Ames Zwijndrecht ontvangt bezoek uit Bedrijfswagensfabriek

Donderdag 15 september jl. hebben we de eer gehad om hoge vertegenwoordigers van de fabriek van Volkswagen Bedrijfswagens uit Duitsland te ontvangen bij onze vestiging in Zwijndrecht. Deze unieke vestiging biedt het one stop shopping aan met showrooms, bedrijfswagen inrichting, werkplaatsen en schadeherstel op één locatie. Dit bezoek gaf de mogelijkheid om deze totaaloplossing van dichtbij de laten zien met een rondleiding over het terrein en bezoek bij o.a. PSB Bedrijfswageninrichting

Tijdens het bezoek kwam de 75-jarige relatie met PON, sinds 18 september 1946, ter sprake. Daarnaast werden ook thema’s vanuit dealer- en klant perspectief zoals de elektrificatie besproken.  

Leuke bijkomstigheid! De afgevaardigden van de Volkswagen Bedrijfswagens fabriek kwamen geheel in stijl met de gloednieuwe Volkswagen ID. Buzz aan. Deze innovatieve elektrische bus wordt pas eind dit jaar geïntroduceerd.

Lees ook

Ames Bedrijfswagens ''Sales Dealer van het Jaar'' do, 01 februari
Ames Bedrijfswagencentrum is dankzij de uitstekende verkoopresultaten in 2023 en een hoge klanttevredenheid uitgeroepen tot ‘’Volkswagen Bedrijfswagen Sales Dealer van het Jaar 2024’’! Wij willen iedereen die een aandeel heeft gehad in deze prestatie bedanken voor hun inzet. In het bijzonder willen wij al onze klanten onwijs bedanken voor hun vertrouwen en waardering. Zonder jullie konden wij deze prijs niet (opnieuw) winnen.
Elektrische ID. Buzz eerste auto van Volkswagen Groep die ook autonoom rijdt wo, 10 maart
Volkswagen Bedrijfswagens maakt in hoog tempo vorderingen met de ontwikkeling en implementatie van autonoom rijden.