Nu bestelbaar vanaf € 35.690

Na de SUPERB is de nieuwe OCTAVIA de tweede ŠKODA die leverbaar is met Plug-in Hybride-technologie. In de OCTAVIA 1.4 iV DSG gaat de 1.4 TSI een efficiënt samenspel aan met een krachtige elektromotor.

Aanmelden nieuwsbrief

Het systeemvermogen komt uit op 150 kW/204 pk en het maximale koppel bedraagt 250 Nm. De 37 Ah-accu, die 13 kWh aan energie levert, maakt het mogelijk om tot wel 60 km (WLTP) volledig elektrisch aangedreven (emissievrij) te rijden. Met deze aandrijflijn accelereert de OCTAVIA in 7,7 seconden (COMBI 7,8 seconden) van 0-100 km/u. De topsnelheid bedraagt 220 km/u. De OCTAVIA 1.4 iV DSG laat een gemiddeld verbruik van 1,0 l/100 km (CO2: 22 g/km) voor zich optekenen (COMBI: 1,1 l/100km; CO2 24 g/km).

Bekijk prijslijst

Complete Business Edition

De OCTAVIA 1.4 iV DSG is er als complete Business Edition vanaf € 35.690 * (COMBI vanaf € 37.190 *) en als nog luxere Business Edition Plus vanaf € 38.190* (COMBI vanaf € 39.690*).

Bekijk prijslijst Octavia Business

Mild Hybride

OCTAVIA’s met de 1.0 TSI EVO en 1.5 TSI EVO benzinemotoren in combinatie met DSG-transmissie zijn uitgevoerd met 48V-mild-hybride-technologie. Deze e-TEC-modellen kunnen remenergie hergebruiken. Ook boost- en coastfuncties zijn hiermee mogelijk.

SKODA Octavia iV
SKODA Octavia iV

Totaal oplossing voor elektrisch rijden

Wij bieden verschillende type laadpalen aan, ontdek welke oplossingen het beste bij uw situatie passen. Wij kunnen u voorzien in elke laadpaal behoefte: thuisladen, op het werk of op een openbare parkeerplaats. Met onze configurator ziet u snel en eenvoudig welke laadpaal het beste past bij u en uw auto. Bovendien ziet u direct waar u op moet letten bij het kiezen van een laadpaal. Ames adviseert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en de kosten. Zowel het kopen als het huren van een laadpaal is mogelijk, evenals de installatie ervan.

Interesse in de SKODA Octavia iV?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij houden u vrijblijvend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de introductie van de SKODA Octavia iV.