De elektrische modellen van SKODA

Duurzaam en klaar voor de toekomst

SKODA is in hard tempo elektrische modellen aan het ontwikkelen. Het is goed om te weten dat iV de naam is die SKODA meegeeft aan de meest innovatieve auto’s. Dit zijn hybride en volledig elektrische auto’s. De iV staat niet alleen voor innovatief, maar staat ook voor intelligentie, individuele en intuïtieve auto’s. Voor auto’s die iconisch en inspirerend zijn. En bovenal auto’s die voor iedereen zijn.

Bekijk voorraad elektrische auto's


SKODA presenteerde onder dit nieuwe sub-merk iV E-Mobility de eerste drie geëlektrificeerde productiemodellen in de 124-jarige historie van het merk: de elektrische CITIGOᵉ iV en de SUPERB iV & Octavia iV plug-in hybride. Beide modellen maken E-Mobility ‘Simply Clever’ met een korte laadtijd, een groot bereik en betaalbare prijzen. In 2021 kwam daar ook nog eens de SKODA ENYAQ iV bij. Deze volledig elektrische SUV met een actieradius van 537 km is nu al een waanzinnig succesmodel.

De voordelen van elektrisch rijden

vinkje Goedkoop elektrisch laden

vinkje Minder onderhoud

vinkje Milieuvriendelijk

vinkje Profiteer van belastingvoordeel

vinkje Lage bijtelling (8%)

vinkje Stil rijden

ENYAQ iV

Vanaf € 40.780

Actieradius tot 537 km

 

Bekijk hier

ENYAQ iV Sportline

Meerprijs vanaf € 4.100

Actieradius tot 520 km

SKODA ENYAQ iV Sportline

 

Bekijk hier

ENYAQ iV Coupé

Marktintroductie N.N.B.

Actieradius N.N.B.

 

Bekijk hier

CITIGOe iV

Vanaf € 23.290

Actieradius 260 km

citigoe iv

 

Bekijk hier

OCTAVIA iV

Vanaf € 35.690

Hybride actieradius 60 km

SKODA Octavia iV

 

Bekijk hier

SUPERB iV

Vanaf € 42.250

Totaal actieradius 850 km

SKODA Superb iV

 

Bekijk hier

SKODA ENYAQ

De SKODA ENYAQ iV is aangekomen!

De ENYAQ iV is de eerste emissievrije auto van het merk dat op het revolutionaire MEB-platform staat en biedt een enorme binnenruimte, een aansprekend design en volop rijdynamiek. De ENYAQ biedt keuze uit drie accuversies en vijf vermogensvarianten. De ENYAQ iV staat nu bij ons in de showrooms en is verkrijgbaar vanaf € 40.780. 

Meer over de ENYAQ iV

Plan een proefrit

skoda enyaq sportline

ENYAQ iV Sportline nu bestelbaar

Prijs Sportline pakket vanaf € 4.100

SKODA voegt met de introductie van de ENYAQ iV SPORTLINE een sportieve touch toe aan het nieuwe, volledig elektrische SUV-gamma. Het SPORTLINE-pakket is leverbaar op de ENYAQ iV 60 en 80 en heeft een vanafprijs van € 4.100 voor de iV80 en € 4.700 voor de iV60. Beide uitvoeringen zijn naar smaak te personaliseren met een keur aan opties en pakketten. De, exclusief voor de SPORTLINE ontworpen, zwarte 21” BETRIA-velgen kosten € 790.

 

Bekijk ENYAQ Sportline

Actieradius maximaal benutten 

Er bestaat nog wel eens discussie over het verschil in de maximale actieradius en het daadwerkelijke rijbereik van een elektrische auto. Daarom hebben wij autojournalist Werner Budding gevraagd om een video te maken waarin hij uitlegt waardoor dit verschil ontstaat en geeft hij een aantal tips hoe u als bestuurder uw rijbereik kan vergroten.

Beelden SKODA ENYAQ Preview

Op zaterdag 10 en zondag 11 oktober hadden wij de SKODA ENYAQ alvast een weekend in de showroom staan van Ames SKODA Centrum in Dordrecht voor een exclusieve preview. Klanten die in een vroeg stadium hun interesse kenbaar hadden gemaakt voor de SKODA ENYAQ kregen een uitnodiging om de auto alvast te bekijken. 

ENYAQ iV Founders Edition

ŠKODA brengt gelimiteerd beschikbare ENYAQ iV Founders Edition uit. Enkele exemplaren van deze bijzondere, elektrisch aangedreven SUV zijn nu ook voor de Nederlandse happy few beschikbaar.

Met deze ENYAQ iV Founders Edition verenigt ŠKODA de oorsprong en toekomst van het merk in één bijzondere uitvoering. Om de exclusiviteit van dit jubileummodel te waarborgen, heeft ŠKODA de wereldwijde productie beperkt tot slechts 1.895 exemplaren; een aantal dat verwijst naar het jaar waarin grondleggers Václav Laurin en Václav Klement de oprichtingsakte van hun bedrijf ondertekenden.

Meer over de Founders Edition

Perfecte keuze voor de zakelijke rijder

Een elektrische auto van SKODA is uitermate geschikt voor de zakelijke rijder. Bij Ames bieden we altijd een passende financiering voor zzp’ers, het mkb en alle andere zakelijke rijders in Nederland. Dankzij onze uitgebreide financieringsmogelijkheden kiest u eenvoudig voor de vorm die het beste bij uw situatie past.

Totaal oplossing voor elektrisch rijden

Wij bieden verschillende type laadpalen aan, ontdek welke oplossingen het beste bij uw situatie passen. Wij kunnen u voorzien in elke laadpaal behoefte: thuisladen, op het werk of op een openbare parkeerplaats. Met onze configurator ziet u snel en eenvoudig welke laadpaal het beste past bij u en uw auto. Bovendien ziet u direct waar u op moet letten bij het kiezen van een laadpaal. Ames adviseert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en de kosten. Zowel het kopen als het huren van een laadpaal is mogelijk, evenals de installatie ervan.

Ames & Mobilitics

Naast een fraai aanbod van uiteenlopende elektrische auto's, bieden wij u via Mobilitics ook volledige ontzorging aan bij alles wat komt kijken bij elektrisch rijden. Net als Ames is Mobilitics onderdeel van de Amega Groep. Na het voltooien van de laadpaal configurator ontvangt u van hen een persoonlijk aanbod voor het installeren van een laadstation en kunt u bij Mobilitics een laadpakket afsluiten. Op deze manier leveren wij u een totaaloplossing voor de volledige laadpaalpropositie. 

Over Mobilitics

Mobilitics is een beheer- en adviesorganisatie op het gebied van mobiliteit. Ons doel is om bedrijven flexibiliteit op het gebied van mobiliteit te bieden zonder dat zij het overzicht verliezen. Dit doen wij door middel van onze Mobiliticspas, de daaraan verbonden software en onze wagenparkbeheer software. Zo bieden wij alle bedrijven een passende oplossing, van ZZP’ers tot aan grote corporate organisaties.

Meer over Mobilitics

SKODA modellen van de toekomst

Voor 2020 staat de productieversie van de VISION E concept op stapel: een volledig elektrische SUV met een actieradius van 500 kilometer. Eerder werd op de autoshow van Genève de VISION X voorgesteld, met een hybride aandrijflijn die een schone verbrandingsmotor op biogas met elektrische aandrijving combineert. Deze nieuwe hybridetechnologie maakt autorijden nog milieuvriendelijker. In 2025 is het de bedoeling dat SKODA tien geëlektrificeerde modellen op de markt heeft, waarvan er vijf volledig op stroom rijden.

Ontdek alle toekomst modellen

Voorraad elektrische SKODA modellen

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien