Skoda Enyaq iV facelift 2025

Škoda zet volledig in op de transformatie naar elektrische mobiliteit, met zes nieuwe volledig elektrische modellen tot 2026. De Enyaq iV en Enyaq Coupé iV werden met succes gelanceerd in respectievelijk 2020 en 2022, als de eerste twee Škoda-modellen op basis van het MEB-platform van de Volkswagen Groep. Beide modellen worden in 2025 aanzienlijk vernieuwd om de nieuwe designtaal te weerspiegelen die in de toekomst alle elektrische Škoda-modellen zal kenmerken.

Hoe deze nieuwe Enyaq iV facelift er uit zal zien en wanneer in 2025 we 'm in onze showroom mogen verwachten is voorlopig nog onbekend. Benieuwd naar de nieuwe Skoda Enyaq iV? Meld u dan aan voor onze speciale Enyaq iV nieuwsbrief, wij houden u vrijblijvend op de hoogte van alle ontwikkelingen m.b.t. de introductie van de nieuwe Enyaq iV.

6 nieuwe elektrische modellen

Škoda Auto voert het tempo van zijn e-offensief en transformatie op het gebied van elektrische mobiliteit verder op. Met de lancering van vier volledig nieuwe elektrische modellen en twee vernieuwde versies in de Enyaq iV-familie wil de Tsjechische autofabrikant zijn BEV-gamma in 2026 hebben uitgebreid tot zes modellen. Tot 2027 investeert Škoda Auto in totaal € 5,6 miljard in e-mobiliteit. Met de ‘Small’ BEV in het kleine SUV-segment, de ‘Compact’ met de naam Elroq in het compacte SUV-segment, een ruim ‘Combi’ stationwagonmodel en de 7-persoons ‘Space’ SUV gaat Škoda zijn volledig elektrische portfolio aanzienlijk uitbreiden en diversifiëren.

Interesse in de nieuwe Skoda Enyaq iV?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij houden u vrijblijvend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de introductie van de nieuwe Skoda Enyaq iV die in 2025 op de markt komt.