Audi A3 Sportback

Nu te bestellen vanaf € 41.100

De Audi A3 Sportback

De Audi A3 is nu te bestellen!
De vernieuwde Audi A3 is sportiever, comfortabeler én digitaler dan ooit. Bovendien is de standaarduitrusting verder uitgebreid en zijn on demand functies beschikbaar. De Audi A3 komt beschikbaar als Sportback, Limousine en een volledig nieuwe variant: de allstreet. De Audi A3 facelift is nu te bestellen in 3 uitvoeringen, te beginnen bij de luxe Pro Line, Advanced Edition en S Edition.
Bekijk uitvoeringen
 
De Audi A3 Sportback zal spoedig in showroom verschijnen. Wilt u vrijblijvend op de hoogte worden gehouden van al het laatste nieuws over de vernieuwde Audi A3? Of wilt u een offerte op maat ontvangen?

Dynamisch en expressief

Maak kennis met de vernieuwde Audi A3 Sportback met expressieve voor- en achterkant en een dynamisch silhouet. In deze auto bent u digitaal en connectief onderweg.

Vanuit elk perspectief dynamisch

Meer comfort of juist sportieve rijeigenschappen.  Onderweg houden geavanceerde rijhulpsystemen een oogje in het zeil. De mild-hybrid-technologie zorgt voor het terugwinnen van energie.

Audi exclusive

Maak van uw Audi A3 Sportback een uniek exemplaar, met de maatwerkopties van Audi exclusive. Alles volledig volgens uw wensen. Kies uit diverse gepersonaliseerde lakkleuren, zoals Shirazrood metallic.

Lichtdesign staat centraal

De matrix-ledkoplampen met dynamische lichtanimatie en dynamische knipperlichten verlichten de weg haarscherp en precies. Nieuw ontworpen koplampelementen en het slankere design van de verlichtingsunits versterken de sportieve looks.

Ook in het interieur krijgt licht een nieuwe dimensie. Met het lichtpakket pro met ambient lightning kiest u zelf een aangename lichtambiance. Daarnaast maken zorgvuldig geselecteerde materialen en een hoog afwerkingsniveau het interieur van uw Audi A3 compleet. 

Audi Connectiviteit

De Audi A3 Sportback is integraal onderdeel van de digitale wereld. Innovatieve digitale functies zijn volop aanwezig. Personaliseer via MMI of de myAudi-app uw rijervaring en ontdek aan de hand van de vele Audi connect-toepassingen de digitale kant van mobiliteit.

 

Geluidssystemen

Met het geavanceerde geluidssysteem SONOS Premium Sound System kunt u een indrukwekkende luisterbelevenis ervaren. Met 3D-geluid, heldere weergave van hoge en lage tonen en de donkere bas creëert het systeem een intense geluidservaring. 

 

Infotainment

Navigeren, communiceren, u laten informeren en van het omvangrijke infotainmentaanbod genieten: het kan allemaal met MMI navigatie plus met MMI touch. Daarmee is bovendien een ruime selectie aan Audi connect-toepassingen beschikbaar die de digitale kant van mobiliteit voor u ontsluiten. Daarnaast kunt u eindeloos personaliseren: kies uw favoriete afbeeldingen en foto's in het MMI of selecteer een thema in de MyAudi-app. Gebaseerd op uw instellingen zal het lichtpakket plus met ambient lightning de lichtkleuren automatisch aanpassen aan de afbeelding.

Slimme ondersteuning

Lane change warning, uitstapwaarschuwing en rear cross-traffic assist kunnen bij het veranderen van rijstrook, tijdens uitstappen en achteruit uitparkeren helpen en voor naderend verkeer waarschuwen. De parkeerassistent met parkeerhulp plus neemt tijdens in- en uitparkeren het sturen van u over. 

Belangrijke informatie in beeld

Het head-up display projecteert naar wens de snelheid en andere voor het rijden relevante informatie in uw directe blikveld.
Lees meer
A3 Front

Markante uitstraling

De Audi A3 Sportback trekt de aandacht met zijn voorkant met nieuwe Audi Singleframe, grote luchtinlaten en een grillerooster dat per uitvoering anders is. Ook de tweedimensionale Audi-ringen en een nieuw verlichtingsdesign horen bij de nieuwe ontwerptaal.

De buitenkant maakt indruk

Zijn dynamische silhouet benadrukt het sportieve design van de Audi A3 Sportback. Details als de lasergegraveerde modelaanduidingen op de B-stijlen vervolmaken harmonieus de vormgeving.

Een sportieve achterkant

De achterzijde overtuigt met een vernieuwde uitstraling. De brede diffuser, verticale reflectoren (met S line) en andere sportief ogende ontwerpelementen laten de achterkant van de Audi A3 Sportback nog breder en zelfverzekerder ogen.

Veel ruimte in de kofferbak

Praktisch in dagelijkse gebruiksomstandigheden, variabel inzetbaar in de vrije tijd. Met de 40 : 20 : 40 gedeeld neerklapbare achterbankleuningen is de Audi A3 Sportback een buitengewoon flexibel bruikbare auto. Met volledig neergeklapte achterbank groeit het kofferbakvolume zelfs van 380 tot 1.200 liter.

Bestelbaar in 3 uitvoeringen

De Audi A3 Sportback is nu te bestellen in 3 uitvoeringen: de Pro Line, Advanced Edition en S Edition. Ook kunt u deze uitvoeringen volledig naar eigen wens personaliseren via de configurator op audi.nl. De Audi A3 beschikt over een 35 TFSI met een 1,5 liter mild-hybride viercilinder turbobenzinemotor (110 kW/150 pk). Andere motoriseringen komen op een later moment beschikbaar. 

Pro Line

Vanaf €41.100

A3 Pro Line

Standaard op de Pro Line:

 • LED-verlichting
 • 16 inch lichtmetalen velgen,
 • Virtual Cockpit
 • Centraal touchdisplay
 • Multifunctioneel stuur
 • Climatronic airconditioning
 • Audi smartphone interface met Apple CarPlay
 • Parkeerhulpassistent met inparkeerhulp 

Advanced Edition

Vanaf €44.000

Audi A3 Advanced
Extra 's t.o.v. Pro Line:
 • Advanced line exterieur incl. 17" lichtmetalen velgen
 • MMI experience plus
 • Audi App Store en smartphone-interface
 • Audi Sound System
 • Audi connect Navigatie & Infotainment plus
 • Holdassist
 • LED-koplampen en LED-achterlichten met dynamisch knipperlicht
 • Interieur met sportstoelen in zwart stof
 • Aluminium sierlijsten

S Edition

Vanaf €47.000

Extra's t.o.v. Advanced edition:

 • S line exterieur incl. 17" lichtmetalen velgen
 • S Interieur met sportstoelen in stof en kunstleder
 • Afgevlakt stuurwiel
 • Sportonderstel

Een verkoopsucces sinds de start

De A3 is al sinds 1996 een belangrijk model in het portfolio van Audi. Het is met zo’n 102.000 stuks één van de meest verkochte Audi modellen die de Nederlandse wegen kleuren als Sportback, Limousine en Cabriolet.

Interesse in de nieuwe Audi A3?

Meld u hier aan voor onze speciale A3 nieuwsbrief of vul uw gegevens in voor een offerte op maat.