NL
078 - 6143322

SEAT 4 jaar Garantie

SEAT staat voor kwaliteit en dat ziet u terug in haar auto’s. Omdat SEAT is overtuigd van haar kwaliteit biedt SEAT een uitgebreid garantiepakket met extra garanties die verder reiken dan de fabrieksgarantie. Zo kunt u zo lang mogelijk genieten van uw SEAT.

Plan uw werkplaatsafspraak

Ames is een erkende SEAT dealer en garage, daarom kunt u met reparaties die onder de fabrieksgarantie en extra garantie vallen bij Ames terecht. Wij voeren reparaties standaard met officiële SEAT onderdelen uit. Dit doen wij voor alle SEAT modellen, waaronder de SEAT Leon, SEAT Ibiza en de SEAT Mii.

SEAT 4 jaar garantie

SEAT staat achter de kwaliteit van haar auto’s. Deze worden namelijk uitvoerig getest om zeker te zijn van auto’s van hoge kwaliteit. Omdat SEAT zeker is van de kwaliteit van haar auto’s biedt SEAT, vanaf modeljaar 2013, vier jaar fabrieksgarantie. Deze garantie geldt wanneer er een mechanische- en of fabricagefout voordoet binnen 4 jaar óf tot 100.000 kilometer, op voorwaarde dat uw SEAT volgens fabrieksopgave is onderhouden. Wanneer de auto niet door SEAT Nederland geleverd is, zoals bijvoorbeeld import, dan hebben ze 2 jaar fabrieksgarantie. De garantie blijft behouden bij een garantiewissel. 

3 jaar SEAT lakgarantie

De nieuwe SEAT modellen worden standaard geleverd met 3 jaar lakgarantie. Dit betekent dat wanneer er schade ontstaat aan uw lak door materiaal- of fabricagefouten, wij dit kosteloos voor u verhelpen. 

 

Plan uw werkplaatsafspraak

8 jaar SEAT accugarantie voor elektrische modellen

Op de hoogvoltaccu van de nieuwe hybride en elektrische modellen heeft u een garantie van 8 jaar of tot maximaal 160.000 kilometer. Ons personeel is opgeleid om met de hoogvoltaccu’s te werken. Zo bent u verzekerd van het beste onderhoud en worden onnodige storingen voorkomen.

 

Plan uw werkplaatsafspraak

12 jaar carrosseriegarantie SEAT

Voor SEAT modellen met een volledig verzinkte carrosserie is dit zelfs 12 jaar. Onder de carrosseriegarantie vallen reparaties ten gevolgen van roestschade van binnenuit.

 

Plan uw werkplaatsafspraak

4 jaar garantie op SEAT onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden

Omdat we een erkende SEAT garage zijn, werken we met officiële SEAT onderdelen en beschikken we over de juiste kennis en ervaring. Hierdoor ontvangt u 4 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en het vervangen van onderdelen. 

SEAT_Onderhoud_ames

SEAT reparaties door Ames

Wanneer u kiest voor SEAT onderhoud en reparaties door Ames, dan kiest u voor een erkende SEAT garage. Onze SEAT specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor het onderhoud of reparaties aan uw SEAT.

 Originele SEAT onderdelen

Vervangend vervoer

4 jaar garantie

Onderhoud door opgeleid SEAT personeel

 

Plan uw onderhoudsbeurt