NL
0786143322
Volkswagen Zomercheck

Fris de zomer in

Volkswagen Zomercheck

Volkswagen vakantiecheck uit laten voeren? In de zomer gaat u er waarschijnlijk vaker op uit, of zelfs op vakantie met uw Volkswagen. Door de omslag van winter naar zomer kan het echter zo zijn dat bepaalde onderdelen van uw auto schade hebben opgelopen. Ames is een erkende Volkswagen reparateur en specialist op het gebied van Volkswagen onderhoud. Tijdens de zomercheck controleren wij de cruciale onderdelen van uw Volkswagen, zodat u er zorgeloos  op uit kunt!

Controlepunten

Tijdens de zomercheck controleren wij uw auto op belangrijke punten. Hierbij checken we onder andere de volgende punten:

Indien gewenst, is het mogelijk om bij de check aanwezig te zijn. In dat geval hoort u meteen onze bevindingen. Na de zomercheck ontvangt u een rapportage met alle gecontroleerde punten.

 

Plan uw werkplaatsafspraak

Kosten Volkswagen zomercheck

Voordeel tijdens de Volkswagen zomeracties! Tijdens de zomercheck controleren wij uw Volkswagen op 20 essentiële controlepunten voor de zomer. Mocht uit één van deze controlepunten een vervolgactie komen, dan zullen we eerst contact met u opnemen, voordat we deze uitvoeren. Vervolgacties pakken wij snel en vakkundig op zodat u klaar bent voor de zomer(vakantie)!

  • Volkswagen vakantiecheck: € 30

Volkswagen zomercheck van Ames

Wanneer u kiest voor een zomercheck door Ames, dan kiest u voor een erkende Volkswagen dealer. Onze Volkswagen specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u om uw Volkswagen klaar te maken voor de zomer.

 Gratis 24 uur pechhulp in Europa

 Originele Volkswagen onderdelen

 Opgeleid Volkswagen personeel

 

Plan uw werkplaatsafspraak