De elektrische modellen van SKODA

Duurzaam en klaar voor de toekomst

SKODA presenteerde niet alleen zijn nieuwe sub-merk iV E-Mobility, maar ook de eerste twee geëlektrificeerde productiemodellen in de 124-jarige historie van het merk: de elektrische CITIGOᵉ iV en de SUPERB iV plug-in hybride. Beide modellen maken E-Mobility ‘Simply Clever’ met een korte laadtijd, een groot bereik en betaalbare prijzen. iV is de naam die we bij SKODA meegeven aan onze meest innovatieve auto’s. Dit zijn onze hybride en volledig elektrische auto’s. De iV staat niet alleen voor innovatief, maar staat ook voor intelligentie, individuele en intuïtieve auto’s. Voor auto’s die iconisch en inspirerend zijn. En bovenal auto’s die voor iedereen zijn.

Bekijk voorraad elektrische auto's

De voordelen van elektrisch rijden

vinkje Goedkoop elektrisch laden

vinkje Minder onderhoud

vinkje Milieuvriendelijk

vinkje Profiteer van belastingvoordeel

vinkje Lage bijtelling (8%)

vinkje Stil rijden

ENYAQ iV

Vanaf € 40.780

Actieradius tot 537 km

 

Bekijk hier

ENYAQ iV Sportline

Bestelbaar voorjaar 2021

Actieradius tot 520 km

 

Bekijk hier

ENYAQ iV Coupé

Marktintroductie N.N.B.

Actieradius N.N.B.

 

Bekijk hier

CITIGOe iV

Vanaf € 23.290

Actieradius 260 km

citigoe iv

 

Bekijk hier

OCTAVIA iV

Vanaf € 35.690

Hybride actieradius 60 km

SKODA Octavia iV

 

Bekijk hier

SUPERB iV

Vanaf € 42.250

Totaal actieradius 850 km

SKODA Superb iV

 

Bekijk hier

skoda enyaq van de trailer

De SKODA ENYAQ iV is aangekomen!

Zoals u op de foto kunt zien, zijn de eerste SKODA ENYAQ iV modellen bij ons binnengekomen. Zodoende kunt u nu de ENYAQ iV bewonderen in onze showrooms. Onze voorraad bestaat uit 60 en 80 motoren in verschillende kleuren met een maximale actieradius tot 537 kilometer. Wees er snel bij, want vanwege de grote vraag verwachten wij schaarste op dit elektrische model. Het is vanaf 21 april mogelijk om een proefrit te maken.

Meer over de ENYAQ iV introductie

Plan een proefrit

Beelden SKODA ENYAQ Preview

Op zaterdag 10 en zondag 11 oktober hadden wij de SKODA ENYAQ alvast een weekend in de showroom staan van Ames SKODA Centrum in Dordrecht voor een exclusieve preview. Klanten die in een vroeg stadium hun interesse kenbaar hadden gemaakt voor de SKODA ENYAQ kregen een uitnodiging om de auto alvast te bekijken. 

Perfecte keuze voor de zakelijke rijder

Een elektrische auto van SKODA is uitermate geschikt voor de zakelijke rijder. Bij Ames bieden we altijd een passende financiering voor zzp’ers, het mkb en alle andere zakelijke rijders in Nederland. Dankzij onze uitgebreide financieringsmogelijkheden kiest u eenvoudig voor de vorm die het beste bij uw situatie past.

Profiteer nu van € 2.000 subsidie bij aankoop van een gebruikte elektrische auto!

Op 4 juni 2020 heeft de Nederlandse overheid in de Staatscourant officieel gepubliceerd dat de EV aankoop of Private Lease subsidie voor particulieren van kracht gaat. 

De subsidiepot voor nieuwe elektrische auto's is helaas al leeg voor dit jaar. Voor een gebruikte elektrische auto is nog wel geld beschikbaar.

Meer over de subsidieregeling

Totaal oplossing voor elektrisch rijden

Wij bieden verschillende type laadpalen aan, ontdek welke oplossingen het beste bij uw situatie passen. Wij kunnen u voorzien in elke laadpaal behoefte: thuisladen, op het werk of op een openbare parkeerplaats. Met onze configurator ziet u snel en eenvoudig welke laadpaal het beste past bij u en uw auto. Bovendien ziet u direct waar u op moet letten bij het kiezen van een laadpaal. Ames adviseert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en de kosten. Zowel het kopen als het huren van een laadpaal is mogelijk, evenals de installatie ervan.

Ames & Mobilitics

Naast een fraai aanbod van uiteenlopende elektrische auto's, bieden wij u via Mobilitics ook volledige ontzorging aan bij alles wat komt kijken bij elektrisch rijden. Net als Ames is Mobilitics onderdeel van de Amega Groep. Na het voltooien van de laadpaal configurator ontvangt u van hen een persoonlijk aanbod voor het installeren van een laadstation en kunt u bij Mobilitics een laadpakket afsluiten. Op deze manier leveren wij u een totaaloplossing voor de volledige laadpaalpropositie. 

Over Mobilitics

Mobilitics is een beheer- en adviesorganisatie op het gebied van mobiliteit. Ons doel is om bedrijven flexibiliteit op het gebied van mobiliteit te bieden zonder dat zij het overzicht verliezen. Dit doen wij door middel van onze Mobiliticspas, de daaraan verbonden software en onze wagenparkbeheer software. Zo bieden wij alle bedrijven een passende oplossing, van ZZP’ers tot aan grote corporate organisaties.

Meer over Mobilitics

SKODA modellen van de toekomst

Voor 2020 staat de productieversie van de VISION E concept op stapel: een volledig elektrische SUV met een actieradius van 500 kilometer. Eerder werd op de autoshow van Genève de VISION X voorgesteld, met een hybride aandrijflijn die een schone verbrandingsmotor op biogas met elektrische aandrijving combineert. Deze nieuwe hybridetechnologie maakt autorijden nog milieuvriendelijker. In 2025 is het de bedoeling dat SKODA tien geëlektrificeerde modellen op de markt heeft, waarvan er vijf volledig op stroom rijden.

Ontdek alle toekomst modellen

Voorraad elektrische SKODA modellen

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien