NL
078 - 6143322

Volkswagen zomercheck

Maak uw Volkswagen klaar voor de zomer.

Volkswagen zomercheck uit laten voeren? In de zomer gaat u er waarschijnlijk vaker op uit, of zelfs op vakantie met uw Volkswagen. Door de omslag van winter naar zomer kan het echter zo zijn dat bepaalde onderdelen van uw auto schade hebben opgelopen. Ames is een erkende Volkswagen reparateur en specialist op het gebied van Volkswagen onderhoud. Tijdens de zomercheck controleren wij de cruciale onderdelen van uw Volkswagen, zodat u er zonder zorgen op uit kunt!

De zomercheck van Volkswagen

Tijdens de zomercheck controleren wij uw auto op 12 belangrijke punten. Hierbij checken we onder andere de volgende punten:

  • Banden en remmen
  • Licht en zicht
  • Accu en dynamo
  • Onderstel en carrosserie

Indien gewenst, is het mogelijk om bij de check aanwezig te zijn. In dat geval hoort u meteen onze bevindingen. Na de zomercheck uitvangt u een rapportage met alle gecontroleerde punten.

 

Plan direct uw werkplaatsafspraak

Kosten Volkswagen zomercheck

Tijdens de zomercheck controleren wij uw Volkswagen op 12 controlepunten. Mocht uit één van deze 12 controlepunten een vervolgactie komen, dan zullen we eerst contact met u opnemen, voordat we deze uitvoeren. Vervolgacties pakken wij snel en vakkundig op zodat u klaar bent voor de zomer(vakantie)!

  • Volkswagen zomercheck: € 20

Volkswagen zomercheck van Ames

Wanneer u kiest voor een zomercheck door Ames, dan kiest voor een erkende Volkswagen dealer. Onze Volkswagen specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u om uw Volkswagen klaar te maken voor de zomer.

 Gratis 24 uur pechhulp in Europa

 Originele Volkswagen onderdelen

 4 jaar garantie

 Opgeleid Volkswagen personeel

 

Plan direct uw werkplaatsafspraak