiteer van belastingvoordeel

vinkje Lage bijtelling (8%)

vinkje Stil rijden

CITIGOe iV

Vanaf € 23.290

Actieradius 260 km

citigoe iv

 

Bekijk hier

SUPERB iV

Vanaf € 42.250

Totaal actieradius 850 km

superb iv

 

Bekijk hier

skoda enyac

SKODA ENYAC: nieuwe elektrische SUV

SKODA ENYAQ: dat wordt de naam van SKODA’s eerste elektrische SUV op basis van de Modular Electrification Toolkit (MEB-platform) van de Volkswagen Groep. Met deze volledig elektrisch aangedreven SUV introduceert SKODA een nieuwe naam waarvan de letter ‘E’ verwijst naar e-mobility en de ‘Q’ de verwantschap met SKODA’s succesvolle SUV-serie onderschrijft. De ENYAQ markeert voor SKODA een belangrijke stap voorwaarts in het nieuwe tijdperk van de elektromobiliteit.

Bekijk de SKODA ENYAC

Perfecte keuze voor de zakelijke rijder

Een elektrische auto van SKODA is uitermate geschikt voor de zakelijke rijder. Bij Ames bieden we altijd een passende financiering voor zzp’ers, het mkb en alle andere zakelijke rijders in Nederland. Dankzij onze uitgebreide financieringsmogelijkheden kiest u eenvoudig voor de vorm die het beste bij uw situatie past.

SKODA modellen van de toekomst

Voor 2020 staat de productieversie van de VISION E concept op stapel: een volledig elektrische SUV met een actieradius van 500 kilometer. Eerder werd op de autoshow van Genève de VISION X voorgesteld, met een hybride aandrijflijn die een schone verbrandingsmotor op biogas met elektrische aandrijving combineert. Deze nieuwe hybridetechnologie maakt autorijden nog milieuvriendelijker. In 2025 is het de bedoeling dat SKODA tien geëlektrificeerde modellen op de markt heeft, waarvan er vijf volledig op stroom rijden.

Ontdek alle toekomst modellen

Voorraad elektrische SKODA modellen

Momenteel geen elektrische SKODA modellen op voorraad.