Audi Selectie :plus modellen

Een gebruikte Audi die voelt als nieuw.

Met Audi Selectie :plus bent u verzekerd van een occasion in topconditie; een gebruikte Audi die voelt als nieuw! Door o.a. de 130-puntencheck, 14 dagen omruilperiode, mobiliteitsservice en uitgebreide garantie kunt u zorgeloos op pad met uw Audi.

Bekijk voorraad

 

De modellen komen van de Audi fabriek en/of zijn verkregen via het officiële Audi netwerk. Door nu ook zeer jong gebruikte fabrieksmodellen aan te bieden vergroten wij speciaal voor u ons Audi aanbod. Daarnaast hebben de modellen een resterende fabrieksgarantie en zijn deze vaak rijk uitgerust en snel uit voorraad leverbaar.

Waarom kiezen voor een Audi Selectie :plus auto?

vinkje Snel uit voorraad leverbaar

vinkje Vaak rijk uitgerust

vinkje 14 dagen omruilperiode

vinkje Maximaal 2 jaar oud

vinkje Incl. resterende fabrieksgarantie

vinkje Gegarandeerde historie

vinkje Controle op maar liefst 130 punten

vinkje Mobiliteitsservice

Bekijk FAQ

U kunt deze auto’s vinden op de 1e verdieping in de showroom van Ames Audi Centrum in Dordrecht. U bent van harte welkom om deze exclusieve modellen te bekijken in de showroom en te ervaren tijdens een proefrit.

Audi Sales Manager Jaap Pols

Vertelt meer over Audi Selectie :Plus

In de nieuwste editie van het DKIB - Dordtse Kil in Business Magazine dat binnenkort uitkomt, vertelt Sales Manager Jaap Pols waarom wij sinds begin dit jaar nu ook jong gebruikte Audi modellen verkopen bij het Ames Audi Centrum in Dordrecht.

 

Lees het artikel hier

Audi Selectie :plus voorraad

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas Waterstof
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien

Veelgestelde vragen

De auto's op deze pagina komen rechtstreeks uit de Duitse Audi fabriek en/of zijn ingevoerd via het officiële Audi netwerk.

Op deze auto's is de resterende fabrieksgarantie (eventueel verlengde) van toepassing.

Onze Audi Selectie :plus auto's staan op de 1e etage in de showroom van Ames Audi Centrum in Dordrecht.

Bekijk vestiging

Wij hebben een sterk gevarieerd aanbod van Audi Selectie :plus modellen dat continu wijzigt. Van de A1 Sportback tot de Q8.

Een Audi Selectie :plus auto is zeer jong gebruikt (max 2 jaar oud) en voelt als nieuw.

Al onze Audi Selectie :plus modellen zijn direct bij ons uit voorraad leverbaar waardoor u doorgaans binnen 14 dagen kunt rijden.

Maak uw interesse snel kenbaar via het contactformulier op deze pagina of vraag een proefrit, offerte of meer informatie aan op de desbetreffende pagina van uw favoriete auto. 

Uiteraard ontvangen wij u graag op de 1e etage van het Ames Audi Centrum in Dordrecht waar we onze Audi Selectie :plus auto's hebben staan. Wees er snel bij, want onze voorraadmodellen zijn uniek en OP=OP!

Kom in contact

Dankzij de 130-puntencheck weet u zeker dat uw Audi in perfecte staat is. Elk detail, ieder onderdeel en elke functie is nauwkeurig gecontroleerd en waar nodig gerepareerd met originele Audi onderdelen en hierdoor weer zo goed als nieuw.

De historie van elke Audi Selectie :plus occasion is bekend bij de Audi dealer. Vaak omdat hij deze auto zelf heeft geleverd, onderhouden en weer heeft ingeruild. Naast de afleveringsgegevens bevat de autohistorie ook de onderhoudsgegevens. De auto is volgens de fabrieksvoorschriften onderhouden.
De kilometerstand van een Audi Selectie :plus occasion klopt altijd. Daar kunt u van op aan. Deze heeft namelijk altijd een aantoonbaar bewijs dat de kilometerstand juist is. Dit bewijs is afgegeven door de NAP (Stichting Nationale Autopas).

Wij verzoeken uw wensen door te geven in het formulier via onderstaande button. Wij hebben een uitgebreid netwerk waardoor we regelmatig auto's voor klanten importeren. Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. 

Doe een auto zoekopdracht 

Interesse in één van onze Audi Selectie :plus auto's?

Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend een proefrit, offerte of meer informatie aan. Wij nemen spoedig contact met u op.

Staat uw gewenste model er niet tussen?

Laat via onderstaand formulier weten welke jong gebruikte Audi u zou willen rijden, dan gaan wij voor u op zoek. Wij nemen spoedig contact met u op.