Ames Bedrijfswagens uitgeroepen tot ''Sales Dealer van het Jaar 2022''

Ames Bedrijfswagencentrum is dankzij de uitstekende verkoopresultaten in 2021 en een hoge klanttevredenheid uitgeroepen tot ‘’Volkswagen Bedrijfswagen Sales Dealer van het Jaar’’!

Wij willen iedereen die een aandeel hebben gehad in deze prestatie bedanken voor hun inzet. In het bijzonder willen wij al onze klanten onwijs bedanken voor hun vertrouwen en waardering. Zonder jullie konden wij deze prijs niet (opnieuw) winnen.

Vaker in de prijzen

Het is niet de eerste keer dat het Ames Bedrijfswagencentrum in de prijzen valt. Zo zijn wij eerder Volkswagen Bedrijfswagen Sales Dealer van het Jaar in 2016 en 2017 geworden. In 2018 zijn wij onderscheiden als Volkswagen Bedrijfswagens ‘’Maatwerk Dealer van het Jaar’’.

Gewonnen geldbedrag naar KRNM

Geheel volgens Ames traditie schenken wij de gewonnen cheque graag aan een goed doel. Dit keer is dat de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) Dordrecht geworden. De KNRM Dordrecht (voorheen Dordtse Reddingbrigade) helpt en redt mensen in nood op het water. Dit kunnen schepen of boten zijn die stuurloos zijn geworden maar ook als er mensen te water zijn geraakt. De KNRM is geen overheidsdienst, maar een zelfstandige organisatie die in stand wordt gehouden door donaties, giften en sponsoring.

Lees ook

Ames voor het tweede jaar op rij ''ŠKODA Premium Dealer van het Jaar'' vr, 11 maart
Ames ŠKODA Centrum Dordrecht is door de Nederlandse ŠKODA-importeur voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot ŠKODA Premium Dealer van het Jaar. Ames heeft de prestigieuze onderscheiding vooral te danken aan het gedreven team dat zowel de particuliere als zakelijke klant altijd op nummer 1 zet. Aan de Premium Dealer van het Jaar-onderscheiding is ook een geldprijs verbonden. Ames doneerde het bedrag direct aan het Vriendenfonds van het Albert Schweizer Ziekenhuis in Dordrecht.